Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anlamadim. Tatilsepeti.com da iki kisilik oda icin sozlesme yapinca odada kalacak diger kisinin adi da yaziyor mu?

insanın namusu önce midesinden geçer bence bilmem anlatabildim mi
gerçekten bu adamların sizden önce hiçbi kadınla ilişkisinin olmadığna inanıyor muusunuz? erkekler ergenliğe girdikten sonra evlenene kadarb irsürü kadın ile cinselliği yaşamış oluyorlar bence normali de bu zaten.Sağlıklı bir erkek ise doğal olan bu.Bi bildiğimiz şeyi bir kanıt ile elle tutulur hale geldiğinde neden bu kadar olay oluyor ben anlamadım.Evet evli olmayan her erkek istediği ile birlikte olmakta özgür bence.

yani zaten "bizden öncesi"nden konuşmuyoruz siz olayı biraz yanlış anlıyorsunuz gibi. Sevgi, aşk, sadakat gibi şeyler evlilikle birlikte başlamıyor, herhangi bir ilişkiyle birlikte başlıyor (sevgililik,söz,nişan,evlilik). Uzun yıllar evlenmeyen, hatta hiç evlenmeyip hayatları boyunca sevgili olarak kalan çiftler de var, bu durumda "onlardan öncesi" kavramı tanışmadan veya birlikte olmadan önceye tekabül eder Sizin dediğiniz gibi evlilikle başlayacak olsa sadakat, ohooooooo işimiz var

Affedip affetmemek sizin kişiliğinizle alakalı en basiti o uyurken ,yemek yerken ,birileriyle konuşurken izlediğinizde içinizde fırtınalar kopuyorsa devam ettirmeyin dünyada ki son erkek te olsa bırakın

Sadakat evlilikle baslamiyor. Bir insanla beraber olmaya karar verdikten sonra basliyor.

Ev onun olduğundan gidersem gelmem bir daha. Eşyalarım başıma bela oldu.

Affedip affetmemek sizin kişiliğinizle alakalı en basiti o uyurken ,yemek yerken ,birileriyle konuşurken izlediğinizde içinizde fırtınalar kopuyorsa devam ettirmeyin dünyada ki son erkek te olsa bırakın
Tamda yaşadığım şeyleri yazmışsınız...

Sizinle eşya bakıp başkasıyla yatan eşiniz çok karaktersizmis..Çocuk yapıp ona bağlı kalmayın.Ayrılıp ayrılmamak size kalmış ben bişey diyemem ama böyle bir durumdan sonra onunla uyumak benim yapabileceğim bişey değil.

Bide ben gittikten hemen sonra başkasıyla tatile çıkıyor. Ben ondan bundan kısarken o hiç düşünmeden başkasına yedirmiş...

Bide ben gittikten hemen sonra başkasıyla tatile çıkıyor. Ben ondan bundan kısarken o hiç düşünmeden başkasına yedirmiş...
Çok haklısınız ne diyim insanın midesi bulanır bu erkekden hep biz eziyet çekelim sefayi onlar sürsün çocuk olsa boşanmak olmaz derdim ama böyle adamla evli kalınıp ona kadınlık yapılmaz.

Çok haklısınız ne diyim insanın midesi bulanır bu erkekden hep biz eziyet çekelim sefayi onlar sürsün çocuk olsa boşanmak olmaz derdim ama böyle adamla evli kalınıp ona kadınlık yapılmaz.
Allah'ım yanına birakmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…