eşim boşanmak istiyor yardım

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
merhaba 3 yıllık evlıyım 2 yaşında oğlum var ve eşimle problemım var yardımlarınıza ıhtıyacım var eşim çok kıskanç camdan bile baktırmazdı evde zıbın giymedim camdan baktın dıye tutturdu kavga cıkardı arabada ustume yuruyunce korktum babamın evıne bırak dedım bıraktı 2 aydır ne benı ne oglunu arayıp sormuyor 5 kuruş para gondermıyor vede senelerdir unıversıte mezunu olmama ragmen çalıştırmadı ve annem vefat etttı babamın 2. evlılıgı ve eşi hamıle kadının kendi kızıda gelecek benımde 2 kardesım aynı evde eşim tutturmuş boşanacam diye baktım facebook ne benım ne onun vardı şimdi facebook açmış sizce ne yapmaya çalışıyor davayı açtım dıyor 1 ay once dava yok ortada bu arada daha oncekı tartışmalarımızda babamın evıne gelmıstım

iş arıyorum zaten suan ama o kadar sorun yasadık ortada sorun yokken boyle yapması benı uzen sey birde çocugum çocuk ıcınde dıyorkı benı bılmesın daha iyi

hı bide bu arada çocuk baba diye aglayıp duruyor bende bılıyorum boyle bı adamla hayat gecmez ama babmın evındekı hayat da benım ıcın pek iç açıcı degıl

iş arıyorum zaten suan ama o kadar sorun yasadık ortada sorun yokken boyle yapması benı uzen sey birde çocugum çocuk ıcınde dıyorkı benı bılmesın daha iyi

sorun yokken mi
sorunsuz haliniz buysa sorunlu haliniz nasıl olacaktı acaba sizi olduresiye dövmesi hastanelik etmesi falan mı
adam istemiyor demek ki zorla güzellik olmaz
siz de kendi hayatınizi kurmaya baslayin

Gerçekten bu adamları anlamıyorum. Allah erkeklere kadınları emanet etmişken, emanete ancak böyle hıyanet edilir. Allahım yardımcın olsun. Böyle bir insanla bir ömür geçmez ki.. Keşke düzelse ama..

Bununla yüzleşmek şartların gereği sana zor geliyor ama biran önce yuzlessen iyi edersin.
İstemiyor bu evliliği ve evliliğin getirdiklerini. .
belki de senin için bu daha iyi ama göremiyorsun

Gerçekten bu adamları anlamıyorum. Allah erkeklere kadınları emanet etmişken, emanete ancak böyle hıyanet edilir. Allahım yardımcın olsun. Böyle bir insanla bir ömür geçmez ki.. Keşke düzelse ama..
şuan iş arıyorum davayıda açmıyorum bende kendıme bakıyorum atık evlılıgım ıcerısınde bana makyaj yaptırmazdı sosyal medya kullandırmazdı şimdi hepsini yapıyorum ama böyle kıskancım dıyıp bırden kestırıp atması salakça benle ve ailemle konusmuyor çocuga bırsey olsa haberı olmaz çocuk baba diye aglıyor tel açmıyor sonuçta boşansakta bızım bı cocugumuz var irtibat halinde olmamız lazım nedir bu tel açmıyor çocuk gibi 5 bin tl maaş alıyor çocuguna para gondermıyor

Bahane arıyormuş. Artık rahat tabi face de açar arkadaşlık sitelerine de üye olur. Karı besleyecek totoş yok onda. Çocuğu bile sahiplenmiyor dürzü.

Niye açmıyorsun davayı? Dava açarsan haklarını alacaksın, nafakanı tazminatını alacaksın. Ortak malınız varsa yarısını alacaksın. İşe de girdinmi tamamdır, oğlunla kendine bir hayat kuracaksın. Dava açmıyorum ne demek?

Madem boşanmak istiyor boşansn ama çok yazık gerçekten.
Çok yazık.
Hem suçlu hem güçlü.
Gerçi bilemem aranızda neler geçiyor ama boşanmak istiyorsa sal gitsin.
Allah yardımcın olsun inşallah.

Nee demek beni bilmesin daha iyi yaa!!senin eşin neyin kafasını yaşıyor arayıp sormamak, maddi destek olmamak felan!! sen zaten boşa!! bu adam ADAM değil zaten..
Ay çok sinirlendim yazmak istiyorum ama terbiyem müsait değil....

Bahane aramış adam resmen bu kadar kadını kıskanan eve kapatmaya çalışan adamlar bana masum gelmiyor boşasın nafaka talep et donuna kadar al görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…