• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim blöf mü yapıyor?

Evden giderim diye sürekli tehtid etmeyecektiniz.o size vermiş kaybetme korkusunu.inanmazki artık gideceginize.yeni evliyken zaten bu duruma gelmek üzücü.ama kaybetme korkusunu o size yaşatmış.benim eşim mesela acaip korkar farkındayım belli etmeyiz birbirimize ama .yeni evliyken bizim de sorunlarımız oldu ben sessiz kalmayı tercih ettim ve sonra öyle bir patladimki boşanmak istemistim.o kadar korktu öyle uğraştı ki duzeltmek için başardı da.10 yıllık evliyiz eşim bambaşka bir insan artık ama en ufak tartismamizda ben başka odada oluyorum mesela benim sesimi duymasa beni bulamasa butun odaları nasıl arıyor farkediyorum beni görünce de alakasız birşey söylüyor ama nefes nefese.ben de caktirmiyorum.icinde o şey hala kaldı farkındayım ben de rahat etsin istemiyorum ama birşey yapmıyorum bunun için.beni kaybetme korkusu olsun içinde yine de hep dikkatlidir zaten bu yuzden
Haklı olduğum konularda o gidecek diye alttan almam ama tabii ki gidecek diye evden gitmiyorum.

Peki ona nasıl isleyebilirim bu korkuyu? büyük bir sey olması benim de cok ciddi olmam gerekiyor biliyorum. Sizin de muhtemelen böyle oldu. Onun hatası yüzünden istediniz boşanmak dimi?

Kavga oldu mu zaten geri dönmeyi ve ya eşinin seni almaya gelecegini özür dileyeceğini sanma.Erkekler böyle blöflerden nefret eder ve ister eşi oldun ister sevgilisi olsun Zaman'la soğur be uzaklaşır ki yeni evliyken böyle şeyler sakın düşünme boşanacaksan o şekilde gidebilirsin ana geri gelmeyi düşünüyorsan hiç kalkışma tartışıyorsan ayrı odaya geç .O da hatasını anlar sende. Hele ki inatçıysa daha da dikkat etmelisin evlilik çocuk oyuncağı değil çünkü.

Haklısınız. Inadini nasıl torpuleyebilirim peki?

Haklısınız. Inadini nasıl torpuleyebilirim peki?
Umursamayarak başka şeylerle ilgilenerek eşinizle daha da inatlaşırsanız bu zaafınızı bilir daha da üstünüze gelir bu inatları takmadıgınızı onu ımursamadıgınızı görürse yorulur ve bırakır Zaman'la bu huyunu.

Başka bir yol bul. Gün gelir seni hiç durdurmaz. Ayrıca inat diyorsun, dönüşü olmaz haberin olsun. Evden gitmeyi gerektirecek ne gibi bir tartışma oldu merak ettim doğrusu?
Döver,küfreder,aldatır tamam. Hatta sen niye gidiyorsun o gitsin!!
Gitmedi o hiç. Diyorum ya karşı böyle şeylere. Kan da kussak kimse bilmeyecek ona gore.

Umursamayarak başka şeylerle ilgilenerek eşinizle daha da inatlaşırsanız bu zaafınızı bilir daha da üstünüze gelir bu inatları takmadıgınızı onu ımursamadıgınızı görürse yorulur ve bırakır Zaman'la bu huyunu.
Çok teşekkürler
Ama ben umursanmamaya tahammül edemiyorum yani gelsin konuşalım anlaşalım istiyorum . O illa benim dediğim olacak kafasında.

Haklı olduğum konularda o gidecek diye alttan almam ama tabii ki gidecek diye evden gitmiyorum.

Peki ona nasıl isleyebilirim bu korkuyu? büyük bir sey olması benim de cok ciddi olmam gerekiyor biliyorum. Sizin de muhtemelen böyle oldu. Onun hatası yüzünden istediniz boşanmak dimi?
Evet onun hatasiydi ben burda konu da acmistim ,konu kötü ornek diye kapandı gerçi de.bence kadınlar sessiz kalarak kazanırlar.konustuklarimiz erkeklerin bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor çünkü. tabi sessizlik kabullenmek anlamında değil.bir anda sen yaptığı hata karşısında uzaklasirsan onu gerçekten niye böyle oldu diye merak ettirirsen o zaman kafalarına dank eder.erkeklerin tabiriyle dır dır hiçbir işe yaramıyor ki güzelce de konussan,bagirp cagirsan da sadece dır dır yapmış olursun.Ama onu şüpheye dusurdugunde korkar ancak.yoksa evden giderim seni terk ederim de istediğin kadar ancak kendini haklı görür.

