- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
Alttan çıtçıtlı badi olması lazımZıbın ne yafevde giymeni istediği
merhaba 3 yıllık evlıyım 2 yaşında oğlum var ve eşimle problemım var yardımlarınıza ıhtıyacım var eşim çok kıskanç camdan bile baktırmazdı evde zıbın giymedim camdan baktın dıye tutturdu kavga cıkardı arabada ustume yuruyunce korktum babamın evıne bırak dedım bıraktı 2 aydır ne benı ne oglunu arayıp sormuyor 5 kuruş para gondermıyor vede senelerdir unıversıte mezunu olmama ragmen çalıştırmadı ve annem vefat etttı babamın 2. evlılıgı ve eşi hamıle kadının kendi kızıda gelecek benımde 2 kardesım aynı evde eşim tutturmuş boşanacam diye baktım facebook ne benım ne onun vardı şimdi facebook açmış sizce ne yapmaya çalışıyor davayı açtım dıyor 1 ay once dava yok ortada bu arada daha oncekı tartışmalarımızda babamın evıne gelmıstım
şuan iş arıyorum davayıda açmıyorum bende kendıme bakıyorum atık evlılıgım ıcerısınde bana makyaj yaptırmazdı sosyal medya kullandırmazdı şimdi hepsini yapıyorum ama böyle kıskancım dıyıp bırden kestırıp atması salakça benle ve ailemle konusmuyor çocuga bırsey olsa haberı olmaz çocuk baba diye aglıyor tel açmıyor sonuçta boşansakta bızım bı cocugumuz var irtibat halinde olmamız lazım nedir bu tel açmıyor çocuk gibi 5 bin tl maaş alıyor çocuguna para gondermıyor
çogunuz nıye çalışmıyorsunuz oyle boyle yazmıssınız babam da eşişmle problem yasadıgımda eşin sözunu dınle baba bu adam boyle yapıyor dedıgımde babam duzelır dıye benı beklettı ben bu zamana kadar bosanmak istiyordum zaten benım zoruma gıden o kadar problem yasadık ortada dogru duzgun bısey yooken boyle yapması çocuguna cok duskundu çocuguyla ılgılenmemesi gibi şeyler zoruma gıdıo çocuguma uzuldugum ıcın barışmak istiyorum yasadıgım şeyleri bilmeden rahat rahat konuşmak kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?