- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
Bencede eşin kesin haklı çocuk onun gibi bir Afedersin salagi bilmesi n daha iyiiş arıyorum zaten suan ama o kadar sorun yasadık ortada sorun yokken boyle yapması benı uzen sey birde çocugum çocuk ıcınde dıyorkı benı bılmesın daha iyi
iş arıyorum zaten suan ama o kadar sorun yasadık ortada sorun yokken boyle yapması benı uzen sey birde çocugum çocuk ıcınde dıyorkı benı bılmesın daha iyi
şuan iş arıyorum davayıda açmıyorum bende kendıme bakıyorum atık evlılıgım ıcerısınde bana makyaj yaptırmazdı sosyal medya kullandırmazdı şimdi hepsini yapıyorum ama böyle kıskancım dıyıp bırden kestırıp atması salakça benle ve ailemle konusmuyor çocuga bırsey olsa haberı olmaz çocuk baba diye aglıyor tel açmıyor sonuçta boşansakta bızım bı cocugumuz var irtibat halinde olmamız lazım nedir bu tel açmıyor çocuk gibi 5 bin tl maaş alıyor çocuguna para gondermıyorGerçekten bu adamları anlamıyorum. Allah erkeklere kadınları emanet etmişken, emanete ancak böyle hıyanet edilir. Allahım yardımcın olsun. Böyle bir insanla bir ömür geçmez ki.. Keşke düzelse ama..
şuan iş arıyorum davayıda açmıyorum bende kendıme bakıyorum atık evlılıgım ıcerısınde bana makyaj yaptırmazdı sosyal medya kullandırmazdı şimdi hepsini yapıyorum ama böyle kıskancım dıyıp bırden kestırıp atması salakça benle ve ailemle konusmuyor çocuga bırsey olsa haberı olmaz çocuk baba diye aglıyor tel açmıyor sonuçta boşansakta bızım bı cocugumuz var irtibat halinde olmamız lazım nedir bu tel açmıyor çocuk gibi 5 bin tl maaş alıyor çocuguna para gondermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?