Eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi enny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin konunuza çok benze bir durumu şuan arkadaşım yaşıyor. Yaklaşık 25 yıllık evliler ve eşi bir ay önce evliliği bitirmek istediğini söyledi ve evi ayırdı. Çift terapisine de gittiler bu süreçte ama sırf kadın istediği için gittiler. Adam bitirmişti kafasında. Arkadaşımda bende şoktayız. Hayatta bitmez dediğim bir evlilikti onların ki. Galiba erkekler ellili yaşlara yaklaşınca bir şeyler oluyor onlara. Düzeltme çabanızı anlıyorum ve hak veriyorum ama yine de her ihtimale karşı kendinize bir b planı da yapın. Zihnen kendinizi iyisine kötüsüne hazırlayın
Açıkçası benim eşimde bitirdiyse ne yapsamda olmayacak biliyorum ama gurur yapıp bitti diyene tamam bitti demek istemiyorum . Çünkü seviyorum. O Benim şansım. Peki onların sorunu neydi

Sizin konunuza çok benze bir durumu şuan arkadaşım yaşıyor. Yaklaşık 25 yıllık evliler ve eşi bir ay önce evliliği bitirmek istediğini söyledi ve evi ayırdı. Çift terapisine de gittiler bu süreçte ama sırf kadın istediği için gittiler. Adam bitirmişti kafasında. Arkadaşımda bende şoktayız. Hayatta bitmez dediğim bir evlilikti onların ki. Galiba erkekler ellili yaşlara yaklaşınca bir şeyler oluyor onlara. Düzeltme çabanızı anlıyorum ve hak veriyorum ama yine de her ihtimale karşı kendinize bir b planı da yapın. Zihnen kendinizi iyisine kötüsüne hazırlayın
Onların sorunu neydi acaba ? Ben eşimi gerçekten çok seviyorum. Umarım bana bi şans verir bende kurtarırım durumu inşallah . Biliyorum verdiği kararı değiştirmesi çok zor . Ama evliliğim ve aşkım buna değer . Bitsin deyipte iyi bitsin diye kestirip atmak çok büyük bir pişmanlık yaratır sonra bütün gün dua ettim

Şu an kalpten gidicem nerdeyse . Henüz gelmedi eve 9 gibi gösteriyor navigasyon varışı .Umarım biraz fikri değişmiştir . Yumuşamıştır . Kabusun içindeyim sanki çıkamıyorum

Şu an kalpten gidicem nerdeyse . Henüz gelmedi eve 9 gibi gösteriyor navigasyon varışı .Umarım biraz fikri değişmiştir . Yumuşamıştır . Kabusun içindeyim sanki çıkamıyorum
Eşiniz tamam demiş, deneriz bir daha demiş neden bu panik?

Bende evi üstüne yapacağına takildim neden
Ben çalışan ama evlenince işi bırakan biriyim. Babamıda çok erken yaşta kaybettim 15 yaşında . Son zamanlarda hep gelecek kaygım tavan yapmıştı eşime sana bişey olursa ben açıkta kalırım gibi sözler sarfettim . İşte bu da onu soğuttu bence sürekli söyleyince onun için galiba . 20 yıl sonra beni çöp gibi attın ortada kalıcam deyince

Eşiniz tamam demiş, deneriz bir daha demiş neden bu panik?
Ama sadece sen istediğin için yoksa benim kararım kesin dedi . Yani sana bir şans veriyorum gibi değil de . Sen istedin yapıyoruz tarzında söyledi . Deseydi ki tamam hatalarını anladın sana bir şans daha veriyorum . O zaman az da olsa rahatlardım . Ama tabii olay çok yeni hemen yumuşaması da bira garip olurdu . Allahım eskiden beni seven adamı böyle soğuk görmek o kadar acı ki . O kadar pişmanım ki bütün gün saat saydım resmen . Kalbim pır pır . 1.5 saat sonra gelicek

Ben çalışan ama evlenince işi bırakan biriyim. Babamıda çok erken yaşta kaybettim 15 yaşında . Son zamanlarda hep gelecek kaygım tavan yapmıştı eşime sana bişey olursa ben açıkta kalırım gibi sözler sarfettim . İşte bu da onu soğuttu bence sürekli söyleyince onun için galiba . 20 yıl sonra beni çöp gibi attın ortada kalıcam deyince
Ben kendi üstüne sandım pardon e yani bi zahmet versin

