esim bnden soguyor

Gidişat hiç iyiye benzemiyor..Kullandığı kişisel şeyleri kontrol et derim.. Facebook site geçmişleri telefon vs..

Hemen kötü film senaryolarına dönmüş.Yok şöyle yok böyle.Mevzuyu iyicene çileden çıkarmışsınız.Arkadaşım eşinin kısa süreli bir sıkıntısı var.Hemen aldatmaya bir başkasına yoranlara sakın prim filan verme.O ne çirkin ifadeler hemen eşini darağacına göndermişler.acaba kendileri yapsa eşleri böyle tepki verse cevapları ne olur

Sana diyeceğim üzerine gitmeden biraz da sıkmadan bu sürecin geçmesini bekle.Öyle aldatma veya bir başkası filan yok.Adamın günahını alma.Dediğim gibi kısa süreli depresyon.Var bir sıkıntısı ve o da insan.Senin nasıl ki git gellerin oluyorsa onunda olması normal.Öyle 1 hafta filanda deme.Bilemezsin insanın ruh halini.O sıkıntılar bastı mı insana zamandan bile haberi olmaz.

Dediğim gibi bu süreci sabırla geçir

Tlf elime gecirsem. Bakicam ama. Geciremiyorum banyoya bile goturuyor

Ve sen şimdiye kadar bu hareketinden şüphe duymadın mı?
Biraz önce bir derdi vardır belki demiştim ama bence senin bir derdin olabilir arkadaşım.
Ne yap et o telefonu ele geçir ve bak. tabi şifresini bulabilirsen.

adamın işyerinde sana yardımcı olabileceğine inandığın birileri varsa, kesinlikle işyerine git. oradakiler bir görüş. işyerinden mutlaka birşeyler çıkar.

ne sabrı bacım .bu devirde kocalar tehlikede .hepimizinki. uyanık olacaksın.

Konuyu ilk okudugumda benim de aklima adamin stresli olabilecegi geldi, hepimizin basina geliyor benzer durumlar.
Ben cevap yazana kadar adamin banyoya bile telefonunu goturdugu, gece yatarken bataryasini cikardigi meydana cikti.
Batarya cikarmak veya telefon saklamak hangi psikolojik rahatsizligin belirtisi acaba?paranoya mi?
Kadin kontrol etsin, bir durum yoksa gotursun doktora. Essegini saglam kaziga baglayacaksin.

ne sabrı bacım .bu devirde kocalar tehlikede .hepimizinki. uyanık olacaksın.

uyanık olmakla yangına körükle gitmek aynı şeyler değil.İyicene çileden çıkarmayın konu sahibesini.Öyle birşey yoksa bile varnış gibi davranarak eşine ve yuvasına zarar verirse içiniz rahat olacak mı ?

Canm bence bu gece o uyrken telefonunu acip iyice bakin rahat rahat icinizde suphe kalmasin aranizda ne kadar tartisma olsada bu sekildeki uzaklasma bana tuhaf geldi:-\

herkesin kendi görüşü hanımefendi. ben ne insanlar gördüm. işyerlerinde evli , bekar neler ,neler. sizin pek çalışma haytınız olmamış herhalde.

bacım sabırlık bı durum yok uyanık ol telefon banyoya gıder mı bak naap bılıo musun annemı arıycam benım tl m bıttı falan de al telefonu bızımkının telefonunu bırı arasa tınlamaz bıle bana baktırır onemlıyse getır der bılmıom senden saklaması çok garıp

Canm bence bu gece o uyrken telefonunu acip iyice bakin rahat rahat icinizde suphe kalmasin aranizda ne kadar tartisma olsada bu sekildeki uzaklasma bana tuhaf geldi:-\

Batarya çıkarmasını hemen kötüye yormamak lazım.
Bende yatarken ya da az bi uyuyacaksam bile batarya sökerim çünkü radyasyon.
Zaten aldatan erkek öyle bıçak gibi kesmez ilişkiyi,ilgi alakayı.
Başka bir şey var o işte bilmeden kırmışda olabilirsiniz iyi düşünün

herkesin kendi görüşü hanımefendi. ben ne insanlar gördüm. işyerlerinde evli , bekar neler ,neler. sizin pek çalışma haytınız olmamış herhalde.

Ay kıyamam...Tecrübe abidesi duruyor karşımızda.kamu-özel sektörleri ile beraber şu anda kendi işimin sahibesiyim.Anlayacağın bende çok gördüm ama böyle şüpheci olmak iyi değil

Ay kıyamam...Tecrübe abidesi duruyor karşımızda.kamu-özel sektörleri ile beraber şu anda kendi işimin sahibesiyim.Anlayacağın bende çok gördüm ama böyle şüpheci olmak iyi değil
siz bilirsiniz. belli oluyor hekezin durumundan herşey.

iki satirlik konulara deli oluyorum. herkes derdini acik acik yazsa da rahatca yardimci olsak. konuyu anlamak için 3 sayfa boyunca kerpetenle laf aliyoruz agizdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…