eşim boşanmak istiyor yardım

Adam sadece senden değil çocuktan da kurtulma peşinde. Yeni bir başlangıç yapmak istediği çok belli de, acaba o başlangıcı yapmak istediği biri mi var diye düşünürdüm açıkçası.

Zor bir durum. .
Ama sanki bahane üretmiş gibi..
Kurtulmak istemiş sanırım.
Kendimizi daha fazla yormayin isterseniz inşallah is bulursunuz

Baştan aşağı hata dolu hangisine yorum yapsam...bi kere bu denli kıskanç bi adam hastadır zıbın dediğin çıtçıtlı badi sanırım nerden bildi balkona öyle çıktığını,ayrıca adam istemiyo diye çalışmazsan 5 kuruş gondermıyor diye ağlarsın böyle,daha önce de babanın evine gittiysen elbet geri doneceksin yine, başka çaren var mı

Canım Allah yardımcın olsun. Iyi kötü deme bi işe gir acilen. Çocuğuna da uygun fiyatlı bi kres bilmaya calis. Kocani Allah islah etsin..

Artık nikinden kurtul, bu 1.
İşe gir, ayaklarının üstünde dur, 2.
Çocuğuna annelik, babalık yapacaksın güçlü ol, 3.
4. İse boşanma davasını kendin aç, herşeyi anlat, artık güçlü ol, kendini ezdirme, sen bir annesin, dirayetli ol.

Buradaki herkes senin arkanda, kötü hissedersen yaz.

Çocuk beni bilmesin ne demek ? Kolay mı o ?
Nafaka alabileceğini biliyorsun değil mi hem kendin hem çocuğun için ?
Dava sürerken de tedbir nafakası alabilirsin .
Lütfen kendini bırakma ,hayatın sonu değil ,çok güçlü olmalısın .

Adam seni camdan baktirmiyor ve sen halen cocugunu bahane ederek adami ariyorsun öyle mi? Cocuk elbette baba diye agliyacak, cocuk o ne anlar. Sen cidden esin gibi bir psikopatin, kadinlari asaglayan bir zihniyetin babalikmi yapmasini istiyorsun? Bu gidis ile oglunda babasi gibi psikopat olurdu cünkü.

Sende acilen psikolojik tedavi görmen lazim. Yorumunu stockholm sendroma yoruyorum.

Eşiniz manyağın teki. Çocuğunada hayrı yokmuş zaten. Kendi ayakşarınız üzerinde durmaya çalışın.

İyi kurtulmuşunuz çocuğunla beraber. Kendine başka bir av bulmuştur ayı.

Eşinin davranış bozukluklarından sonra davayı senin açman lazımdı aslındı. Kurtulacağına şükret.

Esinle bir hayat gecmez, Babanin evinde bir hayat gecmez

Neden birilerine muhtac yasamaya calisiyo Sun, madem Uni mezunusun bir is bul calis ve sen o adami hayatindan cikar.

Seni istemeyeni den hic isteme...

Hakkını vermeyecek insanlar üniversiteye gitmemeli.ne demek üniversite mezunuyum kocam çalıştırmadı ama bunu demeye bile utanir insan.daha da kocam beni bosuyo nasıl engel olurum tavırları.

Ne koca olabilmiş ne de baba yaziklar olsun cocugum beni bilmesin ne demek ya o senin cocugun merhametsizligin bu kadari
Cocugun ne sucu var
Yolunuzu cizin bebeginize hem anne hem baba olun ins.

çogunuz nıye çalışmıyorsunuz oyle boyle yazmıssınız babam da eşişmle problem yasadıgımda eşin sözunu dınle baba bu adam boyle yapıyor dedıgımde babam duzelır dıye benı beklettı ben bu zamana kadar bosanmak istiyordum zaten benım zoruma gıden o kadar problem yasadık ortada dogru duzgun bısey yooken boyle yapması çocuguna cok duskundu çocuguyla ılgılenmemesi gibi şeyler zoruma gıdıo çocuguma uzuldugum ıcın barışmak istiyorum yasadıgım şeyleri bilmeden rahat rahat konuşmak kolay

Bu adamla barışsan ne olacak
Adam seni de çocuğu da istemiyor
Hadi bir iki yıl işler iyi gitti sonra yine koyacak seni kapının önüne, o zaman ne yapacaksın
Bu çocuğum için bahanelerini bırakın artık , onurlu durun, o gün sizi bıraktı mı bitti, çiz üstünü dön yoluna
Hayatını kurmaktan başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…