evlenir evlenmez çocuk yapmışsınız. Allah uzun ömür versin yavrunuza. Niye erken yaptın bilmem ne demenin faydası yok. şu durumda ne yapılabilir ona odaklanmalı.
eşiniz kaznacını anne-baba yediriyor. haklısınız sizi ve kıznınızı aile olarak görmüyor. sanırım alışmış. siz de alışmasında yardımcı olmuş olabilirsiniz.
bizim eve annemler gelirken hep bişiler getirmek ister. ben istemem getirmeyin anne derim. niye kocam öyle alışsın ki her erkek rahata çok çabuk alışır. benim eşim kendi ailesine para gönderir. ki durumları çok iyi. üstüne benim eksiğimi annem alacak he yok ya. ben annemlerden bişi kabul etmiyorum. çok sıkışıyorsa eşim göndermeyiversin. kaynanam herkes için para ister eşimden, kaynanmın kardeşleri eşimin kardeşleri... madem oraya yetebiliyor evine de yetecek. ben de üni mezunuyum. işsizim. ama iş bulursam çalışacam. eşime de vermeyecem.
sonuçta sizin adam alışmış. buraya bu konuyu açtığınıza göre boşanmadan önce elinizden geleni yapmak istiyorsunuz. o yüzden git boşan demiyorum size. çekemediğiniz yerde bunu kendiniz yaparsınız zaten.
şu durumda ne yapabilrisiniz? öncelikle aileniz eşinize para vermeyecek. evet alışmış. para keislince başta laf edecek ama olsun. ne o öyle iç güveysi gibi baba mı olur? siz ve yavrunuzun ihtiyacı mı var size gizliden el atsınlar ama. fatura ödenmiyo mu? kesilsin. gider annenizde kalırsınız. bir şekilde ödeyecek. bu kadar bencillik olmaz. 5 kuruş vermeyin. kendi çocuğunun rızkını kardeşine bile yediremez insan günah.
sert dursun aileniz. size gizliden versinler. siz de sert durun.
Allah yardımcınız olsun. Hayrılısını dileyin. eğer hayırlısı ise düzelsin eşiniz. değilse bir sebep olsun hayatınızdan çıkarın.