• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim blöf mü yapıyor?

Çiftlerin noşanacak kadar gözü dönmezse ya da ciddi bir sebepten ayrılmaları şart değilse o giderim tipleri çok absürd ya.

He git, gitsin. Dönülür hiç bi anlamı kalmaz.

Uzmeye çekinir kaybetme korkusu olan insan daha özenli davranır. Gerçi adamın soyadını aldıktan sonra ne derece etkili bilemeyeceğim ama bence bi nebze gerekli bu korku.
eğer en ufak bir kavgada bile giderim giderim diyorsanız ve gitmeye kalkıyorsanız laçkalaşmıştır
bu arada çooook çooookk büyük bişey olmadıktan sora ev terkedilmez

evden gdicem çok çirkin bi rest. evden kovmak bile daha mantıklı.

Yeni evli olduğunuz için her tartışmanızda "alır valizi giderim" şeklinde davranırsanız, sonrasında da birşey yapmadan pısıp kalırsanız tabii ki eşinize özgüven patlaması yaşatırsınız.

Bir defa yaptığınız doğru birşey değil, tartışmalar her evliliklerde yaşanır ama her defasında çözüm gitmek değildir. Sizin sorunları aranızda konuşarak çözebilmeyi öğrenmeniz gerekir.
Aksi halde hem kendinizi hem de evliliğinizi gereksiz yere daha başında yıpratmış olursunuz.

Kendime de inanılmaz sinirleniyorum . Yap bi misilleme diyorum ama yüzüm yumuşak hemen siritmaya başlıyorum insanlara kendilerini kötü hissetmesinler diye :KK43: benim aileme öyle davrandigiyla kalıyor benimkilerin sucu ne halbuki. Geldiklerinde de öyle suskun sessiz oturur. Başka ortamda kahkahalarla gülerken bu denli sessiz olması artniyet geliyor bana .
peki sorduğunuzda ne diyor neden böyle davrandığıyla ilgili? Neden ailenizi sevmiyomuş belki geçerli bi sebebi vardır?

tartışmamız da oldu küslüklerimiz de ama hiç birinde kimse evden giderim resti çekmedi.
ben çekmem, daha doğrusu giderim dersem gitmem gerekir dönmem sözünden.
zaten gitmişsem de bitmiştir. öyle küstüm gideyim sonra geleyim olayı çok saçma gelmiştir hep.

blöfüne blöfle karşılık veriyor ve o kazanıyor.. Böyle her an gidecekmiş gibi bi algı yaratırsan o adam da evliliğe ısınamaz ki.. konuşmayı denesen...

Allah aşkına siz eşiniz sizi kaybetmekten korksun diye her tartışmada evden gitmeye mi kalkıyorsunuz? çocuk oyuncağımı bu. Niye korksun ki valla size şunu söyleyeyim sırf sizi kaybetmekten korksun da peşinizden gelsin yalvarsın diye gideyim derseniz birgün gidersen git der peşinden de gelmez kalırsın öyle babanın evinde. Her evde tartışmalar olur ama öyle aileye yansıtılmaz çarpıp kapı gidilmez ne demek kaybetmekten korksun bu gibi şeylere ne gerek var oturup adam gibi konuşun.

yeni evlisiniz en tatlı zamanlarda evden gitmeklemi tehdit ediyorsun?
ya gideceksin o evden yada gideceğim demeyeceksin.
adam görmüş gidemediğini daha hangi korku?

Tartistigimizda bir kaç kere evden gitmeye yeltendim. Her seferinde gidersen bu eve asla girmem bidaha da yüzüne bakmam dedi. Şimdi diyeceksiniz ki adamı senden iyi mi taniycaz eşim inatçı dediğim dedik biridir. Kavgalar da hep inatlasmalar sonucu çıkar. Örneğin beni azarlasa evden gitmeye kalkışsam suçlu ben olurum. Ne olursa olsun bu evden gidilmeyecekmis. O gelmem falan diyince ben de pısıp oturuyorum yerime. O da diyor ki muhtemelen kaybetmekten korkuyor beni ondan gidemiyor . Ben adama kaybetme korkusunu nasıl vericem peki bu şekilde? Bu arada yeni evliyiz.
kocan haklı. her kavgada orta yolu bulmak varken çıkar giderim diyen eşi kapıya kadar uğurlar, bir daha eve almam.

Tartistigimizda bir kaç kere evden gitmeye yeltendim. Her seferinde gidersen bu eve asla girmem bidaha da yüzüne bakmam dedi. Şimdi diyeceksiniz ki adamı senden iyi mi taniycaz eşim inatçı dediğim dedik biridir. Kavgalar da hep inatlasmalar sonucu çıkar. Örneğin beni azarlasa evden gitmeye kalkışsam suçlu ben olurum. Ne olursa olsun bu evden gidilmeyecekmis. O gelmem falan diyince ben de pısıp oturuyorum yerime. O da diyor ki muhtemelen kaybetmekten korkuyor beni ondan gidemiyor . Ben adama kaybetme korkusunu nasıl vericem peki bu şekilde? Bu arada yeni evliyiz.
yeni evlilik tartışmak inat evden gitmeye kalkmalar:işsiz:

Back
X