Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Son düzenleme: