- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
konuyu onunla alakalı açmamışsınız ama 6 ayda daha neyin düzenini oturtacaksınız da kızınızı alacaksınız yanınıza yazık değil mi ya ona daLütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Annem evlendiğinde 6 yaşındaydım 1 aylık balayından sonra yanlarına gidecektim anneannemle kaldım ki zaten beraber anneannemle kalıyoduk.. Ve ben ikinci gece ateşlenip heryerimde kırmızı bişeyler çıkınca hastaneye yatırıldım.. 3 ay hastanede yattım belimden su bile alındı ve sonunda teşhisim psikolojik çıktı.. Siz bi çocuğun içinde neler yaşadığını tahmin edemiyosunuz bu durumunuzda ama bunlar olabilir.. Kavgayı gürültüyü kocayı boşverin bence de bi an önce kızınızla birlikte kalmaya başlayın.Lütfen acil bana akıl verin çünki ben artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.. Şimdi sizlere durumu anlatiyim ben ikinci evliliğimi yaptım ve ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında (kızım annemle kalıyor düzenimi oturana kadar ) şimdi biz 6 aylık evliyiz ve eşim boşanmak istiyor sebebine gelince anlaşamadığımızı söylüyor eşim aksi ve dik kafalıdır dediğim dedik inatçıdır. Ortada elle tutulacak hiç bir sebep yok bu arada boşanmak istiyor ama sevdiğini söylüyor ve biz 6 aydır sürekli tartışma içerisindeyiz ve sebepsiz yere tartışmalarımız sizlerden isteğim ben artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim çünki ben eşimi çok seviyorum ve hata yapmak istemiyorum ama bir hafta iyi oluyoruz 10 gün küs kalıyoruz sizce boş yere boşanmak isteyen bu adama ne yapmalıyım ?
Ben seni anladim aslinda her gun kizinin yanina gidiyormussun.kavga gurultuye sahit olmasin diye simdilik anane de kaliyor sizler daha birbirinize alismaya calisiyorsunuz evliligin basinda bu sorunlar oluyor da ama iki yil sonra ama uc yil sonra azalir herkes birbirinin huyunu ogrendikce ona gore davranir.alti ay cocuktan ayrilmak icin uzun sure.esin kizin gelsin demiyormu planlariniz ne bu konuda.
Ben anne değilim bi çocuğun gözünden yazmıştım da neyse.. İnşallah kocanız sizden boşanmaz tek derdiniz bu belli ki..Hepiniz mükemmel annesiniz evet ben kötü anneyim bumudur ? Hangi anne evladından vazgeçer Allah aşkına saçmalamayın ben alıcam kızımı sadece ortamın düzelmesini bekliyorum. Kimse bi çocuğu annesi dışında iyi düşünemez.
İyi hoş fikirlerinizi söylüyorsunuz lakin ben bir anneyim ben çocuğumdan ayrı kalmak istermiyim lütfen ön yargılı davranmayın kızım ilk ayda yanımızdaydı ama kavgalar sürekli olmaya başlayınca anneme bırakmak zorunda kaldım kavga sebepleri kızım değil ama sürekli duyması görmesi iyi değildi mecburdum
İnsanlar başına gelmeden durumu anlayamıyor maalesef biri de bana söylese tepkim sizin gibi olurdu. Ama işin aslı öyle olmuyor hanımlar size göre bi koca için çocuğundan vazgeçmiş bi kadın gibi gözükebilirim. Kimse içini bilmeden anlayamıyor maalesef benim kızımdan vazgeçtiğim yok sadece ikinci evliliğimi yaptım ve ailem şuanda boşanmamı kabul etmiyor düzelir diyor burda sayıyorsunuz ama keşke hayatta saymak kadar kolay olsaydı. Boşandığımda ailemin yanına dönmek zorundayım ama onlarda henüz kabul etmedi ben her gün kızımın yanındayım sadece o uyuduktan sonra geliyorum kızımın yanına gitmem tartışma konumuz değil. Ama kızımı yanıma aldığımda kızım sürekli şahit oluyor . Eğer kızım yanımda olsaydı bu sefer tepkiniz o çocuk şahit oluyor dicektiniz kimse başına gelmeden bilemiyor. Bu söylediklerinizin bende farkındayım sizlerden beni anlamanızı bekliyorum evet hiçbir sebep kızımdan ayrı kalmama bahane olmamalı ama bazı şeyler bazen elimizde olmuyor.
Emin ol seni istemeyen adamla birlikte yaşayabilmek için evladimdan ayrı kalmak daha zor gelirdi. Bir kadının şu hayatta sahip olduğu en önemli iki değerden biri evlat diğeri onur.İşte bu söylemek kadar kolay olmuyor
Okuldan ayırmayın ama anneden ayırın hemde niye evlenmek için.Haklısınız ama kızımla sürekli görüşüyorum ama okulundan ayıramazdım en büyük sebebi o aslında
Hepiniz mükemmel annesiniz evet ben kötü anneyim bumudur ? Hangi anne evladından vazgeçer Allah aşkına saçmalamayın ben alıcam kızımı sadece ortamın düzelmesini bekliyorum. Kimse bi çocuğu annesi dışında iyi düşünemez.
Esinin gecmiste ciddi iliskileri olmusmu ayrilik sebepleri nelermis..bazi erkekler kadinla gecinemiyorlar kadin iyi de olsa kotu de olsa kadinlari sevmeyen onyargisi olan tipler de var kendi esine durduk yere gicik olan da.oyle ise gecim zor ama aile terapisti ya da acikca konusun geleceginizi planlayin.Ortada bir sorun yok cevap veremiyor tartışıyoruz sonra barışıyor sonra hiç birşey yokken yine tartışıyor boşanmal istiyorum diyor kabul edince vazgeçiyor.
Ben çocuğumu çok düşünürüm mü demişim? Kaldı ki belki çocuğum yok, belki fotoğraftaki de yeğenimdir? Böyle saçma sapan yargılar için beni alıntılamayın.bir sizmi düşünceli annesiniz , nereden anladınız hemen evladını düşünmediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?