esim bnden soguyor

mevzuyu anlamak için 20 sayfa okudum konu harici herkesin hayatından birşeyler çıkardım..

detaylıca bilgi versen bizde sana fikir versek daha iyi olur.
sanırım telefondan yazıyor o yüzden kısa cevaplar veriyor arkadaş.

Bn cikarta bilirmiyim dokumanini

Arkadaşım yüreğini ferah tut.Bir yuvanın yıkılması o kadar kolay değil.Bir çok evlilikte seni istemiyorum diye söylenmiştir ve hepsi de halen koyun koyuna yatıyorlar.Dediğim gibi sabret ve sükunet içinde kal.O öyle dedi diye hemen bitmiyor evlilik.Emin ol ki bitmeyecek.Sadece siz biraz daha üstüne gitmeyin.Sakinleşmeye bakın.demek ki uzun zamandır kafasına takmış ve öyle büyütmüş.Br sıkıntısı muhakkak var.Artık neler yaşandı bilemiyoruz.Hem sizde detaylı anlatmayınca el yordamıyla arıyoruz bilgilerinizi

Lütfen sakin olun.Öyle kolay mı ? Demek ki şu anda evliliğin dönemecindesiniz.Bir enerji boşalması yaşıyorsunuz.Sakin kalırsanız kırılıp dökülmezsiniz.Aksinde ise herşey kırılır ve dökülür.sıkıntılı zamanlarda üstüne gidilmemeli çiftlerin.Aileleri karıştırmayın sakınlıkla.Bu olayları daha da karmaşık hale sokar.Ayrıca üstüne gitme biraz sakin ol.Sakinleşene kadar konuşmayın.Emin olun ki herşey yoluna girecek.Günahsız yavrunun hakkı için Allah'a dua edin ve içinizi ferah tutun

Herkesin deri sıkıntısı olabilir alın karşınıza konuşun ne oluyor sorun ne diye böyle çözüm bulamazsınız. Erkekler her na hazırda bekleyen kişiler değiller ki sürekli siz her istediğinizde istediğinizi yapsınlar canı sıkkın olabilir yani böyle buraya yazmak yerine konuşmalısınız durduk yere değildir mutlaka.

yani konuşmadan anlaşılacak bişey değil bu...
alıp karşına ciddi ciddi ne derdi olduğunu sorman lazım...
olmazsa sende biraz kendi haline bırak..

Boyle en ufak sorunda size kapıyı gosteriyosa isiniz var bu adamla.
Hos ben boylelerine 'adam' sıfatını bile uygun bulmuyorum.
Şimdi yasadiklarimdan yola cikarak cok sey yazardim ama, ben yazinca kocaniz cok kıymetli olacak ve muhtemelen konudan kovulacagim.

Bence konuşun eşinizle bir sorun varsa anlatmasını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…