• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya çok üzüldüm bendede sana benzer durum var boşanma değilde allaha şükür eşim ikigün öncesine kadar babam kısmi felç geçirmişti 10gündür burdaydımhastanede annmekalıyo bende kardeşimi okula götürüyom 2.sınıfa gidiyo bana tamam canım sen kal iyileşince gelirsin dedi dün aniden bıktım herşeyden mücadele etmek istemiyom artık dedibende onerden çıktı sorun benmiyim dedim işmi dedim işte sende dedi artık hani hastayı yatırırsın mücadele edersen iyileşirsin derler ya işte ben o mücadele etmek istemeyen hastayım şuan dedi çok üzüldüm ya benim derdim zaten bana yetiyo ikiarada kaldım eşim saglıgı ywrinde ama babam felç geçirdi die kalıyodum burda zevkten degiiiiiiiil çok gücüme gitti destek beklerken eşimden terslendim bide baban çıkmazsa hiçmi gelmicen ne anladım bu evlilikten dedi sanki heran olabilen bişi gb hastalık burabbim bugün babama verdiyarın bize verir allah korkusu yokmu insanlarda ya anlayış sıfıra inmişmorelim sıfır hayattan zevk almıyom dünden beri yemin olsun defalarca ölmek istiyom raabim al beni die yalvardım sinirlerim laçka ya kızlar[/COLOR][/b]

üzülme canım bazen erkekler böyle ani cıkıslarda bulunabiliyor
bir iki gün sakinliğini koru
oda eminim yanlısını anlıcaktır
üzme kendini yerimseniben

...........................................

canım babanın hasta olduğunu yazan sendin de mi demin.. canım Allah yardımcın olsun, babana da acil şifalar dilerim.. umarım eşin de yanında olur ve bu süreci en az üzüntüyle atlatır mutlu günlerine dönersin :Saruboceq:

ama sende çok üstelemişsin,bi erkeğin duymak istemediği sözleri söylemişsin,yok senle nerden evlendim,yok adam gibi biriyle evlenseydim,madem sorun para bunun çözümü bu yol olmamalıydı.daha makul bi çözüm bulabilrdiniz,bir birinizi kırmadan,incitmeden..
senin yerinde olsam eşimin gönlünü alırdım,bide o ağır sözler için özür dilerdim,ve sakin kafayla para konusuna çözüm üretirdim..

evet canım özür diledim tabi, hatalı olsam ya da olmasam söylediğim sözlere ne kadar alındığını biliyorum, ben de bilerek bastım sanırım damarına, o da rahat rahat uyumasın istedim ama sonunda rahat rahat uyuyamayan gene ben oldum :1no2: ama benim eşimde özür işe yaramaz, kendi kendine afederse affeder etmezse etmez.. o süreçte benle konuşmak istemez, beni görmek istemez, nerde kimle nasıl olduğum onu ilgilendirmez.. :1no2: beklemekten başka yapacak birşey yok.. bana sabır dileyin olur mu lütfen bol bol..

Çok ağır konuşmuşsun, sen ne kadar sinirlendiysen oda o kadar tepki vermiş...
Sanırım öyle ele avuca sığacak bir sorununuz yokken sen bu maaş olayını gündeme getirmişsin. Yani kendine resmen sıkıntı aramışsın. Biraz rahat ol bak keyfine para değilmi ikinizde çalışıyorsunuz. Beraberliğinizin, evliliğinizin tadını çıkarın illa bir sorunmu olmalı relax olun lütfen. Zaten iki kişinin anlaşması aynı evi paylaşması zorken şu zamanda neden durduk yere sorun çıkartasınız. Biraz umursamaz olun akışına bırakın hayatı... Eşiniz çok sinirlenmiş gurur meselesi yapmış olabilir . Bunu onunla konuşun başbaşa, ve ona aslında böyle şeyler söylemek istemediğinizi anlatın özür dileyin....Umarım bu olay kapanır ve bir daha böyle kırıcı olmazsınız

