esim bnden soguyor

Konu radyasyondan korunmak olsa konu sahibine de gece yatarken bataryani cikar diyo olmasi lazimdi. Sadece kendi telefonunkini cikariyorsa konu radyasyon degil. Bi insam evdeyken telefonunu cebinde heryere tasimaz. Bide ben konu sahibinin esinin pin kodunu bildiginiz zannetmiyorum ac gece oku demissiniz ama telefonunu kose bucak kaciran adam pin kodunu soyler mi ? Yapabilecegi 1 sey var telefonla ilgili o da soylenmis zaten faturasını inceletmek. Bunun disinda geceleri pc de zaman geciriyor gelince yüzünüze bakmiyor pc de ne yaptigini biliyor musunuz. Tamam delil birakmiyor ama mesela o pc deyken yanina gidip bakabiliyor musunuz yoksa onu da kaciriyor mu ? Bide bu tl bitti senden annemi ariycam olayina girebilirsiniz ama birsey uydurup vermeyebilir çünkü benim arkadasim aldatildiginda suphelenip ayni numaraya basvurmustu ama telefonu alamamisti sonra adam arayip verdiginde de zaten herseye sifre koymuştu. Onun yerine bir arkadasiniza sizi onun telefonundan arayip x in telefonunda sorun var herhalde ariyorum ulasilamiyor falan dedirtin esiniz zaten size telefon geldiği icin mecbur verecek o zaman konusurken uzaklasir bakarsiniz. Ama tabi telefonu hep sessizde degilse..

Valla ben onu bunu bilmem banyoya bile telefonla giden evli adamdan korkacaksın altından bir pislik mutlaka çıkıyor. Telefonunu nereye koyduğunı unutan insanlar var neden farkında olmuyolar çünkü korkacak bişeyleri yok rahatlar.

Tlf elime gecirsem. Bakicam ama. Geciremiyorum banyoya bile goturuyor

Ee birinden öğrenmek lazim internet ortaminda bile bu kadar anlayissiz olmayi nasil becerebiliyirsunuz seviyeli tartışma diye birsey var bakin "Seviye" diyorum
senin seviyeni anladık zaten

Sözlerim konu sahibesine...Başkaları üzerine alınmasın...

Arkadaşım bir söz vardır '' şuyuu,vukuundan beterdir''.Yani şüphe insanı kemirir.Ya bu şüpheleri içine almayacaksın ya da aldıysan kurtulacaksın.

eşinden hemen soğuma.İlk önce ne olduğunu anlamaya çalış.Bu zamanlarda aklınla hareket etmek zorundasın.Duyguların seni her zaman doğruya götürmez.Ayrıca unutma ki !! Karşındaki insan.Ve muhakkak bir sıkıntısı,altından kalkamadığı bir sorunu vardır.Nasılki bayanların anlatamadığı sıkınıtları varsa eşinin de vardır.Bayanlar nasıl bir zaman geldiğinde içine çekiliyorsa o da çekilmiştir.Senaryo üretme ve aklının bulanmasına izin verme.Akıllı hareket et ve metin ol ki bu sorunu zararsız atlatasın.Bekle sabret ve eşini anlamaya çalış.Vakti geldiğinde her türlü sana açılacaktır.Hemen aklına kötüleri getirme.Emin ol !! farklı bir durum olsa senden soğumaktansa çaktırmamak için sana daha çok yaklaşırdır.Yani ayıbı örtme psikolojisi.

Sakın ama sakın daha sonra pişman olacağın ve bir daha onarılmayacak laflar etme.

sanada lazım .
konuyu unuttun benim derdime düştün.

arkadaşım alıntılayarak bana cevap yazan sensin.O zaman sende konu sahibesinin derdine yüklen.Ahkam kesen,boşanmamı ortaya söyleyen sensin.Acaba burada kimin neye ihtiyacı var ? Biraz edepli olmaya ve sizinde 1 gün sonrasına garantisi olmayan evliliğinizle insanların eksiğiymiş gibi konuşmamaya davet ederim.

sanada lazım .
konuyu unuttun benim derdime düştün.

ayrıca ben halen SİZ ile hitap ederken öfke sonucu bilincinizi kaybederek SEN diyen sizsiniz.İlk önce öğrenin ondan sonra konuşun.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

ben fikirlerimi söyledim .araştıracak konuyu.

