Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz bir an önce gitmem gerek..

Bir çok şey. Sonra sildim hepsini sadece bana acil dönüş yapmasını söyledim. Instagramdan yazdim bu yüzden mesajları silebildim.
Kiz bi konussun bakalim me söyleyecek. Sonuçta aynı odada araya yastık koyup yatmadilar. Birde diğerleri evli değilse ne diye bayanlar erkekler ayrı odalarda kalmamislar. Işte bu ayrıntılar çok mide bulandırıyor.

offf okurken çok üzüldümm çok zor bi durum ya ne yapacaksınız

Diğerleri yok uyduruyor. Bana dedi ki benle arkadaşım bir oda da onlarda bir oda da kaldı. Kız eşimi çok seviyordu herşeye rağmen sürdürdü bence. Bunların düğünden sonra da devam etmis ilişkileri öyle düşünüyorum. Çünkü kız görüşmek istemişti bir mesajda.

o zaman mutlaka kanıtları yedekleyin, mahkemede büyük kolaylık sağlar,
aldatmanın kanıtları onlar. Allah yardımcınız olsun
Hiçbir şey istemeyeceğim ki kendisinden, sadece kurtulmak istiyorum bu adamdan...

bir şey istemeniz için değil ayrılmayı kolaylaştırmak için demiştim..

Hiçbir şey istemeyeceğim ki kendisinden, sadece kurtulmak istiyorum bu adamdan...
Bizde öyle düşünüp hayatımızın en güzel yıllarını çalanlara en büyük iyiliği yaptık.sessiz sedasız boşandık. Sende yürek varsa maddi manevi tazminatını alarak çatır çatır boşarsin.

Şu an tek istediğim şey kurtulmak

Rabbim yardimcin olsun kardes ne deyim Allahindan bulsunlar be

Şu an tek istediğim şey kurtulmak
Senin kararın tabiki ama ilerde pişman olma diye söylüyorum sonuçta evlilik birliğinde senin kabahatin yok.senin ne kadar psikolojin bozuldu farkinda misin?kendini daha iyi hissedersin hakkini alarak boşarsan.ve tabiki gözünü 4 aç ve ispatlayici tüm verileri elinde tut. Yakinlarimizi kaybettik aciliyiz diye yazmıştın yanılmıyorsam ama boşver senin hayatın önemli olan ve ailen için senin her zaman önceliğin vardır. Bırak insanlar sana destek olsun enaz zararla kurtulmana yardım etsinler canım.

Uyku girmedi gözüme, boğazımdan geçmiyor birşey. Allah'a havale ediyorum.

Uyku girmedi gözüme, boğazımdan geçmiyor birşey. Allah'a havale ediyorum.
Acizlenme arkadaşım yaa ezik gibi davranma.birak o yaptığı ahlaksizlikla ezilsin.
Güçlü ol kendini bırakma. Kabusu ol o adamin ya elinde herşey var.neden pes etme diyorum biliyor musun?
Çünkü sessizce boşansan bile ilerde öyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye düşüncelere dalacaksin.yaralarini sarman gecikebilir.hakettigini yaşatarak boşan KANUNLAR SENDEN YANA KORKMA!

Söylemem gereken şeyleri söyleyeceğim ona, sessiz çekip gitmeyi düşünmüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…