Üzgünüm ama muhtemelen evliyken de aldatmıştır. Çoğu erkek aldatiyor zaten eşini. Ruhumuz bile duymuyor çoğu zaman. Fırsat buldu mu kaçırmaz bunlar. Ah ben nelere sahit oldum bi bilsen. Adam kuzeniyle anlasma yapıyor kuzen evden cikariyor acil bisey varmis gibi. Adam baska kadina gidiyor. Evdeki karısı da kuzeniyle ciktilar sanıyor. Bunlara şahit oldu bu kulaklar. Yani benim bu hayattan anladigim evliliğin surmesini istiyorsan fazla kurcalamayacaksin erkekleri. Illaki biseyler buluyorsun. Ne yazık ki durum bu. Cogu kadın da benim kocam yapmaz diyor saf saf. Ne diyim...
Biliyor musunuz ben hiç şüphelenmedim ve o niyetlede açmadım o mesajları; ama Allah çıkardı işte karşıma. Bunda vardır bir hikmet, iyi düşünmem gerek...aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.
nişanlıyken adamlar hala yalnız bir erkek oluyorlar ve bu onlara normal geliyor.Evlenmeden önce adrenalin yaşamak istemiş olabilir,tutkuya kapılmış olabilir.Diğer hanımların dediği gibi hangiisini kurcalarsak muhakkak altından bişey çıkar.Bence ailenize duyurmayın ama ona iyibir gözdağı verin,sonra da üstünü kapatın gitsin.evlendikten sonra bir yamuğunu yakalarsan boşarsın.
Deniz için kıyafet alışverişi mi yapılmış. Denize gitme niyeti olmayan deniz kıyafeti götürmez. Eşiniz sizin tatillerde rezv. yapıyor mu?Aynen; ama ikisi gitmiş durum ortada ve rezervasyon yapanda eşim, numarası ve e postası kullanılmış.
Hazmedilecek birşey değil zatenCocuk yokken herşey daha kolay olur. Evlenmeden once olması hicbir seyi değiştirmez. Ihanet ilişkiye sevgiye ihanettir. Karşınızda cok rahat yalan söyleyen üstelik sizi de o kadınla tanistirabilecek yapıda bir adam var. Hazmetmwyin
Bir defa gittik o zamanda yapmıştı ama arkadaşı yardım etmişti ona.Deniz için kıyafet alışverişi mi yapılmış. Denize gitme niyeti olmayan deniz kıyafeti götürmez. Eşiniz sizin tatillerde rezv. yapıyor mu?
Bu tatile konu sahibi gitse kocası, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din ve ahlak kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.
nişanlıyken adamlar hala yalnız bir erkek oluyorlar ve bu onlara normal geliyor.Evlenmeden önce adrenalin yaşamak istemiş olabilir,tutkuya kapılmış olabilir.Diğer hanımların dediği gibi hangiisini kurcalarsak muhakkak altından bişey çıkar.Bence ailenize duyurmayın ama ona iyibir gözdağı verin,sonra da üstünü kapatın gitsin.evlendikten sonra bir yamuğunu yakalarsan boşarsın.
aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.
Onun yaptığını ben yapmış olsaydım kesinlikle boşamıştı beni şimdiye kadar; ama şiddet vs olmadı hiçbir zaman bu sebepten dolayı da olmazdı. Evlendigimizden beri ben ondan daha çok tatil yaptım, sıkışık olduğu zamanlarda bile benden kısmadı. Ama işte bu yaptığı asla kabul edilecek birşey değil..Bu tatile konu sahibi gitse, din, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.
Hemde çok fazla.. Aramızda 10 yaş var eşimle, o biraz geç evlendi.boyu posu devrilsin. şirinlik yapıp hediye falan alır kanmayın. ayrılmayacaksanız da çok bu konuyu deşmeyin belli ki geçmiş çok kirli
aldatılmak kötü tabi ama şöyle düşün,erkeklerle kadınlar aynı düşünmüyor malesef.
Erkek yapınca, seytana uymuştur, kadın ayartmış hayır diyememiştir, yuvaya sahip çıkmak gerekir, kocayı boşanıp öbür kadının ekmeğine yağ sürülmemelidir vs. Sorunuza gelince; kadının da hakkıdır adrenalin, niye dövüyorlar sanıyorsunuz...evlenmeden önce köprüden önce son çıkış diyorsunuz yani...
kadın da adrenalin yaşayabilir mi sizin mantığınıza göre?
Erkek yapınca, seytana uymuştur, kadın ayartmış hayır diyememiştir, yuvaya sahip çıkmak gerekir, kocayı boşanıp öbür kadının ekmeğine yağ sürülmemelidir vs. Sorunuza gelince; kadının da hakkıdır adrenalin, niye dövüyorlar sanıyorsunuz...
insan namusunu kendisi için korur,kadın kendine yakıştırıyorsa yapsın..diğer kadınların dediği gibi ortalık benim kocam yapmazcı kadınlarla kaynıyor yav hee heBu tatile konu sahibi gitse kocası, namus der öldürür, döver bunları yapmasa da boşardı. Çünkü din ve ahlak kuralları, fakirler ve kadınlar içindir. Zenginler ve erkekler için ise kurallar esneyebilir.
Ben ona boşamadan felan bahsetmedim ki, hesap sordum ve şu an uzak ve soğuk davranıyorum.Affedeceksiniz o yuzden ortaligi ayaha kaldirma derim. Cok nadir erkek bu blofleri yutup hayatina duzgun devam ediyor. ALLAH yar ve yardimcin olsun
insan namusunu kendisi için korur,kadın kendine yakıştırıyorsa yapsın..diğer kadınların dediği gibi ortalık benim kocam yapmazcı kadınlarla kaynıyor yav hee he
namaz kilanlarda yapiyor diyebilirdiniz daha cok yapiyor diye yaftalamissiniz herkes mi böyle.Namaz kılanlar daha çok yapıyor. Allah aşkına bunu baz almayın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?