Eşim Boşanmak istiyor yardım eder misiniz

Ben aslında iyi olduğu zamanları çok düşünüyorum acaba öyle değişir mi diye o yuzden çok üzülüyorum. 500den fazla vermem dedi kalan ihtiyaçlarını işe gir karşıla dedi
Pislik yapmasın buna o değil hakim karar verir ve o kadar çıktığında öyle bir verir ki beyefendi! Donuna kadar alırlar. En fazla 500 verirmişmiş. Yesinler.

Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Cok tuhaf bir bakıs açınız var acilen kendinize gelmelisiniz...
Ne demek kocam bosanan kadınlarla ilgili bel alti konusuyor o onun zihniyetinin bozuk olmasindan kaynakli bir durum bu konuda bile kendini belli eden vlbir zavallı..
Kv calisan kadinlar eziliyor dedi sizin kendi akliniz fikriniz yok mu kv kendisi kac gun calismis calismak kadar guzel bir sey mi var mi ya kendi parani kazanmak ayaklarinin uzerinde durmak mukemmel bir sey calis gör bakalim..
Yemin ederim ise gidince hem fiziken hem ruhen dinleniyorum..
Ayrica suan ki haline bir bak istersen bence kimse sana is yerinde seni oldurmek istiyorum diyemez kimse sana el kaldiramaz suan sana her yonden siddet uygulayan birine yalvariyorsun farkinda misin?
Yazık degil mi o cocuga annesinin surekli ezildigini gorecek..
Ama tabii senin hayatin kendine layik gordugun bu ise biz ne desek bos...

Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım😞
500 lira ne? Versin 1500 lira aylik. 500 liraya hangi çocuğa ne alınıyormuş ?

Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım😞
Şu an psıkolojınız ıyı deıl.Eğer ıyı olsaydınız anında arkanıza bıle bakmadan bu adamdan kacmanız gerektıgını bılırdınız.Toplum sen acılar cekerken yanındamıydı.Lutfen kendınızı sevın.O adamla muhattap dahı olmayın .Guzel bır avukat bulun.

Çevreden korkuyorum hayattan korkuyorum çok içime kapandım hiç arkadaşım yok mesleğim de yok üni okuyorum şu an. Bosanınca kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum çunku mesela eşim boşanan bir kadının sevgilisi olduğunu görünce kadın hakkında bel altı yorum yapıyor. Kendisi de okumuş ve iyi bir mesleği olan biri mesela. Bu bile böyleyse ben hayatla nasıl başa çıkacağım diyorum. Bir kere de kayınvalidem bana çalışan kadınlar iş yerlerindeki üstleri tarafından eziliyor çok zor gibi şeyler söylemişti. Yani yeni hayatıma dair hiç olumlu bi ışığım yok
Kocam dedi, kaynanam dedi, dedi, dedi... ya siz hic mi etrafiniza bakmiyorsunuz soyle? Hangi devirdeyiz siz bu insanlar ne sacmaliyor diyeceginize hala onlarin curumus hayat goruslerine siginip evli kalmaya calisiyorsunuz. Annenizi de ne kadar uzuyorsunuzdur allah bilir. Evladiniza yazik gunah.

Şiddet gördüğü halde boşanamayan, boşanmaya kalktığında da kocası tarafından öldürülen kadınları düşündüğümüzde sizinki resmen nankörlük. Adam size nasıl bir iyilik ediyor farkında değilsiniz. Hazır hissetmeniz için daha ne olması gerekiyor? Adam sizi istemiyor, siz hala paçasına yapışıyorsunuz. Bence sizin gibilere bu hayat müstahak.

adam dövüyor, piskolojik şiddet uyguluyor, küfür ediyor, saygısızca davranıyor, aşağılıyor, kovuyor hala ne yapıcam diyorsunuz ya pes! ne dememizi istiyorsunuz ki?

ben bu adam için değil evim düzenim dağılmasın kendisini de düzeltsin diye uğraştım
Evin düzenin dağılmayacaksa adam gitsin işte düzen aynı kalıyor
Diğer türlüsü bu adamla düzenim aynı kalsın oluyor
Bu adam da size şiddet uygulayan, tehdit eden, sizin ancak darp raporu alırım diye korkutmaya çalıştığınız biri.
Başkasına konuyu yazmış da ona tavsiye veriyorsunuz gibi düşünün
Sürekli şiddet tehdit altında olmayı geçtim kafama uymadığı her an her düzeni alt üst edebilirim.
Düzen diye evli kalıp her şeyi sineye çekerseniz hasta olacaksınız sonunda.
Düzen devam edecek ama siz olmayacaksınız

Muhtemelen adamın hayatında başkası var evet boşan ama kendi şartlarını koy ayda 1500 nafaka iste tazminat da verdin kendi çalıp kendisi oynamasın adam resmen dolandırıyor seni. Gerekirse çekişmeli boşan o kadar kolay değil yani

Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Diliyle ölduresim var diyor. Neyi bekliyorsunuz òldurmesini mi? Siz de etrafdakilari s.edin bi zahmet. Zateb insablarin hayatini hep etrafdakilar onlarin boş çeneleri mahveder. Evde şiddry gorduğunde etrafdan hangisi sana yardim etti destek oldu? Şimdi neden onemsiyorsun? Boşan kardeşim. Şanslisin ki o boşanmak istiyor. Bazilari hem dover hem boşamaz boşaninca da öldürür. Arkana bakmadan kurtul. Hayatin bu kadar mi değersiz? Siddetle ,kufurle hayat geçer mi Allah aşkina. Siz ne amaçla hayatdan ne bekliyerek yaşiyorsunuz ki bunlara göz yumuyorsunuz. Kendinize acimiyorsaniz çocuğunuza aciyin

Nafakayi da söke söke alicaksin.

Muhtemelen adamın hayatında başkası var evet boşan ama kendi şartlarını koy ayda 1500 nafaka iste tazminat da verdin kendi çalıp kendisi oynamasın adam resmen dolandırıyor seni. Gerekirse çekişmeli boşan o kadar kolay değil yani
Bana hiç vermeyecekmiş çocuğa 500 verecekmiş. İştirak nafakası ortak karşılanır git çalış kalanını sen karşıla dedi. Fazlasını kabul etmez

Böyle biriyle yaşamaktansa, bi süre toplumdan çekin daha iyi biraz yalnız kalırsın üzülürsün bocalarsın vs. ama ömür boyu mutsuz olmazsın ne zaman öldürcek beni ne zaman vurcak diye düşünmezsin insan olduğunu hatırlar insan gibi yaşarsın kendin için evladının geleceği için lütfen boşan

Back
X