Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Ağlayıp yalvarmaniz kal demeniz ne yazik ki sizi daha küçültür gözünde.Yapmaniz gereken gidiyorsa gurununuzu ona feda etmeden caniniz yansa bile önünden cekilmeniz.Iliski 2 tarafın da isteğiyle devam eder.Esimle boşanacakken her sorana söylediğim şey Ben onda bir sey olabildiysem o benim olduysa ve sevmisse bu boşanma olmaz.Aksi durumda zaten bitmiş bu iş.Neden dur deyip yorayim yorulayim ki?Sizde öyle yapin birakin düşünsün siz onda nesiniz bir öğrensin.Baski yapmayın cirkinlesmeyin gözünde

Eşim boşanmak istediğini söyledi. Ölüyorum kızlar yetişin . 18 yıllık eşim boşanmak istediğini söyledi biraz önce mutsuzmuş ve ayrı yaşamak ve boşanmak istiyormuş . Ölüyorum. Yardım edin . 1 aydı benimle konuşmuyor bugün dayanamadım ne bu nefret dedim zorlandığımda ayrılmak istediğini söyledi kesinmiş kalbime bıçak saplasaydı bu kadar acımazdı. Konuşmak istemiyormuş bile benimle . Konuşurken sesim bile rahatsız ediyormuşcasına bir ifade var suratında . Her şeyi kafasında planlamış işine yakın bir ev tutucakmış . Bana maddi yardım sağlayacakmış . Evi üstüme yapıcakmış . Allahım kabus gibi bunları duyduğuma inanamıyorum. . Bende seni seviyorum bunu yapmak istemiyorum dedim . Ağladım . Duygusal yaklaşma dedi yaşadık bitti dedi . Ben bi kere daha şans verelim dedim . İstiyorsan deneriz ama benim fikrim belli dedi . Ölüyorum. Çocucuğumuz yok. 4 gebelik kaybım var erken doğum eşimde sperm sorunu nedeniyle tüp bebek . Beni istemeyen bir ailesi vardı . Nasıl sevinicekler şimdi . Ne yapıcam bana yardım edin .
Ben hamile kalamıyorum ve her zaman Rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip et, hayırlısı değilse etme derim. Bakınız sizdeki durumda bu, iyi ki çocuğunuz yok ve olmamış desem yeridir. Eğer ortada bi aldatma yoksa elbette üzücü bir durum hem de çok ama beni istemeyeni sevsem dahi ben de istemem. Allah yardımcınız olsun.

Adama sizi özleme fırsatı, düşünme imkanı , biraz olsun yalnız kalabileceği hiçbir alan bırakmıyorsunuz ki. Şu an bile sürekli sürekli mesaj atarak "neden aramadın neden yazmadın??" diye sorular sorarak darlıyorsunuz. Böyle olmaz ki. Gerçekten biraz sessiz olsanız, biraz alan bıraksanız adama... Söyleyeceklerinizi söylediniz, e tamam biraz geri çekilin. Seviyorum, hatalarımın farkındayım, kendimi düzelteceğim dediniz, daha soyleyecek bir şey yok ki. Bu şekilde panik halinde sürekli adamın üzerine giderseniz nasıl ikna olabilir ki adam ? Siz de biraz kendi içinize yönelin, kafa dinleyin.

Dini bı hikaye okumuştum aynı senin hikayeme benzer ve kadın ümitsiz tam hatırlamıyorum ama unutamadigim kadın hergün Ayet-el Kürsi duasını 7 defa okumuş bı sure sonra eşinde bı değişiklik görmüş eski gibi davranmıyor muş bigun kahvalti yaparlarken eşinden ayrılmak istemediğini söylemiş seni seviyorum bile demiş inanarak okumak her hayrın başı

Dini bı hikaye okumuştum aynı senin hikayeme benzer ve kadın ümitsiz tam hatırlamıyorum ama unutamadigim kadın hergün Ayet-el Kürsi duasını 7 defa okumuş bı sure sonra eşinde bı değişiklik görmüş eski gibi davranmıyor muş bigun kahvalti yaparlarken eşinden ayrılmak istemediğini söylemiş seni seviyorum bile demiş inanarak okumak her hayrın başı
İnş denerim

