• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili juliet evlilik daha yeni oturuyor mesela hesaplar benim hesabıma havale olur eşimin hesabında hiç para olmaz hesapları beraber yapar harçlık alırız kendimize onda ne kadar para varsa bana daha fazla verir sana lazım olur aileden gelen birşey kayınbabamda parayı kayınvalideme verir eşinin babası parayı kendi idare etmişse ortak hesap fikri uygun gelmiyor sanki ipleri sana teslim etmiş gibi herşeygüzelolacak arkadaşıma katılıyorum erkekler bazen çocuk gibi oluyorlar küser konuşmazlar eşim de öyle ben biraz yalnız bırakıyorum sonra laf atıyorum komiklik yapuyorum asla ayrı yatma evliliği soğutur bundan sonra bunu yapma dargın da olsan ayrı yatma eşinin yatmasına izin verme ne yaptırmak istiyorsan sakin bir kedi olmalısın evlilik biraz canbazlık gerektiriyor o bağırırken sen sessiz ol o susunca sen içini dök sırayla olsun ama sonuçta evliliği sizler kurtacaksın birbirinize iyi bakın derim hayat kısa umarım herşey yoluna girer

Ya eve gidmesen merak etmez demekki...
Dene bi istersen ama annende degil bi arkadasında kal bak nasıl merak edecektir...
Merak etmezse o zaman sana hiç deger vermiyo demektir.
Benim eşim ondan sonra giriyim eve gec geleyim trfaikden falan merak dan catlar hemen arar nerde kaldın diye..

evet normal zamanlarda benim eşim de arar, iş için biraz geçe kalalım elli kere arar ama işte böyle aramız bu durumdayken ölsem cenazemi sormaz Çok üzgünüm çoook

Fazla başına çıkarmışsın şeker...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
Tamam o sözlerinde hatalısın.Yani kavga sebebinde haklıyken o sözünle sonuçta haksız duruma düşmüşsün.Öyle durumlarda -ben de pek yapamasam da -susup dilini ısırmak lasım:1ninca:

ya dayanamıyorum canım ben, öyle vurdumduymaz oluyor ki deliriyorum ve deliyken adam öldürmek bile suç sayılmıyor değil mi Çok üzgünüm çoook offfff aklımdan da çıkmıyor ben de onun burnu biraz sürtülsün istiyorum :1no2:

Bak şeker demek ki neymiş vurdumduymazlık karşındakini delirtiyor......Çaktın mı köfteyiiii

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim acaba erkekler de bu tartışmalardan biz kadınlar kadar yara alıyorlar mı?

biz 5 gündür konuşmuyoruz eşimle, sebep de şu hayatım: eşimin ailesine iftar vermek istedim, biz ne zaman alalım dedim, kıyamet koptu, "bir de senin yoruldum, bittim nazlarınla uğraşamam, sen çalışan kadınsın iftar neyine, şimdi birsürü surat yaparsın bana" ve bu vereceğim ilk iftar daveti olacaktı ailesi için, ben de senin ailen için istiyorum senin söylediklerine bak dedim, bana kızdı, küplere bindi, elindeki kırlenti attı bana, bir sürü hakaret, pazar gününden beri tek kelime konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum

ama onlara göre ne ki canım ya, küs olsa ne olur, yine en güzel yemekler geliyor önüne, çayın yanına tatlısı geliyor, işte karısının çenesinden kurtulmuş oluyor bir süreliğine o kadar, sonra gönlü eğlence isteyince hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce yaklaşmasını biliyorlar, of of başka ne denir ki?

aşinacım, canım evet onlar malesef bizim onda birimiz kadar etkilenmiyorlar, normal hayatlarına devam ediyorlar.. Çok üzgünüm çoook

ama sen de yemeğini tatlısını bırak eksik kalsın de mi .. kötükedihüso

Bunlara iyilik yaramaz.:oklava:Bizimki de her onun tarafına verdiğim davetten sonra başıma yapar...:1ninca:kötükedihüsoİyilik yap kötülük bul.Bunlara adan bden anlamayan pasaklı kadınrlar lazımdı ki onların hatalarını örtmek için çırpınıp dursun.... :enbuyukkk:

öğle canım çok haklısın, ben de zaten kendi ailemi çağırırım, sen de ne halin varsa gör dedim, ya anlamıyorum arkadaşım nasıl yapıyorlar o adamları kendilerine kul köle yapıyorlar, bakıyorum da hiç kaale almıyacağın kadınların etraflarında kocaları fır dönüyor ya, ne konuşmasını bilirler, ne iş güç bilirler, dediğin pasaklı paspal kadınlar bravo vallahi, biz de girdiğimiz her ortamda yüceltiyoruz onları, bir bakan tekrar dönüp bakıyor, paşalar gibi bakılıyorlar şu gördüğümüz muameleye bak kötükedihüso

Canım benim, erkekler öle bir tür ki, herşeyleri hakında konuş ama erkekliklerine (onlar bunu farklı anlarlar) laf söleme.Senin ona sölemek istediğini tam tersi anlayan bir tür erkek türü.Anladığım kadarı ile inatçı dediğim dedik bir eşin var. Sende tez canlı vede olması gereken bişeyin hemen olmasını isteyen biraz sabırsız iyi niyetli bir insansın.Evliliğin ilk yılları inanılmaz sabır zorlayan yıllardır canım.Bunu bende yaşadım farklı sebeplerle .Allahtan sabırlı bir kişiliğim var .İnan yıllar geçtikçe bu günlerinize güleceksiniz. Evliliğe baş koymuşsunuz ve birbirinizi seven bir çift olarak birbirinizin açıklarını zamanla öğrenip kapatacaksınız.Mesela ben eşimle tartıştığım zaman susmayı cevap vermemeyi öğrendim.Aynı şekilde eşimde.Suçlu oldugu halde kendimi suçluymuşum gibi hissettirdiği bir çok tartışma yaşadık.İnan şimdi hatırlamıyorum bile.Yapman gereken eşinle karşılıklı oturup içindekileri sölemek ama fevri olmadan sessiz sakin bir tonla vede gözlerinin içine bak.Sevgisini bir tek orada görürsün.Gurur yapmana gerek yk o senin eşin, herşeyini paylaştığın insan,inan onunda içi sıkılıyordur, işleri asla rast gitmiyordur.Barıştıktan sonrada yavaş yavaş birbirinizi kırmadan isteklerini dileklerini şöle olursa daha iyi olur gibisinden konuşarak halledebilirsin.İnatlaşmayın , yaşam o kadar kısa ki üzülmeye değmez.Birbirinizi sevin öpün koklayın , bugün varız yarın yokuz.Birşeyi kaybettikten sonra değerini anlamaya gerek yktur her iki taraf içinde.Ve hislerim şöle diyorki herşey sizin için çok güzel olucak.İleride güzel bir anne olman dileğiyle.

canım çok teşekkürler güzel temennin için, ben ilk defa ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım bebek sahibi olmayı ama şimdi artık olmaz, ben sanırım anne olamayacağım.. o yakınlık yok bizde fisfisfis

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun, merak ettiğim acaba erkekler de bu tartışmalardan biz kadınlar kadar yara alıyorlar mı?

biz 5 gündür konuşmuyoruz eşimle, sebep de şu hayatım: eşimin ailesine iftar vermek istedim, biz ne zaman alalım dedim, kıyamet koptu, "bir de senin yoruldum, bittim nazlarınla uğraşamam, sen çalışan kadınsın iftar neyine, şimdi birsürü surat yaparsın bana" ve bu vereceğim ilk iftar daveti olacaktı ailesi için, ben de senin ailen için istiyorum senin söylediklerine bak dedim, bana kızdı, küplere bindi, elindeki kırlenti attı bana, bir sürü hakaret, pazar gününden beri tek kelime konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum

ama onlara göre ne ki canım ya, küs olsa ne olur, yine en güzel yemekler geliyor önüne, çayın yanına tatlısı geliyor, işte karısının çenesinden kurtulmuş oluyor bir süreliğine o kadar, sonra gönlü eğlence isteyince hiçbirşey olmamış gibi yüzsüzce yaklaşmasını biliyorlar, of of başka ne denir ki?