ben fikirlerimi söyledim .araştıracak konuyu.
çok saygılı vede kültürlüsünüz anladık .nedense sizi bayağı meşgul ediyorum. ama bugünlük bu kadar .çünki benim ilgilenmem gereken bir evimvede çocuğum var .senin gibi değilim

çok saygılı vede kültürlüsünüz anladık .nedense sizi bayağı meşgul ediyorum. ama bugünlük bu kadar .çünki benim ilgilenmem gereken bir evimvede çocuğum var .senin gibi değilim

temennim odur ki inşallah bir çocukla - ki benim yok-benim gibi olmazsınız Gerçi ben o çocuğa da üzüldüm.Gerekli eğitimi alamayacak yavrucak

Konu sahibinin eşini tenzih ederim ama iş arkadaşımın kızkardeşinin yaşadığı durumdan örnek vermek istiyorum.
Eşinden yıllarca hiç şüphe etmemiş ama tek bir hareketi yetmiş aldatıldığını öğrenmesine.
Bir gün telefonunu tuvalete yanında götürmesiyle şüphelenmiş takip etmiş ve bir yıldan fazladır aldatıldığını öğrenmiş. Yedi yaşında oğlu var ve boşanıyor.

Yani bazen bir işaret bile yeterlidir ama görmek isteyene.

Konu sahibi umarım eşinin durumu basit bir moral bozukluğu ve soğumadır.

temennim odur ki inşallah bir çocukla - ki benim yok-benim gibi olmazsınız Gerçi ben o çocuğa da üzüldüm.Gerekli eğitimi alamayacak yavrucak
sen çatla dur .amma kıskandın be artık bu son mesajım . zaten eşinin sana neden dayanamadığı da belli oldu .kıskanç kadın.

Konu sahibi bir şekilde telefonu ele geçirdi ve kuşku uyandıracak (eşi masum olsa da) dökümanla karşılaştı diyelim.
Daha sonra ne yapması ile ilgili sağlıklı önerileriniz olacak mı? Yoksa kuşkularıyla başbaşa mı kalacak?
Ben de eşin uzak durmasının değil ilgi artışının aldatma belirtisi olduğunu sanıyorum.

hayattaki tek basarisi evlenip cocuk yapabilmis olan kadinlarin, evliligini bitirmis bir kadin karsisindaki igrenc tutumu gorduk evet. sevgili konu sahibesi, herhangi bir hamle yapmadan once iyice dusun. dusun ki yarin bir gun boyle insanlar cikacak karsina. o yuzden ne yapmaya karar verirsen de bunu evliligini ve yuvani korumak adina yap. yap cunku burasi turkiye. burda kadin bile kadinin dusmani

Ben şikayet ettim bayanın mesajlarını konu sapmış, üslubu çok çok çirkin
Konu sahibi bence de araştırmalısın.

sen çatla dur .amma kıskandın be artık bu son mesajım . zaten eşinin sana neden dayanamadığı da belli oldu .kıskanç kadın.
Boşanmış tüm erkek ve kadınlar bu cümleyi
''Zaten eşinin sana neden dayanamadığı belli oldu.''
en yakınlarından bile işiteceklerini bilerek ayrılırlar eşlerinden.
Cümlenin yaralayıcı güçe sahip olduğu yanılgısı içindedirler.
Evet iki kişi artık biribirlerine dayanamadığı için yollarını ayırmışlardır.
Ben de bu nedenle boşanabilme ruhsatımı kullandım.
Birbirimize dayanamadık.

Hayatın insanlara ne getireceğini bilmeden sarfedilir bazı cümleler.Ve ne yazık ki gün geldiğinde yutarlar söylediklerini.Evlilikte yalancıktan mutlu olacağıma birilerinin gönlünü hoş tutmak için kendimi parçalayacağıma ve sırf yuvam devam etsin diye haksızlığa uğrayacağıma kendi yolumu çizerim.Asla kimseye zarar vermeden işime bakarım.Ayrıca mücadele edeceğim kadar ederim lakin hiçkimse gereğinden fazla mücadele beklemesin kimseden.Herkes üzerine düşeni yaparsa herkes mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…