Seviyorum onu aslında onu sevmeyen yoktur o derece iyi kalpli biri düşünün . O benim hayatta ki şansım. Ama bunu şimdi anladım çünkü insan ne olursa olsun ayrılmayı düşünmediğim için halledebilir gibi geliyordu . İnanın bu kadar ciddi olmasa dile getirmez ve küs kalmadı. En son 1 ay önce bir toplantıya katıldı kimse maske takmamış sadece o maskeli . Biraz geçikince bende tel aradım sürekli mesaj attım aile ve iş toplantısı bu . Maske takmıyorlarsa bi daha gitmiyorsun dedim. Benimle emir vererek konuşma dedi . Kızdı . Öyle küstük . Ben ilişkiyi hep kontrol etmeye çalışan taraftım her şeyi ben düşünürdüm . Sanırım emir verirmiş gibi konuşmalarım. Onu sürekli darlamam üslubum onu bu duruma getirdi . Başka erkek olsa şimdiye kadar çoktan giderdi . Benim tek suçum bu . Çok geç çok sert anladım eşimi kaybettim umarım düzelir . Umarım. Ama şimdi ben kendimi törpülesem çaba göstersem yakınlık göstersem de nasıl anlarım gerçekten devam etmek istediğini çünkü dediğim gibi 5-6 aydır düşünen ama benim yüzüme gülendi o dönemde . Şimdi nasıl olur çok büyük çıkmazdayım. Hep kuşku kalıcak kafamda ya ben işler yolunda zannederken tekrar bu teklifte bulunursa :...(Kendinizi yıpratmayin suçlamayın hic bir zaman tek tarafta sebep, kusur olmaz.
Şuan durumlar karışık pandemi vs bu sebepli insallah geçici bir durumdur eşinizin bu sıkılmış hali.
Ben boşanmak istemeyesinizi ve ikna etmeye çalışmanızı gayet doğru buldum insanız, kalbimiz var duygularımiz aşikar 18 yıllık kocam büyük bir kavga vs etmemisken birden gelip böyle bir karar aldığını soylese ben de sayet yuvada mutlu ve seviyorsam elimden geleni yaparım.
Varsa bir kusurum bilmek ve torpulemek isterim varsa bir umut yakmak isterim.
Siz olabildiğince sakin ilimli olun anlamaya çalışın belki esinizi geçici bir depresyonda bu onun sonucu.