Eşiniz adropoza girmiş olabilir.. Ah bu kırklı yaşlar insanı ya olgunlaştırıyor ya çılgınlaştırıyor..40 yaşına gelen insanlar hayatına bir dönüp bakarak noluyor ya yaşlanıyormuyum ama ben daha yaşamadım ki ojul, iş ,evlilik herşeyi yoluna koyayım derken ilk yarı bitti mi yani deriz ve bir yanımız geçmişe yaşadıklarımız ve yaşayamadıklarımıza hayıflanarak bir yanımız hala bende iş var ne yaşarsam kar diye bakarız...Bırakın biraz kafa dinlesin düşünsün..Sıkıştırmayın ,eleştirmeyin, yormayın..Sizde kendinize dönün kendinizi keşfedin..Yenilenme zamanı gelmiş belliki ...Hayata bakışınızı değistirin bu hem size iyi gelecek hemde eşiniz sizin yenilenmiş halinizi merak edip keşfe çıkacak...Sakin olun sadece. Sukunet candır

Sakin olun dua
Sakin olun dua edin Bakara suresi açin evinizde evde gunluk islerinizi yaparken dinleyin yuvaya huzur veri bi sure zaman verelim kendimize diyin kavga etmeyin eşiniz evde yokken bakara suresi ya açin dinleyin evinizde ya da okumayi biliyosaniz okuyun mutlaka bi sure sonra da eşinizle eğrisiyle doğrusuyla medeni şekilde konuşun

Hergun evi sirkeli su ile evi dip köşe yerleri silin silerken telefondan bakara suresini acin ses sonuna kadar olsun belki bunalirsiniz daralirsiniz ama devam edin silin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Eşiniz adropoza girmiş olabilir.. Ah bu kırklı yaşlar insanı ya olgunlaştırıyor ya çılgınlaştırıyor..40 yaşına gelen insanlar hayatına bir dönüp bakarak noluyor ya yaşlanıyormuyum ama ben daha yaşamadım ki ojul, iş ,evlilik herşeyi yoluna koyayım derken ilk yarı bitti mi yani deriz ve bir yanımız geçmişe yaşadıklarımız ve yaşayamadıklarımıza hayıflanarak bir yanımız hala bende iş var ne yaşarsam kar diye bakarız...Bırakın biraz kafa dinlesin düşünsün..Sıkıştırmayın ,eleştirmeyin, yormayın..Sizde kendinize dönün kendinizi keşfedin..Yenilenme zamanı gelmiş belliki ...Hayata bakışınızı değistirin bu hem size iyi gelecek hemde eşiniz sizin yenilenmiş halinizi merak edip keşfe çıkacak...Sakin olun sadece. Sukunet candır
İnşallah küsmeden Güler yüzümle davranıcam. Yakın bir arkadaşıma çok ayrıntılı anlatınca eşimin yorulmuş olabileceğini söyledi gerçekten çoğu boşanmak isteyen insanlarda hep 40 lı yaşlarda bu yola karar veriyor galiba . İlk farklılığımı yaptım çıktım yürüdüm biraz . Biraz hava aldım ben hiç çıkmıyorum pandemiden dolayı çünkü

üzüldüm buna ama ölüyorum ne demek? böyle düşünmeyin bu anlık hisler zamanla normale dönersiniz. Adam sevmiyor ve istemiyorsa yapacak birşey yok. Herşeyin hayırlısı diyin ve önünüze bakın..

Hepinizden Allah razı olsun inanın kimse ile paylaşamam bunu işler büyür sadece çok yakın bir arkadaşımla dayanamadım anlattım bugün . Ağladım anlattım. Dediğim gibi o da biraz yormuşsun dedi . Evet suç ne yazık ki bende . Çok çok üstüne gidiyorum. Zaten sosyal hayatımız sıfır . Eve gelince daralt daralt dur . Bu kadar keskin olmamalıydı belki kararı orda ben haklı görüyorum kendimi . Seven insan önce sıkıntıyı çözmeye çalışır ama belki o çalıştı ben farketmedim bile :( şimdi bu akşam yorgun gelir . Güler yüzle artık içim kan ağlarken ne kadar gelebilirsem hiç bir konu açmıyacam. Yarın akşam yemeğinden sonra . Yoruldum ve yordum seni seviyorum tekrar denemek istiyorum dicem . Daha da konuyu açmıyacam

