Denize hiç girmemiş bayanlar, denize girmek istemişler ve arkadaşı da kızdan hoşlanıyormuş buna ısrar edince buda gitmiş. Otel denize yakin yerde. INANMADIM tabi kendisine de söyledim.Niçin gitmişler? İş mi? Tatil mi?
Oyle düşünüyodum. Üni mezunuyum çok zor bir bölümü birincilikle bitirdim ve eşim zamanında istemedi diye çalışmadım. Biraz köreldim ama tekrar çalışıp eski performansımı yakalayacağım İnşâAllâh. Tabi kendisi evlendikten sonra çalışıp calismamayi bana bıraktı ben biraz tembellik yaptım; ama toparlayacağım kendimi İnşâAllâh.Eğer gözünüzü kararttıysanız ben anneme gidiyorum deyip gidebilirsiniz. Bi süre onlara söylemeyeceğim şimdi zamanı değil diyebilirsiniz.
Eee adam resmi itirafını yapmış. İtiraf derken kahvaltı ve portakal suyundan bahsediyorum.Kıymet veriyor, sevdiğini belli eder asla uzulmemi istemez. Dünden beri çabalıyor birşeyleri düzeltmek için, hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamıştı, portakal suyu sıkmıştı vs. Kıymet verdiğini çok belli eder herkese. Bana dedi düğünden önce yaptım hatalar ama tövbe ettim. Ama kabullenemiyorum bunu..
Baz alinmasinda sende şuan ayni şeyi baz aliyorsun.Namaz kılanlar daha çok yapıyor. Allah aşkına bunu baz almayın yaa
Ne sebeple otele gitmişler ben anlamadım.Denize hiç girmemiş bayanlar, denize girmek istemişler ve arkadaşı da kızdan hoşlanıyormuş buna ısrar edince buda gitmiş. Otel denize yakin yerde. INANMADIM tabi kendisine de söyledim.
Daha doğru yorum yapabilmek için bu ayrıntıları sordum. Yani sizin arkanızdan iş çevirmiş, inan kişiye göre değişir bazı kararlar ama o kızla aynı odada yatmasa bile eşiniz büyük hatalı ve bana göre aldatmış.Çünkü sizden gizli sanki çiftmiş gibi tatile gider gibi otele gidiyor. İster kızla aynı odada kalsın ister kalmasın ne önemi var ki? Sonuçta yaptığı doğru ve normal bir şey ise neden sizden gizlemiş? Yani demekki normal olmayan bir durum var ki saklama gereği duymuş. Kimse bunu ufak bir olay olarak görmez zaten. Ona da öyle söyleyin farklı odada kalsan ne yazar benden gizli 4 kişi,iki çift gitmişsiniz. Kime desen bunu normal görmez, normal olsa zaten söylerdin diye. Kaldı ki ben ikisinin başbaşa gittiğini düşünüyorum ama anlattığı şekilde 4 lü gitse de hatalı gizlediği için.Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.
Konu sahibi eşiyle o kızın ikisinin aynı odada kaldığına dair internette rezervasyon yaptırdığını görüyor eşinin mail adresinde. Ama eşi diyor ki biz 4 kişi gittik, sana da söylemedim kızarsın diye. Denize girmek için gittiler yada gezmeye sanırım. Günübirlik gidilmediği belli otelde kaldıklarına göre.Ne sebeple otele gitmişler ben anlamadım.
Esimin sanalcı değil, hicbir hesabı yoktur, benimde sadece instagram hesabim var onu da pek kullanmam. Eşimle aram bozulunca onu merak edip bakacağım tek yer e pastası. Orda da bisey yok reklam var bide kredi kartı hesap özeti. Eşimin aylık borcu 6 bin felan gelir asgarisinu yatırabiliyor ancak tabi bunun disinda da borçları var, burdan bakardım borcu ne kadar geldi diye.. o gün bakacak başka birşey olmadığı için tatilsepeti mesajlarına baktım, ondan sonra da olanlar oldu tabi.E postaya aranız bozuk diye mi baktınız? Yoksa kart borçlarına mı baktınız?
İkinci seçenek ise 3-4 yıl önceye niye baktınız?
Bence, ondan şüpheleniyorsunuz sadece itiraf etmek istemiyorsunuz. Sizi huzursuz eden, şüpheye düşüren tam olarak ne ise, İşte o hisse güvenin.
Denize girmemişler. O zaman neden gittiler?Konu sahibi eşiyle o kızın ikisinin aynı odada kaldığına dair internette rezervasyon yaptırdığını görüyor eşinin mail adresinde. Ama eşi diyor ki biz 4 kişi gittik, sana da söylemedim kızarsın diye. Denize girmek için gittiler yada gezmeye sanırım. Günübirlik gidilmediği belli otelde kaldıklarına göre.
