Eşim boşanma davası açmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geç bile kalmış eşiniz size dava açmakta. Yalan söylemeyi akıl edinen kişi evli erkekle sigara yakmanın, eli dize koymanın mı şaka olduğunu sanıyormuş?

hala yalan söylüyorsunuz. Önce kendinize dürüst olun kendi yalanlarınıza inanıyorsunuz bir de öyleymiş gibi anlatıyorsunuz. Komik...

eşinizin verilmiş sadakası varmış, Allah'ın sevgili kuluymuş da sizi absürd durumda yakalayıp "aşkım şakaydı" deyişinize maruz kalmamış. Gerçekten sinirlendim size.
ben kendimi çok iyi biliyorum, kendi yalanlarıma inanmıyorum. absürt bir duruma düşmem

benim en büyük hatam bu oldu. ilk gün ağzının payını vermeliydim. her lafın sonu şakada mı yapmayalım şaka yaptığa bağlandığı için
Yapma deseydiniz bu kadar basit. Benim çalışma ortamimda hiç kimse bana böyle şeyler yapmaya cesaret edemez mesela çünkü bir duruşum var. Sizde musade etmişsiniz kocaman kadınsınız bizmi anlatalım iş ahlakını

umarım fake konudur.
değilse de kocanız haklı. kaç yaşında kadın herhalde elin adamının şaka yapacağına inanacak değilsinizdir. belli ki hoşunuza gitmiş.

Defalarca demenize gerek yok bir kere uyarırsınız sonra bu konuyla ilgili tutanak yazarsınız iş partnerinizin değişimini istersiniz

ben de anlamıyorum bunu. istemediğin şey için direkt tavrını koyarsın bir daha cesaret edemez.
ederse zaten hukuki yola başvurursun.
yok ben dedim de, şaka sandım da..
vicdan temizliyor heralde burda.

gerçekten şaka olduğunu düşündüm ama böyle bir şaka yapılmayacağına nasıl düştüm bende bilmiyorum
Yalani huy edindiyseniz, bu konuda da yalan söyleme ihtimalinin yüksek.. Ben şaka olduğunu dusundum diyerek kendinizi aklayamazsiniz..

Ne münasebet iş arkadaşım,elimi tutmak isteyecek,beni evine davet edecek, adamın ağzının burnunun yeri degisirdi, emin olun .

ben de anlamıyorum bunu. istemediğin şey için direkt tavrını koyarsın bir daha cesaret edemez.
ederse zaten hukuki yola başvurursun.
yok ben dedim de, şaka sandım da..
vicdan temizliyor heralde burda.
ister inanın ister inanmayın vicdan temizlemiyorum. hatalıyım ama aklımdan gönlümden eşimden başkasını geçirmedim nasıl böyle biçimsiz durumu düştüm şakayla dalga geçerken dalga geçilecek duruma düştüm

hoşuma gitmedi defalarca tepki verdim

valla iş hayatında milyonlarca kadın şu veya bu şekilde bu tip yavşak hareketlere maruz kalıyor. çizgisini belli edince karşıdaki devam etmiyor. eğer edecek kadar sapkınsa da çözümü hukuki yollar.
ayrıca ne demek başka adamla el ele tutuşmak yahu hem de hoşuna gitmezken.
15 yaşında bebeler bile bunların şaka olmadığını biliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X