Eşim boşanmak istiyor

Ben seni anladim aslinda her gun kizinin yanina gidiyormussun.kavga gurultuye sahit olmasin diye simdilik anane de kaliyor sizler daha birbirinize alismaya calisiyorsunuz evliligin basinda bu sorunlar oluyor da ama iki yil sonra ama uc yil sonra azalir herkes birbirinin huyunu ogrendikce ona gore davranir.alti ay cocuktan ayrilmak icin uzun sure.esin kizin gelsin demiyormu planlariniz ne bu konuda.

konuyu onunla alakalı açmamışsınız ama 6 ayda daha neyin düzenini oturtacaksınız da kızınızı alacaksınız yanınıza yazık değil mi ya ona da

Ne güzel ya valla yeni bir evlilik yeni bir düzen ve daha anne kuzusu olan anne sevgi ve ilgisine muhtaç olan kızınızı düzen kurma bahanesiyle anneye bırakmak. şuna açık açık yeni eşim kızımı istemedi desenize!! ben çocuğumu yanıma alırım ister kabul edersiniz ister etmezsin kapı orada diyemedin mi gerçi yanına alsaydın da o kavga gürültüde yazık olacaktı çocuğa gerçekten bu kadar kolay mı çocuğu olan bir annenin çocuğunu boşverip evlenmesi ve çocuğunu değil hala 6 aydır tartışan eşini düşünmesi. Benim annemde boşandı evlenmedi tamam evlenebilirsin tabii ki ama o kişinin evladını kabul edip en azından bir abi gibi yanınızda olması önceliğiniz olmalıydı zoraki bir evlilik zaten

Annem evlendiğinde 6 yaşındaydım 1 aylık balayından sonra yanlarına gidecektim anneannemle kaldım ki zaten beraber anneannemle kalıyoduk.. Ve ben ikinci gece ateşlenip heryerimde kırmızı bişeyler çıkınca hastaneye yatırıldım.. 3 ay hastanede yattım belimden su bile alındı ve sonunda teşhisim psikolojik çıktı.. Siz bi çocuğun içinde neler yaşadığını tahmin edemiyosunuz bu durumunuzda ama bunlar olabilir.. Kavgayı gürültüyü kocayı boşverin bence de bi an önce kızınızla birlikte kalmaya başlayın.

Evet sadece bir süreliğine annennede . Eşim gelmesini istiyor fakat tartışması hiç bitmiyor hatta gönderdiğim için kızıyor .

Tartışma sebebiniz nedir? Keşke kızınızı annenize vermeseydiniz. Düzeninizi onunla birlikte kurmanız gerekirdi onsuz değil. Sonra çoçuğunuz girecek eve eşiniz birde buna alışması gerekecek.
Eşinizden çok çoçuğunuzu düşünmemiz gerekir...

Hepiniz mükemmel annesiniz evet ben kötü anneyim bumudur ? Hangi anne evladından vazgeçer Allah aşkına saçmalamayın ben alıcam kızımı sadece ortamın düzelmesini bekliyorum. Kimse bi çocuğu annesi dışında iyi düşünemez.

Kızınızın sizden ayrı olması bence kötü ama tartışma ortamında olmasida kötü, hangisi daha kötü ben karar veremedim ...
Konuya gelirsek adam sizi kaybetmektn korkmuyor olabilir , zaten 2.evliliği kolay kolay bırakmaz diye düşünüp kafasına göre hareket ediyor olabilir .
Umarım sorunlarınızı halledip biran önce kızınızı yanınıza alırsiniz ...
Sizin anneniz yerine neden kendi babasının yanında kalmıyor ?
Bir süre orda kalabilir bence baba _ kız ilişkisi içinde iyi olur.

Ben anne değilim bi çocuğun gözünden yazmıştım da neyse.. İnşallah kocanız sizden boşanmaz tek derdiniz bu belli ki..