Söyledim kendisine zaten kandıramaz beni.Daha doğru yorum yapabilmek için bu ayrıntıları sordum. Yani sizin arkanızdan iş çevirmiş, inan kişiye göre değişir bazı kararlar ama o kızla aynı odada yatmasa bile eşiniz büyük hatalı ve bana göre aldatmış.Çünkü sizden gizli sanki çiftmiş gibi tatile gider gibi otele gidiyor. İster kızla aynı odada kalsın ister kalmasın ne önemi var ki? Sonuçta yaptığı doğru ve normal bir şey ise neden sizden gizlemiş? Yani demekki normal olmayan bir durum var ki saklama gereği duymuş. Kimse bunu ufak bir olay olarak görmez zaten. Ona da öyle söyleyin farklı odada kalsan ne yazar benden gizli 4 kişi,iki çift gitmişsiniz. Kime desen bunu normal görmez, normal olsa zaten söylerdin diye. Kaldı ki ben ikisinin başbaşa gittiğini düşünüyorum ama anlattığı şekilde 4 lü gitse de hatalı gizlediği için.
İnşâAllâh, Allah razı olsun.Nişanliyken bunu yapmaya cesaret etmek bu cesareti yine kendinde buldurabilir.
Sonucta biriyle hayatini birlestirme yolunda bunu yapiyorsun temeli sarsiyorsun zaten
Bilemedim umarim kendiniz icin doģru olani yaparsinuz
Üstüne birde ağzından kaçırdı eşim demişsiniz,görümceniz eşinize o kızın ondan hoşlandığını ve neden onla bir şeyler düşünmediğini sormuş. Kendinden hoşlanan biriyle nişanlısı varken görüşmesi bile yanlış, üstüne onla gezmeye gidip otelde kalıyor.İsiniz zor üzüldüm , umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.Söyledim kendisine zaten kandıramaz beni.
Allah razı olsun. Aldatmış beni, 2si gitmiştir sadece yalan söylüyor. Onu affetmem çok çok zor.Üstüne birde ağzından kaçırdı eşim demişsiniz,görümceniz eşinize o kızın ondan hoşlandığını ve neden onla bir şeyler düşünmediğini sormuş. Kendinden hoşlanan biriyle nişanlısı varken görüşmesi bile yanlış, üstüne onla gezmeye gidip otelde kalıyor.İsiniz zor üzüldüm , umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.
Kızlar girmedi biz girdik demiş gibi anladım ama o zaman da kızlar denize de girmediyse dediğiniz gibi kızlar niye gitti? Büyük ihtimalle kızla başbaşa gitti zaten yalandan hikaye uyduruyor eşi.Denize girmemişler. O zaman neden gittiler?
Kızlar denize girmek istemiş diyor, bunlarda eşlik etmis.Kızlar girmedi biz girdik demiş gibi anladım ama o zaman da kızlar denize de girmediyse dediğiniz gibi kızlar niye gitti? Büyük ihtimalle kızla başbaşa gitti zaten yalandan hikaye uyduruyor eşi.
Ben de bayanlar istemiş anladım...Kızlar girmedi biz girdik demiş gibi anladım ama o zaman da kızlar denize de girmediyse dediğiniz gibi kızlar niye gitti? Büyük ihtimalle kızla başbaşa gitti zaten yalandan hikaye uyduruyor eşi.
Aynen; ama ikisi gitmiş durum ortada ve rezervasyon yapanda eşim, numarası ve e postası kullanılmış.Ben de bayanlar istemiş anladım...
Denize gidilmedi demesi, dini inançlar gereği sanki. Çünkü bu koca denize gitmeyecek kadar dindarım öyle şeyler yapar mıyım gibilerinden ya da ben yanlış anladım. Neyse konu sahibi daha iyi bilir ama bence 4 kişi de olsa 8 kişide olsa olay ortada.
aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.Merhaba hanımlar, 2017'nin temmuz ayında mobilyaları aldıp ben memleketime döndükten 6 gün sonra kendi okulunda bir bayanla yakın bir şehirde otelde bir gece kalmış. E pastasının şifresini biliyorum, aramız bozukken açıp bakıyordum arada. Dün yine öyle oldu. Tatilsepeti diye bir uygulamadan sürekli mesajlar gelmiş O bayan adına, off bide tanıştırmıştı beni o bayanla... Bende merak ettim ve ta 2017'nin temmuz ayına kadar baktım. Birde ne göreyim bayanla aynı oda da kalmis, bütün bilgiler yazılıyor... Dün şoka uğradım yere yığıldım bir anda zaten 4 tane yakınımı bu ay içerisinde kaybettim kaldıramadim herhalde anlık bir baygınlık geçirdim. Sonra beni kaldırıp yatağa koydu, kendime gelemedim bir süre konuşamadım. Ilk defa böyle bir şey yaşadım, şok dedikleri bu olsa gerek... Neyse kendisiyle konuştum ve 4 kişi gittiklerini karışıklık olmuş dedi vs vs. Tabi ben inanmadım. Ailemden çok uzaktayim ve olduğum yerde hiç akrabam yok. Calismiyorumda.. Aileme söylesem asla kabul etmezler ama babam 4 yakınını kaybetti, kendinden küçük kardeşi için saatlerce ağladığını söyledi annem ve ben kalbi kaldırmaz diye diyemedim bisey. Ne yapayım şimdi ben, bekleyeyim mi acılar hafiflesin biraz yoksa hemen çekip gideyim mi bilemedim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...
Çocuğum yok bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?