- 18 Ağustos 2016
- 5.246
- 21.905
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer en ufak bir kavgada bile giderim giderim diyorsanız ve gitmeye kalkıyorsanız laçkalaşmıştırUzmeye çekinir kaybetme korkusu olan insan daha özenli davranır. Gerçi adamın soyadını aldıktan sonra ne derece etkili bilemeyeceğim ama bence bi nebze gerekli bu korku.
peki sorduğunuzda ne diyor neden böyle davrandığıyla ilgili? Neden ailenizi sevmiyomuş belki geçerli bi sebebi vardır?Kendime de inanılmaz sinirleniyorum . Yap bi misilleme diyorum ama yüzüm yumuşak hemen siritmaya başlıyorum insanlara kendilerini kötü hissetmesinler diyebenim aileme öyle davrandigiyla kalıyor benimkilerin sucu ne halbuki. Geldiklerinde de öyle suskun sessiz oturur. Başka ortamda kahkahalarla gülerken bu denli sessiz olması artniyet geliyor bana .
kocan haklı. her kavgada orta yolu bulmak varken çıkar giderim diyen eşi kapıya kadar uğurlar, bir daha eve almam.Tartistigimizda bir kaç kere evden gitmeye yeltendim. Her seferinde gidersen bu eve asla girmem bidaha da yüzüne bakmam dedi. Şimdi diyeceksiniz ki adamı senden iyi mi taniycaz eşim inatçı dediğim dedik biridir. Kavgalar da hep inatlasmalar sonucu çıkar. Örneğin beni azarlasa evden gitmeye kalkışsam suçlu ben olurum. Ne olursa olsun bu evden gidilmeyecekmis. O gelmem falan diyince ben de pısıp oturuyorum yerime. O da diyor ki muhtemelen kaybetmekten korkuyor beni ondan gidemiyor . Ben adama kaybetme korkusunu nasıl vericem peki bu şekilde? Bu arada yeni evliyiz.
yeni evlilik tartışmak inat evden gitmeye kalkmalarTartistigimizda bir kaç kere evden gitmeye yeltendim. Her seferinde gidersen bu eve asla girmem bidaha da yüzüne bakmam dedi. Şimdi diyeceksiniz ki adamı senden iyi mi taniycaz eşim inatçı dediğim dedik biridir. Kavgalar da hep inatlasmalar sonucu çıkar. Örneğin beni azarlasa evden gitmeye kalkışsam suçlu ben olurum. Ne olursa olsun bu evden gidilmeyecekmis. O gelmem falan diyince ben de pısıp oturuyorum yerime. O da diyor ki muhtemelen kaybetmekten korkuyor beni ondan gidemiyor . Ben adama kaybetme korkusunu nasıl vericem peki bu şekilde? Bu arada yeni evliyiz.