• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim boşanmak istediğini söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi julietofIzmir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence bu konuda önlemini al.paragöz falanb olursun ilk başta ama zımzırtlak çocuğunla beş parasız kaldığında kafanı taşlara vurmaktan iyidir.seviyorsa zaten aramızda paranın lafı yok diyorsa onun senden önce yapıp sana jest yapması gerekir.

evet ya ben de ne zamandır bunu yapmasını bekledim.. böyle beraberlikten dem vurup duran adamın yapması gereken buydu bence ama o yokuşa sürüp durdu :delphin: :delphin:

birşey daha sana her tatışmada evimden git diyen adamdan mutlaka paranı ayırmalısında zaten.demekki neymiş işler biraz kötüleşice evimden git oluyormuş bu yüzden kadınlar bu konularda biraz akıllı olmaları lazım ben demiyorumki kötü olun üçün beşin hesabını yaopın huzursuzluk çıkarın ama eğer aile içinde masraflar karşılandıktan sonra artan tasarruf edilecek bir para var ise bu mutlaka ortak hesapta olmalı.

Ben bekarım ama iki arkadasımı anlatmak istiyorum..bu iki bayan arkadasımın biri bi yıllık evli diğeri iki yıllık..biri cok mutlu biri berbat durumda iki yıldan beri ...birinin eşi parasını avucuna koyuyor faturalar,kira,erzak v ediyor ki kalanı al yatır bankaya..bi iyi de kazandıklarından bayagı birikti bi yılda ve seneye ev alacaklar inş.kredi de cekip...diger arkadasıma gelince zavallı kız diyorum artık maaşı çekip kirayı verip faturaları yatırıp beş parasız bi ay idare ediyor..eşi borcum var diyor iki yıldır da bitemedi borcu ve acıklaması da yok..kız çıldırıyor zayıfladı artık çöktü..boşanmak kolay değil diyor sabrediyor...şimdi bu iki arkadasım de evlenmeden konuşmuşlar bu konuyu ve erkekler tabi sen harca sana bırakırım demişler..ama ne oldu birininki sözünde durmadı işte ne halt yedigi belirsiz..ben su sonuca varmak istiyorum tabi diyorum ki bu işler ŞANS...alınlarında yazmıyor işte ŞANS .artık bi orta yol bulup basarmaya yürütmeye calışacaksın arkadasım..yok cok magdur olup hem çalışıp hem sömürülüyorum,üstüme basıma alamıyorum,kızıyor diyorsan da bu kadar da ezilme derim daha gençsin hayat senin hayatın..

bi de böyle bi eşe git benim evim mantığıyla bakan bi eşe karsı dikkatli ol biraz para at bi kenara bakalım o bilmesin...bi gün sana güel güle derse ortada kalma yanında sana bi yıl yetecek paran olsun baba evine kolay dönülmez sanırım..biliyorum bu fikirle yasamak da zor ama biriktir azıcık üç beş kuruş olsa da..

canım üzme kendini dünyanın sonu değil ya
sen sabırlı ol bekle sanki birşey olmamış gibi özür dile ve bekle bakalım nolcak
bıurakırsa bıraksın o kaybeder sen değil?
ilerde kafasını taşlara vurur ben ne yaptım der o vakit de iş işten geçer
sen keyfine bak .....
bu dünya hep böyle sürmeyecek sen bu şekilde hep kalmıyacaksın yani şunu demek istiyorum
bu 3 günlük dünyada kalıcı değiliz sürekli böyle olmayacak oyüzden üzülme

ahireti düşün orası sonsuz orda böylke sorunlar yok
ya ahiret olmasaydı sen bu durumda kalsaydın hep demi?

sonunda mutlak bir dinlenecek yer var cennet var güzel ler güzeli sen bunları düşün
bunlar için uğraş üzül gerçekten
bende eşimden ayrıyım daha 3 aylık evliyiz biz ya canım

o yüzden üzülme bitirirse bitirsin
o kaybedeer

kendine iyi bak üzülme 3 günlük dünya için

canım üzme kendini dünyanın sonu değil ya
sen sabırlı ol bekle sanki birşey olmamış gibi özür dile ve bekle bakalım nolcak
bıurakırsa bıraksın o kaybeder sen değil?
ilerde kafasını taşlara vurur ben ne yaptım der o vakit de iş işten geçer
sen keyfine bak .....
bu dünya hep böyle sürmeyecek sen bu şekilde hep kalmıyacaksın yani şunu demek istiyorum
bu 3 günlük dünyada kalıcı değiliz sürekli böyle olmayacak oyüzden üzülme

ahireti düşün orası sonsuz orda böylke sorunlar yok
ya ahiret olmasaydı sen bu durumda kalsaydın hep demi?

sonunda mutlak bir dinlenecek yer var cennet var güzel ler güzeli sen bunları düşün
bunlar için uğraş üzül gerçekten
bende eşimden ayrıyım daha 3 aylık evliyiz biz ya canım

o yüzden üzülme bitirirse bitirsin
o kaybedeer

kendine iyi bak üzülme 3 günlük dünya için

canım ya evet çok haklısın, 3 günlük dünayanın işine kaptırmış gidiyoruz.. insan beyni anı yaşıyor, programlanışı böyşe ne yazık ki :sm_confused: teşekkürler.. ben bir kendime geleyim önce de mi.. :1hug: umarım sen de tüm sorunlarını halledersin en kısa zamanda :teselli:

canım üzülme bu mübarek günde mübarek ayda hayırlısı olsun bennde geçirdim öyle bir dönem ve ki ben daha 17 aylık evliyim ama bak geçti herşey sende üzülme sakın biz yanındayız senin