üzülme canım bazen erkekler böyle ani cıkıslarda bulunabiliyor
bir iki gün sakinliğini koru
oda eminim yanlısını anlıcaktır
üzme kendini yerimseniben

inşallah canım ama benim eşim normal seven bir erkek gibi davranmaz.. o kendine has garip biridir.. :1no2:

Çok ağır konuşmuşsun, sen ne kadar sinirlendiysen oda o kadar tepki vermiş...
Sanırım öyle ele avuca sığacak bir sorununuz yokken sen bu maaş olayını gündeme getirmişsin. Yani kendine resmen sıkıntı aramışsın. Biraz rahat ol bak keyfine para değilmi ikinizde çalışıyorsunuz. Beraberliğinizin, evliliğinizin tadını çıkarın illa bir sorunmu olmalı relax olun lütfen. Zaten iki kişinin anlaşması aynı evi paylaşması zorken şu zamanda neden durduk yere sorun çıkartasınız. Biraz umursamaz olun akışına bırakın hayatı... Eşiniz çok sinirlenmiş gurur meselesi yapmış olabilir . Bunu onunla konuşun başbaşa, ve ona aslında böyle şeyler söylemek istemediğinizi anlatın özür dileyin....Umarım bu olay kapanır ve bir daha böyle kırıcı olmazsınız

evet çok güzel analtmışsın janselii ama işte beceremiyorum, ben de yapı olarak dediğim gibi sabırsız ve huzursuz biriyim.. belki de benden ayrılması en iyi yoldur.. istemesem de, evliliği devam ettirebilecek yapıda da değilim, hep elime yüzüme bulaşıyor senağlama senağlama

erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... senağlama

Canım merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun, maalesef böyle olabiliyor ve bazen ölümcül vuruşlar yapabiliyoruz... Şimdi bunu telafi etmek lazım, ancak önce böyle bir olay yaşanmamış gibi davranıp soğutmak lazım bence...

Bol şans diliyorum...

şimdi okudumda baya ağır konusmussun ben eşime bi defa şaka yaptım nerden evlendiimmm oyy die benimle 2 gün konusmadı çok ağırına gitmiştir gönlünü al bence birde ne olursa olsun yatagını ayırma der annem ayrı yatmanızda soğukluga sebep olur yani horladıgı için aşağılamıssın gibi gelmiş olabilr
benimkide hor hor uyuyo valaaa duymamaya alışmaya çalış

canım bence düzelir akşamda gelir annenlere ve akşamda gidersiniz beraberce evinize sen biraz damarına basmışsın ki evlendiğime pişmanın senin gibi biriyle evlenmeseydim hatta erkek gibi bir erkeklar evlenseydim sözleri her erkeği çileden çıkartır eşinde normal olarak çok sinirlenmiş ama bence düzelir korkma önce biraz mesafeli ve soğuk olursunuz sonra yavaşa yavaş iş düzene girer. para meselesine baktın ikan edemiyorsun sen maaşından harcamak istediğin kadarını al kalanı ver eşine evin gider gelirine baksın işte hem seninde kafan rahat olur şahsen ben öyle yapıyorum istediğim kadar ihtiyacım olanı alıp kalanı eşime veriyorum alınacakları satılacakları o yapıyor ben karışmıyorum.

Canım merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun, maalesef böyle olabiliyor ve bazen ölümcül vuruşlar yapabiliyoruz... Şimdi bunu telafi etmek lazım, ancak önce böyle bir olay yaşanmamış gibi davranıp soğutmak lazım bence...

Bol şans diliyorum...

teşekkür ederim canım, bu olayın sonucunu zamandan başka birşey belirleyemez.. artık bekleyip görmekten başka çarem yok :1no2:

canım bence düzelir akşamda gelir annenlere ve akşamda gidersiniz beraberce evinize sen biraz damarına basmışsın ki evlendiğime pişmanın senin gibi biriyle evlenmeseydim hatta erkek gibi bir erkeklar evlenseydim sözleri her erkeği çileden çıkartır eşinde normal olarak çok sinirlenmiş ama bence düzelir korkma önce biraz mesafeli ve soğuk olursunuz sonra yavaşa yavaş iş düzene girer. para meselesine baktın ikan edemiyorsun sen maaşından harcamak istediğin kadarını al kalanı ver eşine evin gider gelirine baksın işte hem seninde kafan rahat olur şahsen ben öyle yapıyorum istediğim kadar ihtiyacım olanı alıp kalanı eşime veriyorum alınacakları satılacakları o yapıyor ben karışmıyorum.