İyilik yaramiyor demek ki eşine yada sen biraz iş olunca
mizmizlaniyosun canim sonuçta erkek işte ne beklersin ki başka bu kazmalardan:delphin:
Allah'in hötleri kaydirigubbakcemile

-----------------------------------------------------------------------------------------------

julietcim ilerleme var bak boşanmaktan söz etmiyor sende rahat ol
her tartişmadan sonra ufak küslükler olur yalvarma moduna geçme:delphin:
küslüğe dayan,eşin nasıl müzik dinleyip colasini yudumluyorsa sende
tv de komik bi film aç kahkaha patlat iş yaparken evde şarkılar mirildan
tabiri caizse ortadan ikiye çatlat bacimkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
öğle canım çok haklısın, ben de zaten kendi ailemi çağırırım, sen de ne halin varsa gör dedim, ya anlamıyorum arkadaşım nasıl yapıyorlar o adamları kendilerine kul köle yapıyorlar, bakıyorum da hiç kaale almıyacağın kadınların etraflarında kocaları fır dönüyor ya, ne konuşmasını bilirler, ne iş güç bilirler, dediğin pasaklı paspal kadınlar bravo vallahi, biz de girdiğimiz her ortamda yüceltiyoruz onları, bir bakan tekrar dönüp bakıyor, paşalar gibi bakılıyorlar şu gördüğümüz muameleye bak kötükedihüso

Bi laf vardır herkesinki altından bizimki tenekeden diye kafamçokkarıştı kötükedihüso -tatlicadiarzu-
Şahsen delirdikleri o; onlardan çok kıymet görmemizzz. :delphin:Ona dayanamıyorlar bacım.:dilcikar: Erkeklikleri zedeleniyor ay pardon erkekliklerine laf etmiyecektikkkkk:ecrin_bebek:şakkıdı:icecream:lülülülülülü

merhabalar eğer ilşkinin sona ermesini yada ağır darbe almasını istemiyorsanız. ne söylerseniz söyleyin ama erkekliklerine laf etmeyin acayip bozuluyorlarlar.ama dedim ya herşey bitsin içimdede kalmasın diyosanız en son söyliycenizi en başta söyleyin.evlilik zor zanaata.s.

canım merhaba ,
yazdıklarını okudum ve çıakrdığım sonuç haklıyken haksız duruma düşmüşsün çalışan bir kadının eğer teredütleri varsa ortak hesap açtırmak istemesi çok doğal ve emin ol can ciğer çok sevsende oda seni çok sevsede ,kocam çok iyi desende gün gelip eğer şartlar ayrılmayı gerektirdiğinde tarafların düşüneceği ilk konu maddiyat oluyor ve birden iki yabancı olup paylaşımları konuşurken buluyorsun kendini.kesinlikle bu konuda çok haklı olduğunu düşünüyorum.neden kendini güvence altına almak istemeyesin bırak çalışmıyor olsan neyse birde çalışıp kendi kazandığın para üzerinden neden bu kadar eziyet çekiyorsun anlamadım.
hakaret mevzularuıne gelince sen eşine ne söylemişsen kötü olarak aynısını sende duymuşsun bir evlilikte taraflar bu aşamay gelirse zaten bence bu tek taraflı olmaz.erkektir söyler diye birşey yok saygı olmadıktan sonra çok sevmişsin ben bunlara inanmıyorum.kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum ve bu tavrını devam ettirmen gerektiiğine inanıyorum yoksa eşinin nazarında sindirilmiş ezilmiş olacaksın ve ''vur kafasına al ekmeğini'' benim karım diye düşünecek haklı olarak,
sevgiler.

İyilik yaramiyor demek ki eşine yada sen biraz iş olunca
mizmizlaniyosun canim sonuçta erkek işte ne beklersin ki başka bu kazmalardan:delphin:
Allah'in hötleri kaydirigubbakcemile

-----------------------------------------------------------------------------------------------

julietcim ilerleme var bak boşanmaktan söz etmiyor sende rahat ol
her tartişmadan sonra ufak küslükler olur yalvarma moduna geçme:delphin:
küslüğe dayan,eşin nasıl müzik dinleyip colasini yudumluyorsa sende
tv de komik bi film aç kahkaha patlat iş yaparken evde şarkılar mirildan
tabiri caizse ortadan ikiye çatlat bacimkaydirigubbakcemile2

denicem canım da işte kabiliyet yok, Allah'ımmm hiç anneme de çekmemişim :1no2: sağolasın ama tatlicadiarzu desteğinizle gelicem bi yerlere :delphin: :delphin:

canım merhaba ,
yazdıklarını okudum ve çıakrdığım sonuç haklıyken haksız duruma düşmüşsün çalışan bir kadının eğer teredütleri varsa ortak hesap açtırmak istemesi çok doğal ve emin ol can ciğer çok sevsende oda seni çok sevsede ,kocam çok iyi desende gün gelip eğer şartlar ayrılmayı gerektirdiğinde tarafların düşüneceği ilk konu maddiyat oluyor ve birden iki yabancı olup paylaşımları konuşurken buluyorsun kendini.kesinlikle bu konuda çok haklı olduğunu düşünüyorum.neden kendini güvence altına almak istemeyesin bırak çalışmıyor olsan neyse birde çalışıp kendi kazandığın para üzerinden neden bu kadar eziyet çekiyorsun anlamadım.
hakaret mevzularuıne gelince sen eşine ne söylemişsen kötü olarak aynısını sende duymuşsun bir evlilikte taraflar bu aşamay gelirse zaten bence bu tek taraflı olmaz.erkektir söyler diye birşey yok saygı olmadıktan sonra çok sevmişsin ben bunlara inanmıyorum.kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum ve bu tavrını devam ettirmen gerektiiğine inanıyorum yoksa eşinin nazarında sindirilmiş ezilmiş olacaksın ve ''vur kafasına al ekmeğini'' benim karım diye düşünecek haklı olarak,
sevgiler.

doğru canım ben de senin gibi düşünüyorum, ve ister boşansın, ister küs küs otursun bu hesap meselesi ya hollolacak ya da ben masraflar kadar parayı verip gerisini kendi hesabıma yatırıcam kararlıyım, ayrıca prim falan alırsam da direk kendime, eee o bana para saklıyor diyorsa bir de şu yönden baksın, eve ondan çok para getiriyorum ve sussun.. ama nerdeeee düşücesiz.. Çok üzgünüm çoook

Biz Bayanlar hep kendimizi hassas sanırız ama emin olun ki erkeklerde kadınlar gibi çok hassas ve kırılgandır her ne kadar tam anlamıyla dışarı yansıtamasalarda iç dünyalrı çok farklıdır süerkli ilgi alaka sevkat beklerler (bebek gibi yani) .....ama arkadaşım sen çoookk ağır konuşmuşsun bi erkeğe sölenmeyecek sözler sarfetmişsin ne demek onunla eblendiğine pişman olduğunu dile getirmek bi erkek için bırak erkeği bi insan için çok acı bişi.....bide yatağını ayırıosun nasıl için rahat edioyorki ondan ayrı yatınca??? üstelik bu para mevzusu bu kadar ağır konuşmamalıydın adam doğal olarak paracısın diyor öle düşünüyr......senin yaptıklarını bana eşim yapsaydı bende aynı şeyi sölerdim ona ...bence biran önce gönlünü almaya çalış...para dediğin nedir kişimdi bütün parayı senn hesabına yatırsın neye yarar o olmayınca.................hem ha onun hespı ha senn sonuçta siz bi hayatı paylaşıyorsunuz yanlışsın arkadaşım k.bakma...

canım merhaba ,
sevgiler.

evet canım çok haklısın ve ben de bu konuda taviz vermeyi düşünmüyorum, aynı tutumu sergilerse ister küssün ister ayrılsın, ben harcamalarımız kadarını maaşımdan verir gerisini kendi hesabıma yatırırım.. yeter artık, tek onun mu canı var :delphin:

canım dünden beri yazılanları şimdi okudum. öncelikle çok geçmiş olsun. çok zor durumlar bunlar.

bence siz şu para işine fazla takılmışsınız. aynı evi,aynı yatağı paylaşan insanların para konusunda da ayrı gayrısı olmamalı diye düşünüyorum. bu demek değil ki al ben yemedim sen ye diye bütün paranı kocana ver. tabii ki değil. ama o para o ev için kullanılıyorsa ne önemi var ki kimin hesabında durduğunun.

bizim evde şöyle bir model var ödeme konusunda. eşimin maaş kartı onda benimki bendedir. herkes kendi kredi kartını kendi maaşından öder,yetmezse birbirimizi tamamlarız. evin alışverişlerini ben yaparım,otomatik ödemelerini o yapar. illaki kuruşu kuruşuna aynı harcama yapmamız gerekmez ki.hem böyle olunca istersen birikim de yapabilirsin.bizler ev arkadaşı değiliz ki arkadaşlar,eşiz. bu ayrımı yapalım lütfen.

