Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylemem gereken şeyleri söyleyeceğim ona, sessiz çekip gitmeyi düşünmüyorum..
Hadi ya benden de selam söyle.
Ya sen şaka mısın arkadaşım o herifle muhatap ol mu diyoruz?kanunen haklarını araştır diyoruz ve ben daha yoramicam kendimi uyduruk bir konu gibi gelmeye başladı cevaplardan

Yüzde 90 ı aldatıyor yatakta..fırsat bulup değerlendirmeyeni çok çok az..pipileri kurusun ne diyim.Çok değerli varlıkları yüzünden sevdiklerini kolayca üzebiliyolar.

Babanlar taziyeyle uğraşıyorlarsa sende git yanlarına içim rahat etmedi sizi yalniz birakmaya, bende geldim de. Bi süre yanlarında dur, hem kafani dinlemiş olursun.. gidemem dersen eşine söyle o gitsin evden. Ama yalniz kalman lazım..

Ayrıca siz birlikteyken aldatmış, hala devam etmediğini nereden biliyorsunuz? Evlendikten sonra kadın çıkıp gitmemiş ki hayatınızdan.

Ben olsam ayrılırdım, ama niyetiniz ayrılmak gibi gelmedi bana, sanki daha çok herkese anlatıp eşinizi rezil ederek, evliliğe devam edeceksiniz gibi hissettim..

Aldatması ayrı iğrenç
Kadınla tanıştırıp hizmet ettirmesi çok daha ayrı iğrenç
Metresini iş arkadaşım diye çağırıp eşine kahve yaptıran adamlar gibi
Sırf şu benimle tanıştırıp kıza yardım ettirmesi için etlerini pinçik pinçik ederdim
Siz kıza yardımcı olmaya çalışırken arkanızdan ne dalga geçmişlerdir kim bilir

Hadi ya benden de selam söyle.
Ya sen şaka mısın arkadaşım o herifle muhatap ol mu diyoruz?kanunen haklarını araştır diyoruz ve ben daha yoramicam kendimi uyduruk bir konu gibi gelmeye başladı cevaplardan
Sizin neyi kastettiginizi çok iyi anladım ama dinen hakkım olmayanı kanunlarda verse almam. Bunu yazmak istemedim. Rica ediyorum şu zor gunumde böyle şeyler yazmayın, gerçekten şu an zaten çok kırgınım siz yapmayın bari...

Üzmek istemiyorum elbette seni ama dinen haketmedigin ne?neden bukadar değersiz görüyorsun kendini?

Diş teli tedavisi görüyorum aynı zamanda. Bi kaç güne randevum var, halledip gideceğim İnşâAllâh. Iki gündür kimseye anlatmadım diyorum, boşandıktan sonra dahi insanlara nasıl söylerim bu durumdan dolayı boşandım diye sizin söylemiş olduğunuz seye bakın. Gerçekten yorumunuz çok incitti beni.

Üzmek istemiyorum elbette seni ama dinen haketmedigin ne?neden bukadar değersiz görüyorsun kendini?
Kendimi degersiz görmüyorum, sadece boşanan bir bayanın tam olarak hangi haklara sahip olduğunu bilmediğimden yorum yapmak istemedim.

emekliliğ gelmiş bir iş arkadaşım yürüyüşe üçlü gidiyormuş.korkunç ötesi.konuşsan ondan mükemmeli yok hayatta.sigara içene dünya laf edip en ufak bir toplantıda zararlarından uzun uzun bahseden biri kendinin beyinsiz olduğunu nasıl anlamıyor diye çok defa düşünüyorum

Kendimi degersiz görmüyorum, sadece boşanan bir bayanın tam olarak hangi haklara sahip olduğunu bilmediğimden yorum yapmak istemedim.
Bizde onu diyoruz işte haklarını araştır bul ve öyle kıçına tekmeyi bas.neyse hakkinda hayırlısı olsun kaçtım ben bye

Öncelikle burada kimse müneccim değil, sizin tedavi olduğunuzu bilemeyiz siz soylemezseniz. Amacım sizi kırmak veya üzmek degil, ama 'aileme nasıl soylerim üzülürler, aile apartmanında oturuyoruz, çalışmıyorum' dediğiniz için ve hala o adamla ayni evi paylaştığınız için benim düşüncem ayrılmayacağiniz yönünde ve bunu kötü bir şekilde söylemedim. Bu sadece benim düşüncem ve hayat sizin, boşanırsanız da boşanmazsanizda umarım mutlu olursunuz

Iyi dilekleriniz tesekkur ederim. 'Eşinizi rezil edip' boşanmayacaksınız kısmına kırıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…