seni haketmiyor bu adam
ben olsam eve gitmezdim
merak edip dursun beni

belkıde sınırle soylemıstır...hanı erkeklık gururu var ya...umarım duzelır...bence :teselli:bıraz sabret bakalım

erkeklıgıne laf soylemıssın hakıkaten cok agr ama ewlılıkte bunlar cok olur,
alsın eşyalarını ıkı gun baska yerde kalsın, dönup gelır o merak etmıyın

canım asıl paracı olan kendisi.yazdıklarını okudum.sanırım para kullanımı konusunda ona tekliflerde de bulunmuşsun.ama hala aynı şeylerde diretmesi onun para takıntısı olduğunu gösteriyo.üstelik yazdıklarından da sana değer vermeyen biri olduğu kanısına vardım.herşeyin hayırlısı.bırak ne istiyosa onu yapsın ama dönerse artık paranızı nasıl kullanıcağınız konusunu netleştir.senin adına üzüldüm.herşeyde vardır bi hayır.senin için iyi olucaksa umarım döner ama değilse ömür boyu haytına tekrar girmemesi dileğiyle.

canim benim bu ortak hesabi biraz ertlesen iyi olur baksana esin gurur yapmis..bosver bence...kotu kavga etmisiniz erkeklik gururu falan..keske seninle evlendigim icin pismanim falan demeseydin o da senin onu istemedigini falan dusunmustur belki de bu yuzden bosanmak istedigini soylemistir...
insallah sinirle soylemistir canim kolay degil o da erkek ...hicbir erkek bu lafi kaldiramaz...

canım üzülme bu mübarek günde mübarek ayda hayırlısı olsun bennde geçirdim öyle bir dönem ve ki ben daha 17 aylık evliyim ama bak geçti herşey sende üzülme sakın biz yanındayız senin

gdunyam, çok teşekkür canım .. zaten sayenizde atlattım bi dolu muhtemel ağlama krizini :1hug:

seni haketmiyor bu adam
ben olsam eve gitmezdim
merak edip dursun beni

sevgili mrs. sönmez, emin ol sürekli aynı şey, düşünüyorum, bi çok yönden gerçekten beni haketmediğini düşünüyorum ama ayrılamıyorum evden, o cesaretim yok senağlama

belkıde sınırle soylemıstır...hanı erkeklık gururu var ya...umarım duzelır...bence :teselli:bıraz sabret bakalım

canım teşekkürler.. tabi zaten sabretmekten başka çarem yok :çok üzgünüm:

erkeklıgıne laf soylemıssın hakıkaten cok agr ama ewlılıkte bunlar cok olur,
alsın eşyalarını ıkı gun baska yerde kalsın, dönup gelır o merak etmıyın

işin trajikomik yanı patiskacım gitmedi, beni kovaladı, bir daha gelme dedi bu eve, şimdi sorunca diyor ki öyle birşey dememiş, ben ona yataktan kalkmasını söylemişim o da evden gitmemi aynı şeymiş.. :delphin: :delphin: delirtir insanıi mantığa bakar mısınız? o söyleyince sinirlendirmiş oluyorum onu, ondan söylüyor, ben söyleyince yine ben suçlu oluyorum :kızgın:

zor bir durum allah yardımcınız olsun
ama herşeyde olacağına varır bunu unutmayın
allah sizin için hayırlısını versin

canım asıl paracı olan kendisi.yazdıklarını okudum.sanırım para kullanımı konusunda ona tekliflerde de bulunmuşsun.ama hala aynı şeylerde diretmesi onun para takıntısı olduğunu gösteriyo.üstelik yazdıklarından da sana değer vermeyen biri olduğu kanısına vardım.herşeyin hayırlısı.bırak ne istiyosa onu yapsın ama dönerse artık paranızı nasıl kullanıcağınız konusunu netleştir.senin adına üzüldüm.herşeyde vardır bi hayır.senin için iyi olucaksa umarım döner ama değilse ömür boyu haytına tekrar girmemesi dileğiyle.

Amiiiin nursunazcım, inşallah canım ya... herşeyin hayırlısı tabi.. ama zaten bi yere gitmedi, aklı sıra bana çektiriyor, yani ikide bir bana söylediğin sözler aklıma geliyor diyip durduğuna göre.. :1shok:

canim benim bu ortak hesabi biraz ertlesen iyi olur baksana esin gurur yapmis..bosver bence...kotu kavga etmisiniz erkeklik gururu falan..keske seninle evlendigim icin pismanim falan demeseydin o da senin onu istemedigini falan dusunmustur belki de bu yuzden bosanmak istedigini soylemistir...
insallah sinirle soylemistir canim kolay degil o da erkek ...hicbir erkek bu lafi kaldiramaz...

canım, o ayrılık lafından ertesi gün akşamı caymıştı zaten, sordum yok öyle bir şey dedi :delphin: :delphin: hayırlısı canım, teşekkürler yorumun için :1hug:

arkadaşım takma kafanı 13 yıllık evliyim yılda 2 3 kez boşanırız bizde ama hala boşanamadık evlilikte olur böyle şeyler sadece bu konudan ayrılık olmaz ortak bir yol bulabilirsiniz...ama eşin belliki çok kırılmış kendini bi şekilde affettirebilirsin kaba bi
tabir olacak ama at sahibine göre kişnermiş derler .....sende eşini tanıyorsundur az çok ...damarına
basma...ama onun boşanırım istediğim olmazsa gibi ifadelerine izinde verme....

Back
X