canımm ya çok teşekkürler umut dolu yorumun için senağlama ama ben denedim onu kendime bir kısım para alıp gerisini verdim bi süre ama onda da sorun çıktı ben para saklıyormuşum birlikte olmak ne demek bilmiyormuşum aynı şeyleri söyledi ve o zamanda bu şekilde bir kavga olmuştu tabi sonucu bu kadar ağır değildi senağlama

evet çok güzel analtmışsın janselii ama işte beceremiyorum, ben de yapı olarak dediğim gibi sabırsız ve huzursuz biriyim.. belki de benden ayrılması en iyi yoldur.. istemesem de, evliliği devam ettirebilecek yapıda da değilim, hep elime yüzüme bulaşıyor senağlama senağlama

Sevgili arkadaşım öyle düşünme sen sadece çok ince düşünen detaycı bir insansın hissetiğim kadarıylaa.s. belki bu olay kötü ama bazı şeylerin başlangıcıda olabilir sende... Bak ne güzel mesleği elinde olan bir kadınsın , evlilik karşılıklı hoşgörü ve anlayıştır. Her olumsuzluğu kusur saymaman gerek:1hug: kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama herşey zamanla oturur. Çok çabuk karar vermemek lazım ilerde keşke dememek için....

Sevgili arkadaşım öyle düşünme sen sadece çok ince düşünen detaycı bir insansın hissetiğim kadarıylaa.s. belki bu olay kötü ama bazı şeylerin başlangıcıda olabilir sende... Bak ne güzel mesleği elinde olan bir kadınsın , evlilik karşılıklı hoşgörü ve anlayıştır. Her olumsuzluğu kusur saymaman gerek:1hug: kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama herşey zamanla oturur. Çok çabuk karar vermemek lazım ilerde keşke dememek için....

evet bizde o anlayış hoşgörü yok malesef, ama sadece bende değil ikimizde de yok :1no2: ya o da işin diğer kötü boyutu önümüzdeki hafta ikinci evlilik yıldönümümüzdü ve ben çok heyecanlıydım.. her şey kursağımda kalıyor benim ya senağlama senağlama

"erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim " kusura bakma arkadaşım bu en ağır kavgada bile söylenmez. öldürseydin daha iyiydi. keşke bu lafı hiç demeseydin. tamam haklı olabilirsin belki ama bir erkeğe söylenecek en son söz bile olmamalı düşünüyorum bunu. bende evlendiğim ilk sıralarda maaş kavgası çok yaptık. eşim en sonunda bağırdı tamam herkes kira+masraflar payına düşeni versin sonra da herkes maaşıyla napıyorsa yapsın dedi. ne kadar paracısın dedi. biz kadınlar ekonomik özgürlüğümüz elimizdeyken sanırım boyun eğmek erkeğe para vermek istemiyoruz.Allah yardımcın olsun ne deyim. çokda gitme üstüne. Zamana bırak biraz olayları. kendini yıpratma üzme.a.s.

birbirinze kötü sözler söylemişiniz, ama siz de sabredin biraz, o da kırılmış belli ki, biraz düşünsün, sakinlaşip de konuşmak çok daha güzel, bakarsın akşama yemeğe bir çiçekle çıkagelir.

