- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 45
Hadi ya benden de selam söyle.Söylemem gereken şeyleri söyleyeceğim ona, sessiz çekip gitmeyi düşünmüyorum..
Kaldıramadım, ilk kez birseyi yüzüne vurdum. Normalde ona karşı çok anlayisliydim.Boşanma durumunuz yok diye söyledim, eğer öyle bi imkanınız varsa iyi yapmışsınız gercek yüzü ortaya çıkmış
Öyle bişeye gerek yok ki, biz eşimle nişanlıyken kaç kere tatile gittik otele kimse evlilik cüzdanı soramazAynı odada nasıl kalabiliyorlar evlilik cüzdanı göstermeden onu anlamadım?
Bu saatten sonra dönerseniz nasılsa affetti diye yine yapar, yüzgöz olundu artıkKaldıramadım, ilk kez birseyi yüzüne vurdum. Normalde ona karşı çok anlayisliydim.
Sizin neyi kastettiginizi çok iyi anladım ama dinen hakkım olmayanı kanunlarda verse almam. Bunu yazmak istemedim. Rica ediyorum şu zor gunumde böyle şeyler yazmayın, gerçekten şu an zaten çok kırgınım siz yapmayın bari...Hadi ya benden de selam söyle.
Ya sen şaka mısın arkadaşım o herifle muhatap ol mu diyoruz?kanunen haklarını araştır diyoruz ve ben daha yoramicam kendimi uyduruk bir konu gibi gelmeye başladı cevaplardan
Üzmek istemiyorum elbette seni ama dinen haketmedigin ne?neden bukadar değersiz görüyorsun kendini?Sizin neyi kastettiginizi çok iyi anladım ama dinen hakkım olmayanı kanunlarda verse almam. Bunu yazmak istemedim. Rica ediyorum şu zor gunumde böyle şeyler yazmayın, gerçekten şu an zaten çok kırgınım siz yapmayın bari...
Diş teli tedavisi görüyorum aynı zamanda. Bi kaç güne randevum var, halledip gideceğim İnşâAllâh. Iki gündür kimseye anlatmadım diyorum, boşandıktan sonra dahi insanlara nasıl söylerim bu durumdan dolayı boşandım diye sizin söylemiş olduğunuz seye bakın. Gerçekten yorumunuz çok incitti beni.Babanlar taziyeyle uğraşıyorlarsa sende git yanlarına içim rahat etmedi sizi yalniz birakmaya, bende geldim de. Bi süre yanlarında dur, hem kafani dinlemiş olursun.. gidemem dersen eşine söyle o gitsin evden. Ama yalniz kalman lazım..
Ayrıca siz birlikteyken aldatmış, hala devam etmediğini nereden biliyorsunuz? Evlendikten sonra kadın çıkıp gitmemiş ki hayatınızdan.
Ben olsam ayrılırdım, ama niyetiniz ayrılmak gibi gelmedi bana, sanki daha çok herkese anlatıp eşinizi rezil ederek, evliliğe devam edeceksiniz gibi hissettim..
Kendimi degersiz görmüyorum, sadece boşanan bir bayanın tam olarak hangi haklara sahip olduğunu bilmediğimden yorum yapmak istemedim.Üzmek istemiyorum elbette seni ama dinen haketmedigin ne?neden bukadar değersiz görüyorsun kendini?
Bu saatten sonra dönüş felan olmaz.Bu saatten sonra dönerseniz nasılsa affetti diye yine yapar, yüzgöz olundu artık
emekliliğ gelmiş bir iş arkadaşım yürüyüşe üçlü gidiyormuş.korkunç ötesi.konuşsan ondan mükemmeli yok hayatta.sigara içene dünya laf edip en ufak bir toplantıda zararlarından uzun uzun bahseden biri kendinin beyinsiz olduğunu nasıl anlamıyor diye çok defa düşünüyorumAldatması ayrı iğrenç
Kadınla tanıştırıp hizmet ettirmesi çok daha ayrı iğrenç
Metresini iş arkadaşım diye çağırıp eşine kahve yaptıran adamlar gibi
Sırf şu benimle tanıştırıp kıza yardım ettirmesi için etlerini pinçik pinçik ederdim
Siz kıza yardımcı olmaya çalışırken arkanızdan ne dalga geçmişlerdir kim bilir
kesin kararlımısınBu saatten sonra dönüş felan olmaz.
Bizde onu diyoruz işte haklarını araştır bul ve öyle kıçına tekmeyi bas.neyse hakkinda hayırlısı olsun kaçtım ben byeKendimi degersiz görmüyorum, sadece boşanan bir bayanın tam olarak hangi haklara sahip olduğunu bilmediğimden yorum yapmak istemedim.
Öncelikle burada kimse müneccim değil, sizin tedavi olduğunuzu bilemeyiz siz soylemezseniz. Amacım sizi kırmak veya üzmek degil, ama 'aileme nasıl soylerim üzülürler, aile apartmanında oturuyoruz, çalışmıyorum' dediğiniz için ve hala o adamla ayni evi paylaştığınız için benim düşüncem ayrılmayacağiniz yönünde ve bunu kötü bir şekilde söylemedim. Bu sadece benim düşüncem ve hayat sizin, boşanırsanız da boşanmazsanizda umarım mutlu olursunuzDiş teli tedavisi görüyorum aynı zamanda. Bi kaç güne randevum var, halledip gideceğim İnşâAllâh. Iki gündür kimseye anlatmadım diyorum, boşandıktan sonra dahi insanlara nasıl söylerim bu durumdan dolayı boşandım diye sizin söylemiş olduğunuz seye bakın. Gerçekten yorumunuz çok incitti beni.
Amin. Allah razı olsun.Bizde onu diyoruz işte haklarını araştır bul ve öyle kıçına tekmeyi bas.neyse hakkinda hayırlısı olsun kaçtım ben bye
Iyi dilekleriniz tesekkur ederim. 'Eşinizi rezil edip' boşanmayacaksınız kısmına kırıldım.Öncelikle burada kimse müneccim değil, sizin tedavi olduğunuzu bilemeyiz siz soylemezseniz. Amacım sizi kırmak veya üzmek degil, ama 'aileme nasıl soylerim üzülürler, aile apartmanında oturuyoruz, çalışmıyorum' dediğiniz için ve hala o adamla ayni evi paylaştığınız için benim düşüncem ayrılmayacağiniz yönünde ve bunu kötü bir şekilde söylemedim. Bu sadece benim düşüncem ve hayat sizin, boşanırsanız da boşanmazsanizda umarım mutlu olursunuz
Evet kesinlikle.kesin kararlımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?