Dün bir konu açmıştım bana seni öldüresim geliyor demişti. Ben de o sıra üzerime gelmesinden çekinip, evden gidince telefon ile sert cevap verdim. Bu tarz olaylar oluyordu. Sinirlendiğinde hakaret veya üzerime yürüme gibi davranışları vardı ve ben de polise giderim diyerek veya darp raporu alacağım diyerek sert çıkıyordum. Polisten veya rapordan çekindiği yoktu zaten birkaç kere de vurmuştu bana. Bu verdiğim sert tepkilere çok gıcık oluyordu. Son olayda da patladı ve mihir olarak anlaştığımız parayı vereceğini, çocuğuma 500 lira nafaka vereceğini söyleyerek beni def ettiğini söylüyor. Hayatımda bir miktar para kadarsın verip s.ediyorum seni dedi. Ben cocugum çok küçük olduğu için ve hiç hazır hissetmediğim için duzeltmeye çalıştım nafile. Yarın protokol hazırlayacakmış. Benim anlamadığım şey şu, verdiğim tepki bana normal geliyor. Ona ise iğrenç geliyor. Ama kim olsa darp yaşamak veya öldüresim geliyor lafını duymaktan çok rahatsız olup böyle tepki vermez mi. Onu o duruma getirme diyorlardı bana okey ama o kadar çok çabuk sinirlenip bu davranışları yapıyor ki ben de otokontrolümü sağlamakta zorlanıyorum. Mantıken ayrılmak iyi ama hayattan, toplumdan çekiniyorum. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Bağımlı olmuşum ve bana seni s. Ettim diyor ona rağmen bitirmeyelim diyorum. Ve kesin kararlı. Bana bir şeyler söyler misiniz altından nasıl kalkacağım