eşiniz, ortak hesap yapmayı düşünmenizden aşırı derece de rahatsız olmuş ve
size çirkin laflar söylemiş...
ama sizin de akşam söyledikleriniz hiç hoş şeyler değil...
hiçbir eşe,erkek gibi biriyle evlenseydim keşke, denmez...
yani hatalı eşinizken,söylediğiniz sözden dolayı sizde hatalı konumuna düştünüz...
eşinizle konuşarak,karşılıklı özür dileyerek konuyu tatlıya bağlayabilirsiniz...
boşanma kararı almak günümüzde,ne kadar kolaylaştı böyle...
mücadele yok,emek yok,sıkıştığı yerde tamam bitsin...bu kadar kolay mı...
hani sevgi,saygı,hani nikahtaki yemin...
lütfen elinizdekilerin kıymetini,siz (eşiniz ve sizden bahsediyorum..) ona sahipken anlayın...
ve eşinizle son kez konuşun ve sorununuzu agresif bir şekilde değil de,
tatlı dille halletmeye çalışın...
bir gün önce çok iyiydik dediniz,demekki sinirle alınmış bir karar...
lütfen eşlerin birbirine konuşma şekli,ortam çok kötü olsa bile bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum...
inşallah hakkınızda hayırlı olan, olur...
sevgiler...

"erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim " kusura bakma arkadaşım bu en ağır kavgada bile söylenmez. öldürseydin daha iyiydi. keşke bu lafı hiç demeseydin. tamam haklı olabilirsin belki ama bir erkeğe söylenecek en son söz bile olmamalı düşünüyorum bunu. bende evlendiğim ilk sıralarda maaş kavgası çok yaptık. eşim en sonunda bağırdı tamam herkes kira+masraflar payına düşeni versin sonra da herkes maaşıyla napıyorsa yapsın dedi. ne kadar paracısın dedi. biz kadınlar ekonomik özgürlüğümüz elimizdeyken sanırım boyun eğmek erkeğe para vermek istemiyoruz.Allah yardımcın olsun ne deyim. çokda gitme üstüne. Zamana bırak biraz olayları. kendini yıpratma üzme.a.s.

evet canım çok haklısın, ve işin ilginç yanı eşimin tepkisinin katı olacağını bile bile sırf canı yansın diye söylüyorum böyle ama sonra gene benim canım yanıyor :1no2: ben de ilk başlarda öyle yapıyordum masraflar ortak kalan para herkesin kendisinindi.. ama buna çok bozuldu ve para meselesinden ilk kavgalar böyle başladı, aslında bana birşey demiyor tepki olarak surat asıyor, konuşmuyor vs.. ben de üzülüp üsteliyorum neye kızdın konuş benimle diye.. aslında kendi haline bıraksam ertesi gün düzelecek belki de ben de adam olmuyorum ki.. çok sabırsızım :1no2:

canım sinirli anımızda ağzımızdan neler çıktığını duymuyoruz. sen ve eşin sinirinize hakim olamayıp birbirinizi kırmışsınız. ikinizde suçlusunuz.
ortak hesap konusunda bir bilgim yok. senin kazandığın para zaten senin hesabında değilmi? neden illaki ortak hesaba koymak istediğini anlamadım.
eşinede sinirle ağır şeyler söylemişsin. ama erkeklerde abartmayı severler. yok erkekliğime laf söyledin felan filan. bu sözlerin sonu kesinlikle boşanma olamaz. bu sözler için boşanacaksa zaten evli kalmanın bir anlamı yok. gemiyi ilk fırtınada terk etme misali...
sabah evden çıkarken sana gelme dememiş. içini biraz ferah tut. sabırsızlanma. bence bugün üstüne çok gitme eşinin.
umarım halledersiniz bu sorunu sevgiler...

Son düzenleme:
birbirinze kötü sözler söylemişiniz, ama siz de sabredin biraz, o da kırılmış belli ki, biraz düşünsün, sakinlaşip de konuşmak çok daha güzel, bakarsın akşama yemeğe bir çiçekle çıkagelir.

tuce cim sen çok tatlısın ya ama benim eşim beni ne kadar üzerse üzsün öyle ççekler vs olmaz bizde.. o takılır kafasına göre.. genelde ben ağlarım o da tv de maç izler, umursamaz, dün ben üzüldüm gittim yattım o hafif bir müzik açmış, kendine duble kola koymuş, uzanır pozisyonda kitap okuyordu gördüm.. sanki ben hiçim onun hayatında.. sanki tek başına yaşıyor hep o evde.. senağlama

Back
X