medem bu kadar mutluydunuz niye boşandınız acaba?
hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?Tecrübe bu dur.Beklediğim soru geldi.boşanmanın ayıplandığı veya bir hesaplaşma aracı olarak kullanıldığını bir bayandan duymak beni şaşırttı.ama üzmedi.Evet boşandım ve saçma sebeplerden.Bu saçma sebepler yüzünden boşandığım için konu sahibesine sabrı tavsiye ediyorum bayan Tecrübe...
siz burada benimle tartışmaya mı geldiniz?Her kötü tecrübe yaşayan fikirlerini açıklamaktan imtina edecekse o zaman dikkatli atın adımlarınızı.Yoksa geri adım atmaya mecaliniz kalmayabilir.
hayırdır neden bu öfke yaranızamı bastım yoksa?
siz burada benimle tartışmaya mı geldiniz?
herkes fikrinde özgür. ayrıca bana ne ?sizin boşanmış olmanızdan.
Ya bnden git gide uzaklasiyo.makyaj yapiyorum sexsi gecelikler geyiyorum yok adam bnden her konuda cok uzaklasiyo
ALLAHAŞKINA BENİMLE DİDİŞMEYİ BIRAK TA ŞU DAHİYANE FİKİRLERİNİ KONU SAHİBİNE SAKLA.Yaram yok çok şükür.Neden yaram olsun ki.boşanmak yara değildir.Evliyken numara yapmak yaradır.Ve insanları paranoya haline sürükleyecek cümleler kurmak yaradır.O kadar keskin ifadeler ve eşinize güveninizin olmaması asıl sizin yaranızın olduğunun kanıtıdır.Aldatılmadım dayak yemedim ve evliliğimde mutluluk yalanları söylemedim.İkimizin aldığı bir karar ile boşandık.ok ?
Bu ne kadar çirkin bir davranış ya saygılı olun birazmedem bu kadar mutluydunuz niye boşandınız acaba?
saygıyı sen den mi öğreneceğim. avukatımısın. önce bana yazdıklarını oku da sonra cevap ver .3. kişiBu ne kadar çirkin bir davranış ya saygılı olun biraz
ALLAHAŞKINA BENİMLE DİDİŞMEYİ BIRAK TA ŞU DAHİYANE FİKİRLERİNİ KONU SAHİBİNE SAKLA.
HAZIMSIZLIĞINI DA BU KADAR BELLİ ETME BARİ.
sanada lazım .Küçük puntolarla yazmayı denesen.Öfke kontrölü lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?