- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Ee birinden öğrenmek lazim internet ortaminda bile bu kadar anlayissiz olmayi nasil becerebiliyirsunuz seviyeli tartışma diye birsey var bakin "Seviye" diyorumsaygıyı sen den mi öğreneceğim. avukatımısın. önce bana yazdıklarını oku da sonra cevap ver .3. kişi
Tlf elime gecirsem. Bakicam ama. Geciremiyorum banyoya bile goturuyor
senin seviyeni anladık zatenEe birinden öğrenmek lazim internet ortaminda bile bu kadar anlayissiz olmayi nasil becerebiliyirsunuz seviyeli tartışma diye birsey var bakin "Seviye" diyorum
sanada lazım .
konuyu unuttun benim derdime düştün.
sanada lazım .
konuyu unuttun benim derdime düştün.
ben fikirlerimi söyledim .araştıracak konuyu.arkadaşım alıntılayarak bana cevap yazan sensin.O zaman sende konu sahibesinin derdine yüklen.Ahkam kesen,boşanmamı ortaya söyleyen sensin.Acaba burada kimin neye ihtiyacı var ? Biraz edepli olmaya ve sizinde 1 gün sonrasına garantisi olmayan evliliğinizle insanların eksiğiymiş gibi konuşmamaya davet ederim.
çok saygılı vede kültürlüsünüz anladık .nedense sizi bayağı meşgul ediyorum. ama bugünlük bu kadar .çünki benim ilgilenmem gereken bir evimvede çocuğum var .senin gibi değilimben fikirlerimi söyledim .araştıracak konuyu.
çok saygılı vede kültürlüsünüz anladık .nedense sizi bayağı meşgul ediyorum. ama bugünlük bu kadar .çünki benim ilgilenmem gereken bir evimvede çocuğum var .senin gibi değilim
sen çatla dur .amma kıskandın be artık bu son mesajım . zaten eşinin sana neden dayanamadığı da belli oldu .kıskanç kadın.temennim odur ki inşallah bir çocukla - ki benim yok-benim gibi olmazsınızGerçi ben o çocuğa da üzüldüm.Gerekli eğitimi alamayacak yavrucak
sen çatla dur .amma kıskandın be artık bu son mesajım . zaten eşinin sana neden dayanamadığı da belli oldu .kıskanç kadın.
Sade bir vatandaş olarak senin de kendi yazdıklarını okumanı öneririm.saygıyı sen den mi öğreneceğim. avukatımısın. önce bana yazdıklarını oku da sonra cevap ver .3. kişi
Sade bir vatandaş olarak senin de kendi yazdıklarını okumanı öneririm.
Boşanmış tüm erkek ve kadınlar bu cümleyisen çatla dur .amma kıskandın be artık bu son mesajım . zaten eşinin sana neden dayanamadığı da belli oldu .kıskanç kadın.
Boşanmış tüm erkek ve kadınlar bu cümleyi
''Zaten eşinin sana neden dayanamadığı belli oldu.''
en yakınlarından bile işiteceklerini bilerek ayrılırlar eşlerinden.
Cümlenin yaralayıcı güçe sahip olduğu yanılgısı içindedirler.
Evet iki kişi artık biribirlerine dayanamadığı için yollarını ayırmışlardır.
Ben de bu nedenle boşanabilme ruhsatımı kullandım.
Birbirimize dayanamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?