esim bnden soguyor

medem bu kadar mutluydunuz niye boşandınız acaba?

Unutmayın!!! Birçok insan burada okuduklarını bir kurtuluş reçetesi olarak görüyor.Ve amacınız yardımcı olmaksa keskin ifadeler yerine teskin edici ifadeler kullanmanız

Canm eger telefona bakmaya calisirsan rehberre bak eger watsapda varsa erkek ismi olsada resimlerden belli olur eger resim varsa kizoldugu dedigim gibi gece uyan ac bak en oluru bu

medem bu kadar mutluydunuz niye boşandınız acaba?

Tecrübe bu dur.Beklediğim soru geldi.boşanmanın ayıplandığı veya bir hesaplaşma aracı olarak kullanıldığını bir bayandan duymak beni şaşırttı.ama üzmedi.Evet boşandım ve saçma sebeplerden.Bu saçma sebepler yüzünden boşandığım için konu sahibesine sabrı tavsiye ediyorum bayan Tecrübe...

hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?

Her kötü tecrübe yaşayan fikirlerini açıklamaktan imtina edecekse o zaman dikkatli atın adımlarınızı.Yoksa geri adım atmaya mecaliniz kalmayabilir.

Her kötü tecrübe yaşayan fikirlerini açıklamaktan imtina edecekse o zaman dikkatli atın adımlarınızı.Yoksa geri adım atmaya mecaliniz kalmayabilir.
siz burada benimle tartışmaya mı geldiniz?
herkes fikrinde özgür. ayrıca bana ne ?sizin boşanmış olmanızdan.

hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?

Yaram yok çok şükür.Neden yaram olsun ki.boşanmak yara değildir.Evliyken numara yapmak yaradır.Ve insanları paranoya haline sürükleyecek cümleler kurmak yaradır.O kadar keskin ifadeler ve eşinize güveninizin olmaması asıl sizin yaranızın olduğunun kanıtıdır.Aldatılmadım dayak yemedim ve evliliğimde mutluluk yalanları söylemedim.İkimizin aldığı bir karar ile boşandık.ok ?

siz burada benimle tartışmaya mı geldiniz?
herkes fikrinde özgür. ayrıca bana ne ?sizin boşanmış olmanızdan.

Amacım sizinle tartışmak değil.Ben ortaya söylediğim ve sizi kastetmediğim bir ifademi alıntılayarak cevap veren sizsiniz

Ya bnden git gide uzaklasiyo.makyaj yapiyorum sexsi gecelikler geyiyorum yok adam bnden her konuda cok uzaklasiyo

Son 10 gündür ben de boyleyim. Bir sebebi yokken esimden uzaklastim. Bana yaklasinca üstüme gelme dokunma falan diyordum. Neden böyle oldum bilmiyorum. Psikolojik bir buhran icindeydim. Ama dün gece duzeldim cok şükür.
Yani bazen insanlar böyle olabilir. Bundan sizi sevmiyor ya da sizden soguyor anlami cikarmayin bence..

eşinizle güven probleminiz mi var ?
kaç yıllık evlisiniz ? yaşlarınız kaç ?

Bencede o telefona göz atman.lazim niye saklıyor arkadaş insan supheleniyor ayrica teli açık 24 saat ortada diyede sevinmeyin neleri gördüm gizli telefon kullananda var eşinden gizli sakince bir araştır arkadasim sonra ona göre tavır alırsın ama mutlaka emin ol

ALLAHAŞKINA BENİMLE DİDİŞMEYİ BIRAK TA ŞU DAHİYANE FİKİRLERİNİ KONU SAHİBİNE SAKLA.
HAZIMSIZLIĞINI DA BU KADAR BELLİ ETME BARİ.

Konu sahibinin konusunun gaspetildiğini ne zaman fark edeceksiniz?

Burada kimse konu sahibine eşin seni aldatıyor demedi arkadaşlar.
Ben de dahil olmak üzere ilk olarak belki bir derdi vardır konuş dedik. Konu sahibi telefon bataryasının çıkarıldığını ve telefonun her zaman banyoya dahil götürüldüğünü söylemesiyle ŞÜPHELİ durum hasıl oldu ve takip et telefona bak dendi.
Görmezden gel diyemezdim benim yapıma ters.

Bu ne kadar çirkin bir davranış ya saygılı olun biraz
saygıyı sen den mi öğreneceğim. avukatımısın. önce bana yazdıklarını oku da sonra cevap ver .3. kişi

ALLAHAŞKINA BENİMLE DİDİŞMEYİ BIRAK TA ŞU DAHİYANE FİKİRLERİNİ KONU SAHİBİNE SAKLA.
HAZIMSIZLIĞINI DA BU KADAR BELLİ ETME BARİ.

Küçük puntolarla yazmayı denesen.Öfke kontrölü lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…