Ve geldi . Erken gelince şaşırdım . Aaa hoş geldin dedim . Aptal dedi . Dedim sensin aptal
Seni nasıl seviyorum bi bilsen dedim bende seni seviyorum. Çok özür dilerim hatalarımı biliyorum dedim . Ben de özür dilerim dün akşam çok ağır konuştum üzdüm seni dedi . Bende evet 20 yıl borçlusun bana dedim . Biz beraber yaşlanıcaz dedim inş dedi . Biraz rahat bırakıcam şimdi artık dırdır yok inş rabbim yardım etsin ban biraz sakinlik versin . Sonra ki aşamada destek alıcam bu sürekli kaygı halimden kurtulmak için. Sizlere çok çok teşekkür ederim . Aslında.işte sinirle bende bitsin deseydim . Bir yuva dağılmıştı . Ve bir sürü boşanma yazısı okudum . Benim eşim çok çok iyi bir insan . Onu kaybetmek çok korkutucuydu . Yeni bir sayfa olur inş . Temiz Allah yardımcım olsun . Sizlerdende razı olsun .

Çok sevindim dünden veri hep aklımdasınız artık bu iyi bi ders olmuştur eşinize karşı yaptığınız hataları düzeltmek adına
Ve ayrıca bütün erkekler ailesi ne kadar kötü okursa olsun eşinin pnalrla anlaşmasını çok ama çok ister bunu da unutmayın

Ve geldi . Erken gelince şaşırdım . Aaa hoş geldin dedim . Aptal dedi . Dedim sensin aptal
Seni nasıl seviyorum bi bilsen dedim bende seni seviyorum. Çok özür dilerim hatalarımı biliyorum dedim . Ben de özür dilerim dün akşam çok ağır konuştum üzdüm seni dedi . Bende evet 20 yıl borçlusun bana dedim . Biz beraber yaşlanıcaz dedim inş dedi . Biraz rahat bırakıcam şimdi artık dırdır yok inş rabbim yardım etsin ban biraz sakinlik versin . Sonra ki aşamada destek alıcam bu sürekli kaygı halimden kurtulmak için. Sizlere çok çok teşekkür ederim . Aslında.işte sinirle bende bitsin deseydim . Bir yuva dağılmıştı . Ve bir sürü boşanma yazısı okudum . Benim eşim çok çok iyi bir insan . Onu kaybetmek çok korkutucuydu . Yeni bir sayfa olur inş . Temiz Allah yardımcım olsun . Sizlerdende razı olsun .
Hadi iyisin yirmi yılı kitlemişsin 😂😂

Ay heyecanla okudum inanın ki çok sevindim belki yolda düşündü lütfen siz de bu kaygılı haliniz için destek alın hatta ileride sizi bırakacak olduğunu düşünüp varsayarak da özgüven edinmek için birşeyler yapın kendinizi geliştirin ayrılık illa ki boşanma ile olmuyor benim eski patronum bayandı daha önce işyerinin başında eşi varmış herşeyi eşi yönetirmiş eşi kanser olup ölünce öylesine çaresiz kalmış ki keşke o varken biraz işin ucundan tutsaymışım dedi Allah vermesin böyle şeyler yaşamayın elbette ama maalesef hayatta güzel anılar olduğu gibi üzücü anılar da var

İlişkiler bir anda bu noktaya gelmiyor insan gün gün gidiyor bir nedeni mutlaka vardır eğer böyle değilse de hayatında biri olabilir gibi geldi

Belliki yaşça benden oldukça buyuksunuz ama bire bir bunları annem ve babamda gördüm ve annem babam gittiğinde 8 yıllık kanser hastasiydi hiçbir maddi gücümüz dayanagimiz yoktu ama bir kere durdurmadi babami gitmek mi istiyorsun durma dedi kapiyi gösterdi oda kuyruğunu kıstırıp gitti Allaha şükür ben arkasinda durdum hep annemin 2 kerede barışmak için geri geldi ama annem yine kabul etmedi.Dik durun lütfen çünkü bu onlari en cok yıkan şey ona ihtiyacınız olmadığını gösterin.Kendinizi üzmemeniz dileğiyle hakkınızda hayırlısı olsun.

