Haklisiniz bir an önce gitmem gerek..Beklemen bu olayı kabullenmıs gıbı bısey olur boyle olaylar ustunden zaman gecınce normallesıyor ayrılmak ıstıyorsan bunu hemen yap olum degıl sonucta babanın kalbıne ınmez sen guclu durursan yanında onlarda cok etkılenmez dıye dusunuyorum sonucta ılk sız degılsınız. Ayrılmıcaksanda ıyı dusun oyle karar ver bu adama bırdaha guvenebılırmısın cocugunda yok galıba cocuk yokken daha kolay bıtırmek
Bir çok şey. Sonra sildim hepsini sadece bana acil dönüş yapmasını söyledim. Instagramdan yazdim bu yüzden mesajları silebildim.Kıza mesajda ne yazdın canım.
Kiz bi konussun bakalim me söyleyecek. Sonuçta aynı odada araya yastık koyup yatmadilar. Birde diğerleri evli değilse ne diye bayanlar erkekler ayrı odalarda kalmamislar. Işte bu ayrıntılar çok mide bulandırıyor.Bir çok şey. Sonra sildim hepsini sadece bana acil dönüş yapmasını söyledim. Instagramdan yazdim bu yüzden mesajları silebildim.
Diğerleri yok uyduruyor. Bana dedi ki benle arkadaşım bir oda da onlarda bir oda da kaldı. Kız eşimi çok seviyordu herşeye rağmen sürdürdü bence. Bunların düğünden sonra da devam etmis ilişkileri öyle düşünüyorum. Çünkü kız görüşmek istemişti bir mesajda.Kiz bi konussun bakalim me söyleyecek. Sonuçta aynı odada araya yastık koyup yatmadilar. Birde diğerleri evli değilse ne diye bayanlar erkekler ayrı odalarda kalmamislar. Işte bu ayrıntılar çok mide bulandırıyor.
Gitmek var aklımda sadece...offf okurken çok üzüldümm çok zor bi durum ya ne yapacaksınız
o zaman mutlaka kanıtları yedekleyin, mahkemede büyük kolaylık sağlar,Gitmek var aklımda sadece...
Hiçbir şey istemeyeceğim ki kendisinden, sadece kurtulmak istiyorum bu adamdan...o zaman mutlaka kanıtları yedekleyin, mahkemede büyük kolaylık sağlar,
aldatmanın kanıtları onlar. Allah yardımcınız olsun
Bizde öyle düşünüp hayatımızın en güzel yıllarını çalanlara en büyük iyiliği yaptık.sessiz sedasız boşandık. Sende yürek varsa maddi manevi tazminatını alarak çatır çatır boşarsin.Hiçbir şey istemeyeceğim ki kendisinden, sadece kurtulmak istiyorum bu adamdan...
Şu an tek istediğim şey kurtulmakBizde öyle düşünüp hayatımızın en güzel yıllarını çalanlara en büyük iyiliği yaptık.sessiz sedasız boşandık. Sende yürek varsa maddi manevi tazminatını alarak çatır çatır boşarsin.
Senin kararın tabiki ama ilerde pişman olma diye söylüyorum sonuçta evlilik birliğinde senin kabahatin yok.senin ne kadar psikolojin bozuldu farkinda misin?kendini daha iyi hissedersin hakkini alarak boşarsan.ve tabiki gözünü 4 aç ve ispatlayici tüm verileri elinde tut. Yakinlarimizi kaybettik aciliyiz diye yazmıştın yanılmıyorsam ama boşver senin hayatın önemli olan ve ailen için senin her zaman önceliğin vardır. Bırak insanlar sana destek olsun enaz zararla kurtulmana yardım etsinler canım.Şu an tek istediğim şey kurtulmak
Uyku girmedi gözüme, boğazımdan geçmiyor birşey. Allah'a havale ediyorum.Senin kararın tabiki ama ilerde pişman olma diye söylüyorum sonuçta evlilik birliğinde senin kabahatin yok.senin ne kadar psikolojin bozuldu farkinda misin?kendini daha iyi hissedersin hakkini alarak boşarsan.ve tabiki gözünü 4 aç ve ispatlayici tüm verileri elinde tut. Yakinlarimizi kaybettik aciliyiz diye yazmıştın yanılmıyorsam ama boşver senin hayatın önemli olan ve ailen için senin her zaman önceliğin vardır. Bırak insanlar sana destek olsun enaz zararla kurtulmana yardım etsinler canım.
Acizlenme arkadaşım yaa ezik gibi davranma.birak o yaptığı ahlaksizlikla ezilsin.Uyku girmedi gözüme, boğazımdan geçmiyor birşey. Allah'a havale ediyorum.
Boşanma durumunuz yok diye söyledim, eğer öyle bi imkanınız varsa iyi yapmışsınız gercek yüzü ortaya çıkmışKendi kedimi yerdim o zaman(
Söylemem gereken şeyleri söyleyeceğim ona, sessiz çekip gitmeyi düşünmüyorum..Acizlenme arkadaşım yaa ezik gibi davranma.birak o yaptığı ahlaksizlikla ezilsin.
Güçlü ol kendini bırakma. Kabusu ol o adamin ya elinde herşey var.neden pes etme diyorum biliyor musun?
Çünkü sessizce boşansan bile ilerde öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye düşüncelere dalacaksin.yaralarini sarman gecikebilir.hakettigini yaşatarak boşan KANUNLAR SENDEN YANA KORKMA!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?