- Konu Sahibi julietofIzmir
canım ya çok üzüldüm bendede sana benzer durum var boşanma değilde allaha şükür eşim ikigün öncesine kadar babam kısmi felç geçirmişti 10gündür burdaydımhastanede annmekalıyo bende kardeşimi okula götürüyom 2.sınıfa gidiyo bana tamam canım sen kal iyileşince gelirsin dedi dün aniden bıktım herşeyden mücadele etmek istemiyom artık dedibende onerden çıktı sorun benmiyim dedim işmi dedim işte sende dedi artık hani hastayı yatırırsın mücadele edersen iyileşirsin derler ya işte ben o mücadele etmek istemeyen hastayım şuan dedi çok üzüldüm ya benim derdim zaten bana yetiyo ikiarada kaldım eşim saglıgı ywrinde ama babam felç geçirdi die kalıyodum burda zevkten degiiiiiiiil çok gücüme gitti destek beklerken eşimden terslendim bide baban çıkmazsa hiçmi gelmicen ne anladım bu evlilikten dedi sanki heran olabilen bişi gb hastalık burabbim bugün babama verdiyarın bize verir allah korkusu yokmu insanlarda ya anlayış sıfıra inmişmorelim sıfır hayattan zevk almıyom dünden beri yemin olsun defalarca ölmek istiyom raabim al beni die yalvardım sinirlerim laçka ya kızlar[/COLOR][/b]