Tlf elime gecirsem. Bakicam ama. Geciremiyorum banyoya bile goturuyor
ne sabrı bacım .bu devirde kocalar tehlikede .hepimizinki. uyanık olacaksın.Hemen kötü film senaryolarına dönmüş.Yok şöyle yok böyle.Mevzuyu iyicene çileden çıkarmışsınız.Arkadaşım eşinin kısa süreli bir sıkıntısı var.Hemen aldatmaya bir başkasına yoranlara sakın prim filan verme.O ne çirkin ifadeler hemen eşini darağacına göndermişler.acaba kendileri yapsa eşleri böyle tepki verse cevapları ne olur
Sana diyeceğim üzerine gitmeden biraz da sıkmadan bu sürecin geçmesini bekle.Öyle aldatma veya bir başkası filan yok.Adamın günahını alma.Dediğim gibi kısa süreli depresyon.Var bir sıkıntısı ve o da insan.Senin nasıl ki git gellerin oluyorsa onunda olması normal.Öyle 1 hafta filanda deme.Bilemezsin insanın ruh halini.O sıkıntılar bastı mı insana zamandan bile haberi olmaz.
Dediğim gibi bu süreci sabırla geçir
Ooooooo çok şüpheli bir davranışPc bisey yoka tlf cupelemiyorum batarySini cikariyor yatarken
ne sabrı bacım .bu devirde kocalar tehlikede .hepimizinki. uyanık olacaksın.
Her zmn cikariyi cikarmasa bile tlf kapatiyo
herkesin kendi görüşü hanımefendi. ben ne insanlar gördüm. işyerlerinde evli , bekar neler ,neler. sizin pek çalışma haytınız olmamış herhalde.uyanık olmakla yangına körükle gitmek aynı şeyler değil.İyicene çileden çıkarmayın konu sahibesini.Öyle birşey yoksa bile varnış gibi davranarak eşine ve yuvasına zarar verirse içiniz rahat olacak mı ?
herkesin kendi görüşü hanımefendi. ben ne insanlar gördüm. işyerlerinde evli , bekar neler ,neler. sizin pek çalışma haytınız olmamış herhalde.
siz bilirsiniz. belli oluyor hekezin durumundan herşey.Ay kıyamam...Tecrübe abidesi duruyor karşımızda.kamu-özel sektörleri ile beraber şu anda kendi işimin sahibesiyim.Anlayacağın bende çok gördüm ama böyle şüpheci olmak iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?