- 1 Kasım 2020
- 349
- 376
- 33
- 39
Bence siz artık bu kadar bu işi kafaya takmayın. Biraz akışına bırakın. Yazdıklarınızı okurken endişenizden benim içim daraldı siz neler yaşıyorsunuz böyle devamlı? Yazık,kendinize eziyet etmeyin. Biraz kitap okumaya çalışın. Zihninizi dinlendirin,evde ufak sporlar yapmaya gayret edin bedeniniz yorulsun biraz. Sakin bir şekilde ilişkinize ve kendinize şans verin. Birşey söylemeden ve yapmadan önce içinizden sayı saymayı deneyebilirsiniz kendinizi sakinleştirmek için. Ayrıca profesyonel destek almakta size çok fayda sağlayacaktır. Belli ki eşiniz sizi çok seviyor ama yorulmuş.Son güncelleme . Tamamen eskiye dönmüş değiliz . Aramızda bir mesafe var . Bana karşı mesafeli biraz . Ama ben ne kadar kırgın olsamda ufak ufak temas ediyorum . Aynı koltuktayken sarıldım . Sıkmıyorum dimi dedim hayır dedi . Ama o biraz ayrı duruyor . Geldiğinde neşeli olmaya çalışıyorum. Bi kaç espiri yaptım güldü . Son zamanlarda hep ondan sonra yatıyordum .am a dün gece 10.30 yatmasına rağmen bende yattım . Sarıldım öptüm seni seviyorum dedim . Sıkıyorsam bırakırım dedim yo ben iyiyim dedi. Ama beş dakika sonra hemen döndü arkasını . Sizce bu durum normal mi ? Henüz kırgınlığı kızgınlığı ve kararsızlığı geçmemiş gibi . Takıldığım nokta “benim kararım kesin ! Sen denemek istiyorsan isteyelim deyip şu an sadece benim isteğim için mi devamyoksa o da dün akşam seni çok üzdüm demesine rağmen fikirleri aynı ise . Off tüm gün düşündüm bir kaç ay sonra ya pat diye yapamıyorum derse :..( artık benimde tamam demem gerekecek
(
Üç günlük dünyada değer mi böyle devamlı endişe içinde olmaya? Bu yüklerinizden kurtulmaya çalışın. Kendinize değer verin,kendinizi üzmeyin. Acaba bir kedi mi alsanız