Adama sizi özleme fırsatı, düşünme imkanı , biraz olsun yalnız kalabileceği hiçbir alan bırakmıyorsunuz ki. Şu an bile sürekli sürekli mesaj atarak "neden aramadın neden yazmadın??" diye sorular sorarak darlıyorsunuz. Böyle olmaz ki. Gerçekten biraz sessiz olsanız, biraz alan bıraksanız adama... Söyleyeceklerinizi söylediniz, e tamam biraz geri çekilin. Seviyorum, hatalarımın farkındayım, kendimi düzelteceğim dediniz, daha soyleyecek bir şey yok ki. Bu şekilde panik halinde sürekli adamın üzerine giderseniz nasıl ikna olabilir ki adam ? Siz de biraz kendi içinize yönelin, kafa dinleyin.
Ay eliniz dert görmesin, dünden beri üşenip yazmadığımı siz yazdınız. Şahsen benim ağzımdan boşanma lafı çıktıktan sonra aklı başına gelip, düzelecem diye üstüme üstüme gelen birini ciddi bulmam.

Bize kızma hepimizin başımıza geldi aynılarını yasadikki sana söylüyoruz. Güçlü onurlu ol dik dur diye.hayat çok acımasız acı.demekki sen evliliğini iyi goruyormussun iyi gidiyor saniyirmussun. Kadın yoktur o yapmaz deme neler gördü bu gözler neler ısıttı kulaklar .....
Benimde saçımı supurge ettigim 2 çocuklu 13 yıllık evliligim bir celsede bitti.o istedi . Ertesi gün benim borçlarını odedigim arabanın ön koltuğuna sevgilisi arka koltuğunda da sevgilisinin kızıyla kapıma geldi iki çocuğumuda alıp mangala gittiler kutlamaya....
Sakin sessiz güçlü kal dik dur gidecek olani zorla tutamazsın.kalacak olana kıl olsa yeter gidecek olani halatla yine durduramazsın.ölurum felanda deme öldüm der durur yinede yasarsin
Sonra noldu?
Güçlü duruşunuz için tebrik ederim ayrıca. Böyle kadınlar pek kalmadı ne yazık ki.

Cevap vermedi tel açtım çok yağmur yağıyor yazamadım dedi . Ne diyorsun dedim inş dedi . İşte ne kadar bunaltıcı olduğumu burda bile görüyorsunuz dimi :KK43:
Evet çok bunaltıyorsunuz gerçekten. Muhtemelen yatağı ayırıp kendinizce dize getirmeye çalıştınız. Ters tepince böyle oldunuz. Yıllarca adamı böyle ehilleştirme adına cezalandırıp aklınızca kendinizden mahrum bırakmaya çalıştıysanız üzüldüm eşinize. 18 yıl iyi dayanmış. Eşiniz blöf mü yaptı bilmiyorum ana siz sürekli blöf yapar vaziyetteymişsiniz. Evi terk etmeler, ayrılıcam demeler... Yatak öyle ayrılmaz böyle ayrılır diyerek size hayatınızın dersini vermiş eşiniz.

neler okuyoruz neler yaşıyoruz. Ölürüm lafı hiç hoş değil. Hiç kimse ölmez merak etmeyın sizde. Eşinizi darlamayın rahat bırakın biraz. Söylenmesi gerekenler söylenmiş artık geri çekilme zamanı. bi bakın neler oluyo . ayrıca hayatında da biri yok dediniz inanın vardır diye demıyorum ama belli olmaz bu işler. fazla üzerine gitmeyin ters teper.

Sizin konunuza çok benze bir durumu şuan arkadaşım yaşıyor. Yaklaşık 25 yıllık evliler ve eşi bir ay önce evliliği bitirmek istediğini söyledi ve evi ayırdı. Çift terapisine de gittiler bu süreçte ama sırf kadın istediği için gittiler. Adam bitirmişti kafasında. Arkadaşımda bende şoktayız. Hayatta bitmez dediğim bir evlilikti onların ki. Galiba erkekler ellili yaşlara yaklaşınca bir şeyler oluyor onlara. Düzeltme çabanızı anlıyorum ve hak veriyorum ama yine de her ihtimale karşı kendinize bir b planı da yapın. Zihnen kendinizi iyisine kötüsüne hazırlayın

Back
X