Eşim Boşanmak istiyor yardım eder misiniz

Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım😞
Sen bu adama bağımlı olmuşsun ondan şöyle 1 sene ayrı yaşasan salakmışım ben bunun esiri gibi yaşamışım bunca sene diyeceksin. Neyin altından kalkamayacaksın ya kurtuluyorsun işte. Ayrıca eşine söyle 500 tl çok az o ne sadaka mı ya çocuğu bir kreşe bile yazdırmak 1000 tl den başlıyor. çocuk parası 1500 vermeli en az.

Ne demek onu bu hale getirme? Kimlerle konuşuyorsunuz, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlar? Hiç mi eşlerimize anlaşamadığımız bir konuda karşı çıkmayalım, bir insanın şiddetine kabul etmediğimizi söylemeyelim?
Adam size bir insanın sevdiğine, eşine göstermesi gereken muameleyi göstermiyor. Üstüne hakaret, şiddet, yok sayma. Tim bunlara rağmen boşanma talebi sizden gelmeli iken ondan geliyor. Ama en şaşılası olanı sizin yapma etme diye yalvarmanız.
Kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz?
Bence hemen düğünde takılan altınları, bir miktar tazminat ve en az 1000 TL nafaka talep edin. Bu şartlara uyar ve protokolü imzalarsa anlaşmalı boşanın. İşine gelmezse alın çocuğunuzu gidin baba evine. Şiddeti ispatlayacak evraklarla çekişmeli dava açın. Takılarınızı ispatlamak için düğünle alakalı resim veya cd sunun dilekçede.
Sizin ki eşe bağlılık değil bağımlılık. Size bunca şeyi yapan adamla hala evli kalmayı nasıl düşünebiliyorsunuz. Hiç mi sevilmediniz, değer görmediniz hayatınızda.

Ben aslında iyi olduğu zamanları çok düşünüyorum acaba öyle değişir mi diye o yuzden çok üzülüyorum. 500den fazla vermem dedi kalan ihtiyaçlarını işe gir karşıla dedi
Psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor. Hakkınız olan nafakadan bile kısmaya çalışıyor ama siz hala düzelir mi umudu taşıyorsunuz. Ne diyelim güzel kafaymış

Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Madem hep duyduğun şeyler üzerinden hareket ediyorsun. Biz tüm kk kadınları diyoruz ki;
Boşanan kadına herkes kötü gözle bakmaz
Ancak eşin gibi dingiller böyle düşünür, ama ilişki yaşayacakları bir kadın olunca boşanmış mı, ahlaklı mı diye bakmaz
Her okuyan kendini yetiştirememiştir, eşin eğitim hayatında öğrendikleriyle değil onun işine geldiği gibi yaşıyor
Kv gibi kadınlar senin özgüvenini emmek, sindirmek için işine geldiği gibi akıl verir, konuşur. Ama kendi kızları bu durumda olsa damada tırnaklarını çıkarır.
Eee tüm negatif düşüncelerini çürüttük. Şimdi de bizim söylediklerimizi dikkate al o zaman.

Hem niye çalışamayacaksın ki, okulun örgün eğitimse yarı zamanlı bir işte çalışırsın. Değilse tam zamanlı çalışıp paşa paşa yersin paranı.
İleride belki daha düze çıkarsın, çocuğun büyür evini ayırırsın.

Adamın getirdiği protokolü imzalama, onun dediği kadar miktarla çocuğunun bezini bile alamazsın. Boşanmak isteyen o versin altınlarını, bir miktar tazminat, yeterli nafakayı. Hatta sen o tanıdığın avukattan bir protokol iste eşin senin şartlarına uysun. Yoksa hiç bir şey imzalama, al çocuğunu git annenin evine aç davanı. Avukatın dışında iletişime de geçme. Lütfen aç gözünü...

Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım😞
Çünkü kocan ruh hastası, birazcık kendini savunmana tahammülü yok ezik bir kadın istiyor ve maalesef baskıyla korkuyla sizi o kıvama getirmiş

Adam istemiyorum demiş, hakaret etmiş daha neyin inadı bu?

Allahım sabır ver şiddet uygulayan o, hakaret eden o, boşanalım diyen o, s.. çeken o, ama bitirmeyelim diyen siz. E ayaklarına da kapansaydınız yetmemiş.

S. ettim lafından sonra böyle iğrenç ve şeref yoksunu bir adama bitirmeyelim diyebilmek için ne içiyorsunuz?
Şideet var
Hakaret var
Böyle bir ortamda büyüyen çocuk var
Siz kendinize zerre değer vermiyorsunuz ki adam size değer versin

Oha yemin ederim şoke oldum baştan okudum yanlış okudum sanıp. Adam sana seni s.ediyorum diyor ve hala sen yuvanı kurtarmaya mı çalışıyorsun pes yemin ederim. Gururun nerde acaba

Back
X