bu arada eşinin sana söyledikleri de senin ona söyledikleriniz de yenilir yutulur değil. canım ben 10 yıllık evliyim ve şunu anladım ki bir evliliği yürütmede sevgi bir yere kadar yetiyor. önemli olan saygıyı kaybetmemek.saygı tabii ki kavgalar sırasında elimizde olmadan bozuluyor,ama lütfen kadın ya da erkek demiyorum herkes biraz dilinimizi tutabilsek ,işi o öyle yaptı,ben de böyle yaparım durumuna getirip yarışa dökmesek bence sorunlar daha kolay hallolur.

canım bir de okurken şuraya takıldım. sen eşinin sana eve gelme diyebilmesini ,o evin eşinin anne babasına ait olmasından dolayı kabul edp normal karşılayabiliyorsun. canım sana bir abla tavsiyesi kabul edersen,önce şu bilince varın. öncelikle sen. sen eğer bu durumu normal karşılarsan yani beraber yaşadığınız evi onun evi görürsen bunu eşin ileride daha farklı şekillerde kullanabilir.orası sizin eviniz tapusu kimin olursa olsun. kendinize iyi bakın ve güzel güzel,hır gür yapmadan konuşun eşinle. dürüstçe birbirinizden şikayetlerinizi,bunları çözmeyi isteyip istemediğinizi, istiyorsanız çözüm yollarını konuşun ve şu ev arkadaşı mantığına bir son verin. evliliğin ilk yıllarında beraber yaşamaya alışmak tabii ki herkes için zordur. daha da zorlaştırmayın canım. sevgiler.

Biz Bayanlar hep kendimizi hassas sanırız ama emin olun ki erkeklerde kadınlar gibi çok hassas ve kırılgandır her ne kadar tam anlamıyla dışarı yansıtamasalarda iç dünyalrı çok farklıdır süerkli ilgi alaka sevkat beklerler (bebek gibi yani) .....ama arkadaşım sen çoookk ağır konuşmuşsun bi erkeğe sölenmeyecek sözler sarfetmişsin ne demek onunla eblendiğine pişman olduğunu dile getirmek bi erkek için bırak erkeği bi insan için çok acı bişi.....bide yatağını ayırıosun nasıl için rahat edioyorki ondan ayrı yatınca??? üstelik bu para mevzusu bu kadar ağır konuşmamalıydın adam doğal olarak paracısın diyor öle düşünüyr......senin yaptıklarını bana eşim yapsaydı bende aynı şeyi sölerdim ona ...bence biran önce gönlünü almaya çalış...para dediğin nedir kişimdi bütün parayı senn hesabına yatırsın neye yarar o olmayınca.................hem ha onun hespı ha senn sonuçta siz bi hayatı paylaşıyorsunuz yanlışsın arkadaşım k.bakma...

yanlışım ya da değilim, kazandığım paradan harcayabilmek istiyorum ve bu durum beni mutsuz ediyor, ben isteğimi eşime anlatıyorum o da ortak hesaba karşı çıkmamalı, hatta zaten şimdiye dek yapmalıydı, o yurt dışındayken kaza geçirsem bankada param var ama çekemiyorum ne anladım o işten.. düşünmesi gereken o.. ayrıca o da bana bir dolu laf etti ben kadımlık gururum vs diye zırvalamıyorum arkadaşım.. ayrıca bu ortak hesap mevzunda sen nasıl istersen öyle olsun dediği halde hiç hareket göstermedi.. tamam madem ben paracıyım eşim parayı umursamıyor, o zaman yapsın ortak hesap benim için, neden bu derece sorun ediyor :sm_confused:

canım dünden beri yazılanları şimdi okudum. öncelikle çok geçmiş olsun. çok zor durumlar bunlar.

bence siz şu para işine fazla takılmışsınız. aynı evi,aynı yatağı paylaşan insanların para konusunda da ayrı gayrısı olmamalı diye düşünüyorum. bu demek değil ki al ben yemedim sen ye diye bütün paranı kocana ver. tabii ki değil. ama o para o ev için kullanılıyorsa ne önemi var ki kimin hesabında durduğunun.

