- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Bende şöyle bi anlayış oluştu hayata dair bir umudum kalmadı. İnsanlara bakıyorum herkes bir dertle uğraşıyor kimse mutlu değil. Boşanınca da mutlu olamayacağım gibi geliyor. O mutlu olacak ben zorlanacakmışım gibi geliyor. Hayata dair umudum kalmadı bari mevcut duzende mutsuzluğumu kabul ediyim diye bi anlayışım var ama bir yanım da ona karşı duyduğum bu hislerden kurtulursam daha huzurlu olcakmışım gibi geliyor. Çünkü hayatta beni en çok yoran insan buydu. Bir de ailemin yanındayken kendime ait evim olmayacak en az 2 sene daha işe girme imkanım yok bu da beni zorluyor. Baya içimi dökmüşüm cevap veremediğim arkadaşlarım da insallah okur kafam çok karışık kusura bakmayınHiç mi haber izlemiyorsunuz? Diliyle ölduresim var diyor. Neyi bekliyorsunuz òldurmesini mi? Siz de etrafdakilari s.edin bi zahmet. Zateb insablarin hayatini hep etrafdakilar onlarin boş çeneleri mahveder. Evde şiddry gorduğunde etrafdan hangisi sana yardim etti destek oldu? Şimdi neden onemsiyorsun? Boşan kardeşim. Şanslisin ki o boşanmak istiyor. Bazilari hem dover hem boşamaz boşaninca da öldürür. Arkana bakmadan kurtul. Hayatin bu kadar mi değersiz? Siddetle ,kufurle hayat geçer mi Allah aşkina. Siz ne amaçla hayatdan ne bekliyerek yaşiyorsunuz ki bunlara göz yumuyorsunuz. Kendinize acimiyorsaniz çocuğunuza aciyin
Bak güzel arkadaşım kabul etmez diye birşey yok eğer kağıdı imza atarsan adamın istediği olur ama gidip çekişmeli boşanma davası açarsan hakim eşine fikrini bile sormaz sana bebeğe en iyi nafakayı hakim belirler eşinede b&k yemek düşer sen kocanı ne sanıyorsun hakim onun fikayı anımda yerlere serer.Bana hiç vermeyecekmiş çocuğa 500 verecekmiş. İştirak nafakası ortak karşılanır git çalış kalanını sen karşıla dedi. Fazlasını kabul etmez
O evde hizmetçiden farkın yok farkındamısın? Aslında hizmetçi bile değilsin çünkü hizmetçiye emeği karşılığı bir maaş ödenir. Adamın gözünde değerin 0.Bende şöyle bi anlayış oluştu hayata dair bir umudum kalmadı. İnsanlara bakıyorum herkes bir dertle uğraşıyor kimse mutlu değil. Boşanınca da mutlu olamayacağım gibi geliyor. O mutlu olacak ben zorlanacakmışım gibi geliyor. Hayata dair umudum kalmadı bari mevcut duzende mutsuzluğumu kabul ediyim diye bi anlayışım var ama bir yanım da ona karşı duyduğum bu hislerden kurtulursam daha huzurlu olcakmışım gibi geliyor. Çünkü hayatta beni en çok yoran insan buydu. Bir de ailemin yanındayken kendime ait evim olmayacak en az 2 sene daha işe girme imkanım yok bu da beni zorluyor. Baya içimi dökmüşüm cevap veremediğim arkadaşlarım da insallah okur kafam çok karışık kusura bakmayın
böyle böyle sizi pusturmaya çalışıyor farkında mısınız?ben bu adam için değil evim düzenim dağılmasın kendisini de düzeltsin diye uğraştım
Bende şöyle bi anlayış oluştu hayata dair bir umudum kalmadı. İnsanlara bakıyorum herkes bir dertle uğraşıyor kimse mutlu değil. Boşanınca da mutlu olamayacağım gibi geliyor. O mutlu olacak ben zorlanacakmışım gibi geliyor. Hayata dair umudum kalmadı bari mevcut duzende mutsuzluğumu kabul ediyim diye bi anlayışım var ama bir yanım da ona karşı duyduğum bu hislerden kurtulursam daha huzurlu olcakmışım gibi geliyor. Çünkü hayatta beni en çok yoran insan buydu. Bir de ailemin yanındayken kendime ait evim olmayacak en az 2 sene daha işe girme imkanım yok bu da beni zorluyor. Baya içimi dökmüşüm cevap veremediğim arkadaşlarım da insallah okur kafam çok karışık kusura bakmayın
Bu bile miÇevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Senin kocan eğitimli mi? Adam mehiri verip kovuyor, adamın ne cibiliyette olduğu meydanda. Toplumda boşanan kadın çok kimse de boşandı diye ahlaksız olmuyor, onlara o gözle bakanlar senin eşin gibi ahlaksız asıl. Boşan ama nafaka çok az ayrıca kendin için de nafaka alabilirsin. Ona yalvarmak, özür dilemek bir sonrakinde size daha büyük şiddet olarak geri döner.Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Canim yalniş anlama tabiki anlat. Ama senin hayatdan kopmanin nedeni zaten yaşadiğin olumsuzluklar. Sen bu olumsuzluklardan kopmuyorsun. 2 sene neden çalişamazsin anlamadim. Kadinlarin sorunu ne biliyormusun? Kendilerini yalniz hiç bir işe yaramaz gorurler. Yalniz naparim, nasil geçinirim derler. Halbuki tam tersi. Hayatlarinun her donemlerinde kadina muhtac olan erkekler. Kadinlar hem işde çalişir hem evde çalişir. Hem bebek bakar. Hem hastayken herkese hizmet eder. Hem onlarca koca misafir karşilar. Ve bunun gibi yuzlerce şey. Ama erkekler işde çalişip evde kiçlarini devirir yatar. Ben anlayişli eşlerden bahsetmiyorum. Yani annenlerle kalsan çocuğunla ilgilenen birileri olucak. Gider çalişirsin. Nafakani da alirsin. Annenlerde rahat edemezsen çocuğunu da alir kiraya çikarsin. Yaşi kaç bilmiyorum. Kreşe gonderirsin yine çalişirsin. Iğne iplik alip evde birşeyler orer satarsin. Nebileyim. aslinda yep yeni sayfa açmanin tam zamani. Gucunuzun kendinizin farkinda olun. Hayata hizmetli olarak gelmediniz yaşamak için geldiniz. Ne güzel bu firsat çikdi işte. Etrafdakilarin boşandi gibi laflarina kanmayin. Diş kapinin diş mandali hepsi.Bende şöyle bi anlayış oluştu hayata dair bir umudum kalmadı. İnsanlara bakıyorum herkes bir dertle uğraşıyor kimse mutlu değil. Boşanınca da mutlu olamayacağım gibi geliyor. O mutlu olacak ben zorlanacakmışım gibi geliyor. Hayata dair umudum kalmadı bari mevcut duzende mutsuzluğumu kabul ediyim diye bi anlayışım var ama bir yanım da ona karşı duyduğum bu hislerden kurtulursam daha huzurlu olcakmışım gibi geliyor. Çünkü hayatta beni en çok yoran insan buydu. Bir de ailemin yanındayken kendime ait evim olmayacak en az 2 sene daha işe girme imkanım yok bu da beni zorluyor. Baya içimi dökmüşüm cevap veremediğim arkadaşlarım da insallah okur kafam çok karışık kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?