Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niçin gitmişler? İş mi? Tatil mi?
Denize hiç girmemiş bayanlar, denize girmek istemişler ve arkadaşı da kızdan hoşlanıyormuş buna ısrar edince buda gitmiş. Otel denize yakin yerde. INANMADIM tabi kendisine de söyledim.

Eğer gözünüzü kararttıysanız ben anneme gidiyorum deyip gidebilirsiniz. Bi süre onlara söylemeyeceğim şimdi zamanı değil diyebilirsiniz.
Oyle düşünüyodum. Üni mezunuyum çok zor bir bölümü birincilikle bitirdim ve eşim zamanında istemedi diye çalışmadım. Biraz köreldim ama tekrar çalışıp eski performansımı yakalayacağım İnşâAllâh. Tabi kendisi evlendikten sonra çalışıp calismamayi bana bıraktı ben biraz tembellik yaptım; ama toparlayacağım kendimi İnşâAllâh.

Eee adam resmi itirafını yapmış. İtiraf derken kahvaltı ve portakal suyundan bahsediyorum.

Namaz kılanlar daha çok yapıyor. Allah aşkına bunu baz almayın yaa
Baz alinmasinda sende şuan ayni şeyi baz aliyorsun.
Daha cok yapildiğina kanitinmi var bilimsel deneyinmi.
Kilanda kilmayanda hataya veya baska bir seye dusebilir bunu kisasa kisasla tarif etmeniz konu sahibinin fikriyle ayni sey

Denize hiç girmemiş bayanlar, denize girmek istemişler ve arkadaşı da kızdan hoşlanıyormuş buna ısrar edince buda gitmiş. Otel denize yakin yerde. INANMADIM tabi kendisine de söyledim.
Ne sebeple otele gitmişler ben anlamadım.

Isim verdi yakın arkadaşı erkek bir hoca ve başka bayan bir hoca daha. 2 erkek 2 bayan olunca tepki verecekmişim.
Daha doğru yorum yapabilmek için bu ayrıntıları sordum. Yani sizin arkanızdan iş çevirmiş, inan kişiye göre değişir bazı kararlar ama o kızla aynı odada yatmasa bile eşiniz büyük hatalı ve bana göre aldatmış.Çünkü sizden gizli sanki çiftmiş gibi tatile gider gibi otele gidiyor. İster kızla aynı odada kalsın ister kalmasın ne önemi var ki? Sonuçta yaptığı doğru ve normal bir şey ise neden sizden gizlemiş? Yani demekki normal olmayan bir durum var ki saklama gereği duymuş. Kimse bunu ufak bir olay olarak görmez zaten. Ona da öyle söyleyin farklı odada kalsan ne yazar benden gizli 4 kişi,iki çift gitmişsiniz. Kime desen bunu normal görmez, normal olsa zaten söylerdin diye. Kaldı ki ben ikisinin başbaşa gittiğini düşünüyorum ama anlattığı şekilde 4 lü gitse de hatalı gizlediği için.

Son düzenleme:
Ne sebeple otele gitmişler ben anlamadım.
Konu sahibi eşiyle o kızın ikisinin aynı odada kaldığına dair internette rezervasyon yaptırdığını görüyor eşinin mail adresinde. Ama eşi diyor ki biz 4 kişi gittik, sana da söylemedim kızarsın diye. Denize girmek için gittiler yada gezmeye sanırım. Günübirlik gidilmediği belli otelde kaldıklarına göre.

Esimin sanalcı değil, hicbir hesabı yoktur, benimde sadece instagram hesabim var onu da pek kullanmam. Eşimle aram bozulunca onu merak edip bakacağım tek yer e pastası. Orda da bisey yok reklam var bide kredi kartı hesap özeti. Eşimin aylık borcu 6 bin felan gelir asgarisinu yatırabiliyor ancak tabi bunun disinda da borçları var, burdan bakardım borcu ne kadar geldi diye.. o gün bakacak başka birşey olmadığı için tatilsepeti mesajlarına baktım, ondan sonra da olanlar oldu tabi.

Nişanliyken bunu yapmaya cesaret etmek bu cesareti yine kendinde buldurabilir.
Sonucta biriyle hayatini birlestirme yolunda bunu yapiyorsun temeli sarsiyorsun zaten
Bilemedim umarim kendiniz icin doģru olani yaparsinuz

Denize girmemişler. O zaman neden gittiler?

Söyledim kendisine zaten kandıramaz beni.

Nişanliyken bunu yapmaya cesaret etmek bu cesareti yine kendinde buldurabilir.
Sonucta biriyle hayatini birlestirme yolunda bunu yapiyorsun temeli sarsiyorsun zaten
Bilemedim umarim kendiniz icin doģru olani yaparsinuz
İnşâAllâh, Allah razı olsun.

Söyledim kendisine zaten kandıramaz beni.
Üstüne birde ağzından kaçırdı eşim demişsiniz,görümceniz eşinize o kızın ondan hoşlandığını ve neden onla bir şeyler düşünmediğini sormuş. Kendinden hoşlanan biriyle nişanlısı varken görüşmesi bile yanlış, üstüne onla gezmeye gidip otelde kalıyor.İsiniz zor üzüldüm , umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.

Allah razı olsun. Aldatmış beni, 2si gitmiştir sadece yalan söylüyor. Onu affetmem çok çok zor.

Kızlar girmedi biz girdik demiş gibi anladım ama o zaman da kızlar denize de girmediyse dediğiniz gibi kızlar niye gitti? Büyük ihtimalle kızla başbaşa gitti zaten yalandan hikaye uyduruyor eşi.
Kızlar denize girmek istemiş diyor, bunlarda eşlik etmis.

Kızlar girmedi biz girdik demiş gibi anladım ama o zaman da kızlar denize de girmediyse dediğiniz gibi kızlar niye gitti? Büyük ihtimalle kızla başbaşa gitti zaten yalandan hikaye uyduruyor eşi.
Ben de bayanlar istemiş anladım...
Denize gidilmedi demesi, dini inançlar gereği sanki. Çünkü bu koca denize gitmeyecek kadar dindarım öyle şeyler yapar mıyım gibilerinden ya da ben yanlış anladım. Neyse konu sahibi daha iyi bilir ama bence 4 kişi de olsa 8 kişide olsa olay ortada.

Aynen; ama ikisi gitmiş durum ortada ve rezervasyon yapanda eşim, numarası ve e postası kullanılmış.

aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.
nişanlıyken adamlar hala yalnız bir erkek oluyorlar ve bu onlara normal geliyor.Evlenmeden önce adrenalin yaşamak istemiş olabilir,tutkuya kapılmış olabilir.Diğer hanımların dediği gibi hangiisini kurcalarsak muhakkak altından bişey çıkar.Bence ailenize duyurmayın ama ona iyibir gözdağı verin,sonra da üstünü kapatın gitsin.evlendikten sonra bir yamuğunu yakalarsan boşarsın.

Cocuk yokken herşey daha kolay olur. Evlenmeden once olması hicbir seyi değiştirmez. Ihanet ilişkiye sevgiye ihanettir. Karşınızda cok rahat yalan söyleyen üstelik sizi de o kadınla tanistirabilecek yapıda bir adam var. Hazmetmwyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…