bizim evde şöyle bir model var ödeme konusunda. eşimin maaş kartı onda benimki bendedir. herkes kendi kredi kartını kendi maaşından öder,yetmezse birbirimizi tamamlarız. evin alışverişlerini ben yaparım,otomatik ödemelerini o yapar. illaki kuruşu kuruşuna aynı harcama yapmamız gerekmez ki.hem böyle olunca istersen birikim de yapabilirsin.bizler ev arkadaşı değiliz ki arkadaşlar,eşiz. bu ayrımı yapalım lütfen.

bu arada eşinin sana söyledikleri de senin ona söyledikleriniz de yenilir yutulur değil. canım ben 10 yıllık evliyim ve şunu anladım ki bir evliliği yürütmede sevgi bir yere kadar yetiyor. önemli olan saygıyı kaybetmemek.saygı tabii ki kavgalar sırasında elimizde olmadan bozuluyor,ama lütfen kadın ya da erkek demiyorum herkes biraz dilinimizi tutabilsek ,işi o öyle yaptı,ben de böyle yaparım durumuna getirip yarışa dökmesek bence sorunlar daha kolay hallolur.

canım bir de okurken şuraya takıldım. sen eşinin sana eve gelme diyebilmesini ,o evin eşinin anne babasına ait olmasından dolayı kabul edp normal karşılayabiliyorsun. canım sana bir abla tavsiyesi kabul edersen,önce şu bilince varın. öncelikle sen. sen eğer bu durumu normal karşılarsan yani beraber yaşadığınız evi onun evi görürsen bunu eşin ileride daha farklı şekillerde kullanabilir.orası sizin eviniz tapusu kimin olursa olsun. kendinize iyi bakın ve güzel güzel,hır gür yapmadan konuşun eşinle. dürüstçe birbirinizden şikayetlerinizi,bunları çözmeyi isteyip istemediğinizi, istiyorsanız çözüm yollarını konuşun ve şu ev arkadaşı mantığına bir son verin. evliliğin ilk yıllarında beraber yaşamaya alışmak tabii ki herkes için zordur. daha da zorlaştırmayın canım. sevgiler.

laluşka canım birincisi, ev arkadaşı mantığı ile para kullanıyorsunuz siz de sonuçta herkes kendi parasını alıyor ve o evin geçimi için kendi elindeki paradan katkı yapıyor.. Eşim buna karşı, 2.si kendi kredi kartı ödemelerimi yapıyorum diyorsunuz, ben kendime kredi kartı aldım diye eşim sorun çıkarttı bu da beraberlik anlayışına uymuyormuş, onun ek kartını kullanmam ve ses çıkarmamam gerekiyormuş.. evlilik bunu gerektirirmiş.. 3. ben asla onun o ev ailesine ait olduğu için bana git demesini normal karşılamıyorum.. bu ve benzeri davranışlarından ötürü adam gibi birisi ile evlenseydim dedim, hangi erkek karısına git der, yapması gereken ceketini alıp çıkmaktır.. anlatabiliyor muyum.. ben normal karşılamıyorum sadece mantığının bu olabileceğini düşünüyorum o kadar Çok üzgünüm çoook düşündükçe konuştukça sinirlerim daha da bozuluyor.. kimin haklı olduğu umrumda değil.. o da yaptıklarının cezasını çekmeli.. benim çektiğim gibi :kızgın:

doğru canım ben de senin gibi düşünüyorum, ve ister boşansın, ister küs küs otursun bu hesap meselesi ya hollolacak ya da ben masraflar kadar parayı verip gerisini kendi hesabıma yatırıcam kararlıyım, ayrıca prim falan alırsam da direk kendime, eee o bana para saklıyor diyorsa bir de şu yönden baksın, eve ondan çok para getiriyorum ve sussun.. ama nerdeeee düşücesiz.. Çok üzgünüm çoook

canım bence bu konuda önlemini al.paragöz falanb olursun ilk başta ama zımzırtlak çocuğunla beş parasız kaldığında kafanı taşlara vurmaktan iyidir.seviyorsa zaten aramızda paranın lafı yok diyorsa onun senden önce yapıp sana jest yapması gerekir.

Back
X