Bir kere siz burada dürüst değilsiniz.
Önce kızımın okulu, düzeni vs dediniz, şimdi zaten yanımızdaydı tartışmalara şahit olduğu için anneannede kalmanın daha doğru olacağına karar verdim diyorsunuz.
Bir öyle bir böyle konuşarak burada bile 1-0 geride başladınız.
Çocuğunuz için başka çözüm bulmalıydınız.
Gerekirse adama sen bir 10 gün git biraz ayrı kalalım, falan diyip çocuğu korumalıydınız.
Olmuyorsa da olmuyordur. Dunyanın sonu degil.

Adam 34 yaşında ilk evlilik diyorsunuz.
Evlenmeden nasıl anlamadınız bilmiyorum, üstelik 2 sene de görüşmüşsünüz.
Bu yaştaki adamların kendi doğruları değişmez.
Beklentileri değişmez.
Bu yaşa gelene kadar sadece kendileri oldugu için bencildirler.
Sizi, anneliğinizi anlayamazlar, sorumluluk bilinçleri zayıftır.
Bir de üstüne adam tutarsız.

Sizin de hatalarınız tuz biber oluyor.
Bir kere ben olsam bu kadın kızını bırakabiliyorsa, benle evli kalmak için kızından bile vazgeçiyorsa her şeyi kabul eder diye düşünürüm, kendimi de değiştirmek için zahmet etmem.
Nasıl kıymetliyse adam. Çocuk bile vazgeçilir oluyor.
Bu işin adamın egosunu okşayan yüzü.
Bir de sizi güvenilmez yapan yüzü var...
Bu kadın çocuğunu bile bırakıyorsa yarın öbür gün çocuğumuz olsa ne yapar? Doğru kişi mi? Doğru anne mi? Güvenilir mi?

Bence önce kendiniz olun. Önceliklerinizi belirleyin ve ona göre davranın. Bu şekilde ne yapacağını şaşırmış, tutarsız, güvenilmez, çabalamaya değmez biri gibi görünüyorsunuz.

Yooo yanılıyorsunuz.
Bir kadının anne olması onun iyi olması anlamına gelmez.
Pekala bir çocuğu annesinden çok düşünen çıkar. Bu yüzden çocukların hakları devlet tarafından bile korunur.
Ama sizin eski eşinizde de iş yokmuş.
Şu durumda çocuğu elinizden almadığına göre..

Ortada bir sorun yok cevap veremiyor tartışıyoruz sonra barışıyor sonra hiç birşey yokken yine tartışıyor boşanmal istiyorum diyor kabul edince vazgeçiyor.
Esinin gecmiste ciddi iliskileri olmusmu ayrilik sebepleri nelermis..bazi erkekler kadinla gecinemiyorlar kadin iyi de olsa kotu de olsa kadinlari sevmeyen onyargisi olan tipler de var kendi esine durduk yere gicik olan da.oyle ise gecim zor ama aile terapisti ya da acikca konusun geleceginizi planlayin.

Keske dogurmasa sizin gibi kadinlar
Surekli anlamiyorsunuz deyip durmussunuz
Gayet de iyi anliyorum
Esim evlenme teklif ettiginde tek bir lafim oldu
Eger oglumu bir kere bile uzersen aninda bosanirim , benim icin once evladim sonra sen gelirsin , bunu kabul ediyorsan evlenirim dedim
Yani oyle bosa konusuyorsunuz falan diye kendinizi hakli cikarmaya calismayin
Siz cocugunuzu terk ettiginiz icin kotu bir annesiniz

Ben o çocuk yerine kendimi koyuyorum ve asla unutamayacağım bir iz olurdu içimde , annem evlendi kendi mutluluğu için beni anneaneme emanet etti... Size gelince kavgalı , tartışmalı , ağlamalı zırlamalı bir hayat düşünün geçer mi? bir zaman sonra ne sevgi kalır ne saygı zaten...

bir sizmi düşünceli annesiniz , nereden anladınız hemen evladını düşünmediğini
Ben çocuğumu çok düşünürüm mü demişim? Kaldı ki belki çocuğum yok, belki fotoğraftaki de yeğenimdir? Böyle saçma sapan yargılar için beni alıntılamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…