- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
500 ne pardon dilenciye sadaka mı veriyormuş? Darp raporu alsaydınız keşke bu kadar rahat davranamazdı. Daha önceden aldıysanız onu delil olarak gösterin daha fazla para isteyin çocuk için. Nasıl hala düzeltmeye çalışıyorsunuz sizin canınızın hiç kıymeti yok mu?Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım
Ben aslında iyi olduğu zamanları çok düşünüyorum acaba öyle değişir mi diye o yuzden çok üzülüyorum. 500den fazla vermem dedi kalan ihtiyaçlarını işe gir karşıla dedi500 ne pardon dilenciye sadaka mı veriyormuş? Darp raporu alsaydınız keşke bu kadar rahat davranamazdı. Daha önceden aldıysanız onu delil olarak gösterin daha fazla para isteyin çocuk için. Nasıl hala düzeltmeye çalışıyorsunuz sizin canınızın hiç kıymeti yok mu?
Adamın öldürmesini bekleme hazir boşanalim diyor yokuş yapma bosanDün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım
Evet annem ayrılmamı istiyorBu adam seni boşayarak iyilik yapıyor sana farkında değilsin.. aç gözlerini artık lütfen böyle huzursuz yaşamaktansa tek yaşa daha iyi tek ayrılan sen değilsin. Ailen varmı ?
Bazen gözü karartmak lazım ve bunu kendin için olmasa da çocuğun için yap. Bekara karı boşamak kolay derler ama yapacak başka bişey yok gibi. Allah yardımcın olsunDün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım
Ne güzel işte bu pis adamla yaşamaktansa otur ananın dizinin dibinde çocuğuna bakar işe girersin mis gibi yaşar gidersin nedir seni bu kadar korkutan çevremi?Evet annem ayrılmamı istiyor
Kadının eşi şu an eve para bırakmıyormuş. Eve bakmayı bırakmış.Üniversite okuyordunuz galiba saglik la ilgili bi bolum mu demiştiniz siz boşanana kadar okulu bitirirsiniz iş bulmaya çalışırsın daha sonra..esinden de ne kadar ortak mallar varda bölüsursunuz mihrini de alirsi 2+1 bi ev almaya calis bence aile ne kadar iyi olsa da ev üstüne ev olmuyo..bence şükret adam boşanıyor bi ömür bununla gecer mi? Sana saygı duyan seven bi insanla karsilasirsan evlenirsin yine..
Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yokNe güzel işte bu pis adamla yaşamaktansa otur ananın dizinin dibinde çocuğuna bakar işe girersin mis gibi yaşar gidersin nedir seni bu kadar korkutan çevremi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?