eşim boşanmak istiyor yardım

eşimimn annesi aradı dun cocuga bayramlık alıyormus babası bedenını sordurturyor bende ıstemıyorum teyzesı aldı zaten gerek yok alsada baskasına verırım gıdıp pubb yesın parasını dedım cocugu baba dıye aglarken arayıp konusmayan babası bayramlıkta almasın işe baslıyorum 2 hafta sonra cocugumada kendım bakarım 5 kurus ıstemıyorum ondan dedım bıttı bu ıs artık cocugunuda yok bılsın dedım ve kapattım dun arkadasımı aramıs sonra bende actırtmadım telefonu

Son düzenleyen: Moderatör:
iş bulmana çok sevindim canim bayramlik konusunda da iyi konuşmuşsun çok düşünüyorsa çocuğunu gelio görseydi arayıp konuşsaydı

Tebrik ederim,iş konusunda da çok sevindim.Eşiniz garip bir adam üstelik çocuğunu ihmal ettiğine göre iyi bir baba da değil.Bundan sonra sadece siz ve çocuğunuz yola devam edin.Eşinize tekrar dönmeyin bence.

Barisacaksaniz bari burnu surtsun biraz babanizin evinde idare edin bir sureki sahipsiz oldugunuzu sanmasin

Hemen is aramaya başla. İş bul ne güzel babanın evinde hem kendi yavrum bakılır hem yeni gelen kardes. Sen de çalışır bir katkı sağlarsın. Kocaya gelince bir avukata danis.

Çok haklısın. Watsapp dan mesaj at para gönder de. Yazılı belgen olsun. Gel çocuğunu gör vs diye sık sık mesaj gönder. Telefon ettiğin halde açmıyorsa arama geçmişini hep ekran görüntüsünü al. Silinir falan herseyi belgele. Eve gittin mi hiç?

Adam orda yuvasini kurmus kusura bakma ama. Calistirmiyor diye bir sey yok calismaliydin. Ise gir, davayi ac. Ne demek camdan baktirmiyor? Ayy nefes alamadim resmen su an.

Oh beni bilmesin cocuk be ala.

Tek basiniza mi yaptiniz cocugu? Cocuk beni bilmesin diyerek sorumlulugu ariyor uzerinden.

Bosanirsa bosansin. Iyi bir avukat bulun cocugada kendinizede nafaka talep edin. Ev araba ne varsa yarisini alin.

Bu kadar kolay olmamali. Seni bosadim cocukta beni bilmesin hadi eyvallah.

Ev ve araba varsa yarisini alin. Ikisinin parasini birlestirip 1+1 bir ev satin alirsiniz. Sonrada ise girer calisirsiniz. Kiraniz olmaz nafakayla da cocugunuzu krese verirsiniz.

Cnm başkasından değer görmek için önce o değeri sen kendine vereceksin. Şimdi söyle söyliyim öyle bir kocaya sahip olamam ben. O kadar kıskanç adamla benim ilişkim yürümez arama bakmadan kacardim. Evlilik noktasına bile gelmezdi. Sen bir şekilde yurutmussun boyle problemli bir iliskiyi. Bunun sebebi ise ne kadar mutsuz olduğunu vs iddia etsende bu tarz bir ilişkiye açık olman. Yani bu adam çıksa hayatından yarın yine problemli biri girer senin hayatına. Neyse önce bir gerçeği görmen lazım.

Adamı da görüyorsun. Zibin nedir anlamadım ama sudan bahaneler ile seni kaçırmak istiyor. Sonra da tek seferde kesip atıyor. Sakın diyeyim sakin bir daha dönme. Çünkü aynısını bir daha yapar. Bu sefer belki 2. Çocuğun olur kucağında. Ve daha yasli olursun. Yani bu başına gelen kötü bir şey ama geri dönersek 1-2 yıl sonra bir daha olur.

Diğer yandan bence bu adam seni aldatır. Ya da zaten yapıyor. Bu kadar aşırı kiskancliginin altında kendi duyguları yatıyor.

Benim bir hayriye Teyzem vardı. Ben 5-6 yaslarindaydim bunun kocası aynı böyle arada kadını kapının önüne koyardi. O sira onunda 2-4 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklarla beraber adam arada kovardi bunlari. Neyse bu kadıncagiz dönerdi kocaya belli bir süre sonra. Çünkü be işi var ne mesleği var. O adam da kiskancti. Neyse adamin metresi ciktim O çocuklar liseye başlayınca falan kadını terk etti. Ne para ne bişey kadının hiç bir geliri yok. Neyse o çocuklarda mecburen babanın yanına gittiler. Metresin evinde yaşamaya başladılar. Sonra zaten çocukların hayatları çok boktandi. Annelerin suçlama başladılar. Annelerini terk etmişlerdi en son. Şimdi çalışıp para kazaniyorlardir ama o kadına bir yardımları var mı bilmiyorum.

İyi düşün sen bir annesin. Kocaman kurtul bir daha da hayatına böyle adamları sokma.