Ye
Çok teşekkürler
Ama ben umursanmamaya tahammül edemiyorum yani gelsin konuşalım anlaşalım istiyorum . O illa benim dediğim olacak kafasında.
yeni evlisiniz Can'ım Zaman'la oturur merak etme sen onun juyuna o da senin huyuna alışır yapmam dediğiniz şeyleri yapmaya başlarsınız be bir büyün olursunuz ama azıcık fedakarlık :)

Evet onun hatasiydi ben burda konu da acmistim ,konu kötü ornek diye kapandı gerçi de.bence kadınlar sessiz kalarak kazanırlar.konustuklarimiz erkeklerin bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor çünkü. tabi sessizlik kabullenmek anlamında değil.bir anda sen yaptığı hata karşısında uzaklasirsan onu gerçekten niye böyle oldu diye merak ettirirsen o zaman kafalarına dank eder.erkeklerin tabiriyle dır dır hiçbir işe yaramıyor ki güzelce de konussan,bagirp cagirsan da sadece dır dır yapmış olursun.Ama onu şüpheye dusurdugunde korkar ancak.yoksa evden giderim seni terk ederim de istediğin kadar ancak kendini haklı görür.
Katılıyorum size.Kendileri hatalarını bilip neden sinir olmuyor neden kaale almıyor yoksa soğudu mu yoksa bıktırdım mı diyip yoklamaya başlıyorlar eşlerini erkekler çaktırmadan :)

Aklıma bir şey gelmiyor ki? Mesela bardağı tezgahta mı bırakıyor? Şunu giyme bunu gitme mi diyor? Sizi evi terk etmeye götürecek şeyler neler yani?
Peki örnek veriyorum
Annemlere gidelim derim of puf yapar o gidelim diyince ben gitmek istemezsem kıyamet kopar gibi. Konuş demeyin konuştum. Aileme özen göster dedim benim senin ailene davrandigim gibi davran dedim hala soguk hala yanlarında huzursuz. Benim için büyük bi mesele bu. Bu sebepten evi terketmedim ama inadına örnek veriyorum . Beni azarlamasi sinirlenince mesela bundan gitmek istemiştim.

Peki örnek veriyorum
Annemlere gidelim derim of puf yapar o gidelim diyince ben gitmek istemezsem kıyamet kopar gibi. Konuş demeyin konuştum. Aileme özen göster dedim benim senin ailene davrandigim gibi davran dedim hala soguk hala yanlarında huzursuz. Benim için büyük bi mesele bu. Bu sebepten evi terketmedim ama inadına örnek veriyorum . Beni azarlamasi sinirlenince mesela bundan gitmek istemiştim.
Sen benim aileme nasıl davranıyorsan ben de seninkine öyle davranacağım demedin mi? Gitme konusunda da gerekirse çetele tut, madem gitmiyor, bi seninkilere bi onunkilere. O gitmiyorsa sen de gitme. Konuşsun dursun kavga etme.
Evi bir daha terk etmeye çalışma bence, gidemediğini ya da gitmediğini görünce kendini bir şey sanar, haklı olduğunu düşünür. Blöf yapma kısaca.

Sen benim aileme nasıl davranıyorsan ben de seninkine öyle davranacağım demedin mi? Gitme konusunda da gerekirse çetele tut, madem gitmiyor, bi seninkilere bi onunkilere. O gitmiyorsa sen de gitme. Konuşsun dursun kavga etme.
Evi bir daha terk etmeye çalışma bence, gidemediğini ya da gitmediğini görünce kendini bir şey sanar, haklı olduğunu düşünür. Blöf yapma kısaca.

Hoşuna gider mi dedim tabii ki gitmez dedi. Gitmesine gidiyor ama bin bir suratla. Daha da kötüsü orda hemen kalkalim tarzında oturuyor . Susuyor falan. Ben ailesiyle samimiyim birden nasıl acabilirim arayı anlaması icin?

Kendime de inanılmaz sinirleniyorum . Yap bi misilleme diyorum ama yüzüm yumuşak hemen siritmaya başlıyorum insanlara kendilerini kötü hissetmesinler diye :( benim aileme öyle davrandigiyla kalıyor benimkilerin sucu ne halbuki. Geldiklerinde de öyle suskun sessiz oturur. Başka ortamda kahkahalarla gülerken bu denli sessiz olması artniyet geliyor bana .

Back
X