Belkide bu pandemiden dolayı biraz bunalıma girmiş olabilir üstüne gitmeyin asla kavga çıkarmayın

Ay heyecanla okudum inanın ki çok sevindim belki yolda düşündü lütfen siz de bu kaygılı haliniz için destek alın hatta ileride sizi bırakacak olduğunu düşünüp varsayarak da özgüven edinmek için birşeyler yapın kendinizi geliştirin ayrılık illa ki boşanma ile olmuyor benim eski patronum bayandı daha önce işyerinin başında eşi varmış herşeyi eşi yönetirmiş eşi kanser olup ölünce öylesine çaresiz kalmış ki keşke o varken biraz işin ucundan tutsaymışım dedi Allah vermesin böyle şeyler yaşamayın elbette ama maalesef hayatta güzel anılar olduğu gibi üzücü anılar da var
Çok haklısın . Aslında başarılı bir stilist tim. Ama istemeyince bıraktım. Çünkü onun huzursuz olmasını istemedim. Sonra farklı sanat dallarında kendimi geliştirdim hobiler edindim. Ve çok aktif bir kadındım ama pandemi ile birlikte tüm hayatım ev oldu. Bir de şuna inanıyorum. Çocuğum olmadığı için tüm ilgim ve anaçlık hissiyatım ona yöneldi. Onunla ilgili tek çekincem böyle şeyleri içinde biriktirip hiç beklemediğim anda tekrar bir kriz yaşatabiliyor. Ben duygularımı anlık gösterebiliyorken o içine attığı için bi anda ortaya çıkartıyor . Sinsi diye dalga geçerim hep zaten . Ama hepimizin hataları var . Benim de olduğu gibi. Umarım her şey iyileşir yaralar kapanır ....

İlişkiler bir anda bu noktaya gelmiyor insan gün gün gidiyor bir nedeni mutlaka vardır eğer böyle değilse de hayatında biri olabilir gibi geldi
Ben her zaman Allah şaşırtmasın derim .evet eşimden eminim ama belli bi işaret olmadıktan sonra bunu zamanla anlarım. İşten çıkar haber verir, iş yeri aile şirketi, hatta arkadaşlarım var çalışan, hiç bir şekilde ayrı zaman geçirmeyiz . Şimdi bunlar varken benim gereksiz şüphelenmem süreci anlamsız bir yola sokar. Ben çevrem tarafından bile fazla panik halim, kaygılarım için eleştirilen bir insanım. Yani biliyorum ki bu hale getiren benim . Siz hiç diziniz ağrıdığında kemik kanseri olduğunuzu düşünüp hayata küser misiniz ben öyleyim? :( her sabah kalktığımda oramda şu var buramda şu var diyen biriyim:(( ne kadar yorucu hem benim hem çevremdekiler için

Çok haklısın . Aslında başarılı bir stilist tim. Ama istemeyince bıraktım. Çünkü onun huzursuz olmasını istemedim. Sonra farklı sanat dallarında kendimi geliştirdim hobiler edindim. Ve çok aktif bir kadındım ama pandemi ile birlikte tüm hayatım ev oldu. Bir de şuna inanıyorum. Çocuğum olmadığı için tüm ilgim ve anaçlık hissiyatım ona yöneldi. Onunla ilgili tek çekincem böyle şeyleri içinde biriktirip hiç beklemediğim anda tekrar bir kriz yaşatabiliyor. Ben duygularımı anlık gösterebiliyorken o içine attığı için bi anda ortaya çıkartıyor . Sinsi diye dalga geçerim hep zaten . Ama hepimizin hataları var . Benim de olduğu gibi. Umarım her şey iyileşir yaralar kapanır ....
Aslında sinsilik değil de herkesin yapısı farklı kimi dışa vurarak yaşıyor kimisi içinde ama fazla dışa vuruyorsanız anlık fazla tepkiler veriyorsanız biraz törpüleyin çünkü erkeklerin pek de hoşuna gitmiyor bu durum bizzat eşimden farkettim. Pandemi dolayısıyla çok da kitlemeyin kendinizi inanın çok sakınanlar daha çok bu hastalığa yakalandı biraz az da olsa aktif olmaya çalışın hem eşinize olan aşırı ilgi alanınız da dağılmış olur. Bazen çok bunalabiliyorlar. İyi olmanıza çok sevindim eşinizin işte geldiğini yazmanız heyecanla okudum Allah herkesin yuvasını daim etsin ben de sizin yerinize koydum kendimi eşimin sevgisinin bittiğini hayal ettim gerçekten çok üzücü ama hayat bu olabilir de o yüzden kendimizi de geliştirmeliyiz. Özgüven boşluğumuzu yerine getirmeye çalışmalıyız.

Back
X