şimdi sen olayları bılmeden oyle dırek yorum yapmışsın benım eşim kuluplerden cıkmayan cok rahat bır adamdı ne zamankı nıkah kıyıldı bana boyle salakca davranısları basladı ben bosanmak ıstedıgım ıcın eeve kıtledı tel aldı ve benım yasadıgıım yerde 2 kısı var yalvarmam ragmen 1 allahın kulu yardımcı olmadı olayları bı sekılde babama ulasıp anlattıgım vakıt herkes aynı seylerı yasadı duzelır dedı hamıle kaldıgımı ogrendıgımde istemedım ve bunu aldırmak gıbı bı sansım hıc olmadı cunku benı 1 sene boyunca kapının onune dahı cıkarmadı ne zamankı cocuk dogdu o zaman ısler degıstı ve sonrada hadı cocuk ıcın sabret dondu olay ben ne zaman babama bosanacam bu adamla yapamıyorum dedıgımde cocugunu bırak gel gencsın evlenırsın dedı oyle uzaktan kolayca yorum yapmak kolay ne yasadıgımı bılmeden ters ters yorumlar atmıssın bende bırı bana bunları yasadım dese bosa derdım ama oyle degılmıs gordum

Reactions: mw-
avukatla gorustuk zaten 30 bın tl tazmınat nafakada 800 baglanır dedı

avukatla gorustuk zaten 30 bın tl tazmınat nafakada 800 baglanır dedı

Ev ve araba var mi? Onlardanda pay talep edin. Eger yoksa 30 bin tl ile araba alirsiniz 800 ile cocugunuzu krese verirsiniz. Arabayla birakir alirsiniz cocugunuzu. 1+1 de bir ev kiralarsiniz. Sukur universite mezunusunuz. Allah hakkinizdan hayirlisini versin.

canım araba varda 1 sattlık ısı var babasının uzerıne gecırtebılır yada arkadasının ustune hıc hak talep edemem belkıde yaptı bı bılgım yok

Sana ters yorum olarak geliyo bunlar. Ters falan degil. Gâyet iyi niyetle seni bosanmaya ikna etmek adina yazmistim. Ama kalkmis yaşamayan bilemez diyorsun. Bilip bilmeden ters yorum yapiyorsun diyorsun.

Allah aşkına hastalık mı bu, basına gelen bir kaza mi bu. O zaman anlarim gercekten allah korusun der korkarim. Kocan ve senin arandaki ilişki altı üstü. Herkes bosaniyor herkes evleniyor. Telafisi imkansız dertler değil bunlar.

Millette de adet çıktı. Hani gerçekten aşağılayan yorumlar falan oluyor bazen ama artık abarttiniz yani. Yazıyor yazıyor sonra aksi fikir gayet usturupluca dile getirilmiş beğenmiyor çatıyor. Cevap da belli yaşamayan bilemez. Sanki hastalık, ya da sanki seni zorla evlendirdiler. Burada bir üye vardı. Bosanamiyordu, babası abisi öldürürum seni diyordu. Onun gibi bisey mi var basinda da yasamayan bilemez oluyor.

Allah aşkına baban arkanda, mesleğin var. Mis gibi çocuğunu da yapmışsın. Sadece biraz desteğe ihtiyacın var gibi. Öyle çıkmazda falan değilsin.

Ama yine de allah sana ve bebeğin için hayırlı bir çıkış yolu versin diyorum.

ben suan davayı açmıyorum beklıyorum ıse baslıyorum zaten benı ve oglumu 2 aydır çok uzdu ve bende yıprandım o da uzulsun yıpransın ıstıyorum yoksa barışmıcam artık kararımı verdım şimdi canım destege ıhtıyacım var evet annem yok cunku ve evde baska bı kadın ve cocukları ve dogacak bır bebek var kırdıysam kusura bakma cok gergınım

madem buradakiler senin ne yaşadığını bilmiyor anlamıyor, niye yardım istedin?
biz seni tanımayız etmeyiz. yazdığın kadarını biliriz.
yazdığına bakılırsa kocan adam değilmiş. çocuğu istediğin kadar bahane et, adamın umrunda değilsiniz.
arkadaşların dediği gibi, tut bir avukat, maddi manevi tazminat, nafaka, mal paylaşımı vs ne varsa donuna kadar al.
çocuğunla mutlu güzel bir hayat kur.

Bosanma davası actiysa sen de bak Bakalim acilmis mi sana tebligat gelmedi heralde?
Bu adamla evlilik mi devam edermis
Camdan bakmak bile kavga sebebi
Çocuğun onu bilmese de iyiymis falan
Hic "adam" olan, çocuğunu seven bir baba böyle der mi?
Git is bul calis, kendi ayaklarin uzerinde durmaya bak
Kendini ttoparlyana kadar baba evinde idare et sonra kendine kucuk de olsa bir ev tut cocugu krese verirsin, kardeslerine de destek olursun zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…