Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Madem hep duyduğun şeyler üzerinden hareket ediyorsun. Biz tüm kk kadınları diyoruz ki;
Boşanan kadına herkes kötü gözle bakmaz
Ancak eşin gibi dingiller böyle düşünür, ama ilişki yaşayacakları bir kadın olunca boşanmış mı, ahlaklı mı diye bakmaz
Her okuyan kendini yetiştirememiştir, eşin eğitim hayatında öğrendikleriyle değil onun işine geldiği gibi yaşıyor
Kv gibi kadınlar senin özgüvenini emmek, sindirmek için işine geldiği gibi akıl verir, konuşur. Ama kendi kızları bu durumda olsa damada tırnaklarını çıkarır.
Eee tüm negatif düşüncelerini çürüttük. Şimdi de bizim söylediklerimizi dikkate al o zaman.
Hem niye çalışamayacaksın ki, okulun örgün eğitimse yarı zamanlı bir işte çalışırsın. Değilse tam zamanlı çalışıp paşa paşa yersin paranı.
İleride belki daha düze çıkarsın, çocuğun büyür evini ayırırsın.
Adamın getirdiği protokolü imzalama, onun dediği kadar miktarla çocuğunun bezini bile alamazsın. Boşanmak isteyen o versin altınlarını, bir miktar tazminat, yeterli nafakayı. Hatta sen o tanıdığın avukattan bir protokol iste eşin senin şartlarına uysun. Yoksa hiç bir şey imzalama, al çocuğunu git annenin evine aç davanı. Avukatın dışında iletişime de geçme. Lütfen aç gözünü...