Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çoğu kadın saf değil de, sizin çevreniz çok pislik dolu..Bence bu kısma odaklanın..

Biliyor musunuz ben hiç şüphelenmedim ve o niyetlede açmadım o mesajları; ama Allah çıkardı işte karşıma. Bunda vardır bir hikmet, iyi düşünmem gerek...

Aynen; ama ikisi gitmiş durum ortada ve rezervasyon yapanda eşim, numarası ve e postası kullanılmış.
Deniz için kıyafet alışverişi mi yapılmış. Denize gitme niyeti olmayan deniz kıyafeti götürmez. Eşiniz sizin tatillerde rezv. yapıyor mu?

Hazmedilecek birşey değil zaten

Deniz için kıyafet alışverişi mi yapılmış. Denize gitme niyeti olmayan deniz kıyafeti götürmez. Eşiniz sizin tatillerde rezv. yapıyor mu?
Bir defa gittik o zamanda yapmıştı ama arkadaşı yardım etmişti ona.

Bu tatile konu sahibi gitse kocası, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din ve ahlak kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.

zerre saygısı yok demek ki size tutmuş tanıştırmış. yüzsüzlüğe bak.
eee nolmuş nişanlıyken bir kere sevişip arkadaşlığa geri mi dönmüşler.
kim inanır buna.

boyu posu devrilsin. şirinlik yapıp hediye falan alır kanmayın. ayrılmayacaksanız da çok bu konuyu deşmeyin belli ki geçmiş çok kirli

evlenmeden önce köprüden önce son çıkış diyorsunuz yani...
kadın da adrenalin yaşayabilir mi sizin mantığınıza göre?

Bu tatile konu sahibi gitse, din, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.
Onun yaptığını ben yapmış olsaydım kesinlikle boşamıştı beni şimdiye kadar; ama şiddet vs olmadı hiçbir zaman bu sebepten dolayı da olmazdı. Evlendigimizden beri ben ondan daha çok tatil yaptım, sıkışık olduğu zamanlarda bile benden kısmadı. Ama işte bu yaptığı asla kabul edilecek birşey değil..

boyu posu devrilsin. şirinlik yapıp hediye falan alır kanmayın. ayrılmayacaksanız da çok bu konuyu deşmeyin belli ki geçmiş çok kirli
Hemde çok fazla.. Aramızda 10 yaş var eşimle, o biraz geç evlendi.

Dünyadaki birçok ırkı ve etnik kökeni biraz kurcalasak onlara normal gelip, bize asla gelmeyecek şeyler vardır. Uygulayın o zaman hayatınızda..

Erkeklerin bazılarının karakter bozukluğunu ve sadakatsizliğini, sırf onunla evli diye kadın/kadınlar neden kabul etsin ki?

Neden bir erkeğin fikrine göre evliliğin devamına karar verilsin ki?

Bir kadının doğru ve yanlışı ayırtedip uygulamaya hakkı yok mu?

İkiyüzlü, çifte standartlı, yozlaşmış zihniyeti devam ettirme hevesi niye?

Nişanlı erkek yalnızsa, nişanlı kadın da yalnız. O da yaşasın adrenalin. O ilişkiden nasıl bir hayır beklenebilir?
Adrenalin yaşamak isteyen sadakat sözü vermeyecek.
Ve evet ilişkinin ilk başlangıcı sadakattir.
Eşimi kurcalasam yine benim bildiklerim çıkar..

evlenmeden önce köprüden önce son çıkış diyorsunuz yani...
kadın da adrenalin yaşayabilir mi sizin mantığınıza göre?
Erkek yapınca, seytana uymuştur, kadın ayartmış hayır diyememiştir, yuvaya sahip çıkmak gerekir, kocayı boşanıp öbür kadının ekmeğine yağ sürülmemelidir vs. Sorunuza gelince; kadının da hakkıdır adrenalin, niye dövüyorlar sanıyorsunuz...

Al sana adrenalin

Affedeceksiniz o yuzden ortaligi ayaha kaldirma derim. Cok nadir erkek bu blofleri yutup hayatina duzgun devam ediyor. ALLAH yar ve yardimcin olsun

Bu tatile konu sahibi gitse kocası, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din ve ahlak kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.
insan namusunu kendisi için korur,kadın kendine yakıştırıyorsa yapsın..diğer kadınların dediği gibi ortalık benim kocam yapmazcı kadınlarla kaynıyor yav hee he

Bu arada kız ınstagrama bir gençle çekildiği fotoğrafı koymuş. Sözlüsü diye düşünüyorum..
Affedeceksiniz o yuzden ortaligi ayaha kaldirma derim. Cok nadir erkek bu blofleri yutup hayatina duzgun devam ediyor. ALLAH yar ve yardimcin olsun
Ben ona boşamadan felan bahsetmedim ki, hesap sordum ve şu an uzak ve soğuk davranıyorum.

insan namusunu kendisi için korur,kadın kendine yakıştırıyorsa yapsın..diğer kadınların dediği gibi ortalık benim kocam yapmazcı kadınlarla kaynıyor yav hee he

ee adam kendine yakıştırıyor yani? eh kadın da kendine yakıştıran adamı kabul etsin bizim midemiz yok çünkü.
birde genelde aldatılıp affeden kadınlar bu düşüncede oluyor o sebeple aldatmayan erkek olduğuna inanmamak güzel bir kendini kandırma şekli takdir ediyorum..

Beklemen bu olayı kabullenmıs gıbı bısey olur boyle olaylar ustunden zaman gecınce normallesıyor ayrılmak ıstıyorsan bunu hemen yap olum degıl sonucta babanın kalbıne ınmez sen guclu durursan yanında onlarda cok etkılenmez dıye dusunuyorum sonucta ılk sız degılsınız. Ayrılmıcaksanda ıyı dusun oyle karar ver bu adama bırdaha guvenebılırmısın cocugunda yok galıba cocuk yokken daha kolay bıtırmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…