- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi julietofIzmir
ben daha önce de konu açmıştım, maaş idaresi diye, eşimle ortak hesap konusunda anlaşamadık, ben ortak hesap yapalım dedim, ilk önceleri ne gerek var dedi, daha sonra ok dedi ama icraat sıfırdı. ben de yineledim tabi ki isteğimi.. bunun üzerine en son dün sen bereberlik nedir bilmiyorsun, paracısın dedi, çok öğreneceğin şey var, yontulman gerek dedi bana senağlama çok üzüldüm ben üzüldükçe o böyle konuşmaya devam etti, ben sinirlenince de çekil karşımdan git şurdan falan demeye başladı.. ben gittim yattım mecburan, yarım saat sonra gibi geldi, yattı horlamaya başladı tabi ben rahat durmadım ve horlama bak hep senin yüzünden kanepede yatıyorum bu kez sen yat orda dedim gitmek istemiyorum dedim.. o da sen git yat orda dedi.. iyice sinirlendim kafasını bile kaldırmadan konuşuyordu benimle.. ben de iyi istediğin oluyor ben gidiyorum dedim, yine kafası yastığın altında bana sırtı dönük ben bişey istemedim senden dedi.. kaale alınmamak beni sinir etti, aldım yastığımı nerden evlendim seninle pişmanım dedim.. lanet olsun o güne, erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... o kadar üzülmeme kopmayan kişi erkeklik konusunda uyanıverdi ve olan oldu işte, kavga ve sonra yeminli kararı.. şimdi herşey bomboş.. iki yabancı gibi çıktık evden sabah senağlama
sana bu sözleri söyleseydi sen nasıl davranırdın eşine. kusura bakma ama çok ağır konuşmuşsun arkadaşım.. mutlaka başka sorununuz vardır, kızmış, kırılmış olabilirsin,, ama bu dediklerinde bir erkek için kolay laflar değil bence... :1no2: