- 19 Mayıs 2020
- 47.393
- 212.889
- 598
Annenizle babanızın arasında daha ne olsun ki, 13 yıl ayrı geçmiş, 13 yıl, boru mu?Sayın çok bilmiş . Annemle babamın arasında birşey yoktu akrabalarımız sağolsun bizden soğuttular babamı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizle babanızın arasında daha ne olsun ki, 13 yıl ayrı geçmiş, 13 yıl, boru mu?Sayın çok bilmiş . Annemle babamın arasında birşey yoktu akrabalarımız sağolsun bizden soğuttular babamı..
Siz hakikaten saf mısınız yoksa taklit mi yapıyorsunuz?Şaka mısın!! öyle birşey olsa annem tabi ki kabul etmez. Biz hiç görüşmedikte demedim kardeşimle gidip kalıyorduk annem gitmiyordu.. bilip bilmeden konuşmayın.
Görmeniz gerekmiyor, babanız için kullandığınız o müthiş empati yeteneğinizi annenize de kullanabilirsiniz.Gördüğüm şeye şahitlik ederim.. görmediğim ve yaşamadıgım şeye birşey diyemem.
Genelde böyle yazanlar erkek üye çıkıyor ben ona çok gülüyorum. Burada vardı evlilik içi tecavüz olmaz, kadınlar kocalarını tatmin etmeli diyen üye, erkek çıktı.Şu şekilde övünen aman kocaya şöyle yapın böyle yapın erkek dediğine şöyle böyle davranmalı diye anlatan kadını çat diye boşadı kocası geçenlerde.
Hiiiççç öyyylee aklıma geldi..
Hangiydi o?Genelde böyle yazanlar erkek üye çıkıyor ben ona çok gülüyorum. Burada vardı evlilik içi tecavüz olmaz, kadınlar kocalarını tatmin etmeli diyen üye, erkek çıktı.
Bu üyeyi ben de hatırlıyorum. Ne saçmalıyorsunuz evlilikte tecavüz mü olur, ne zaman istese yapacaksınız gibi cümlelerle dolaşıyordu ortalıkta. Ama nickini hatırlamıyorum.Hangiydi o?![]()
Dışardan bakınca öyle görünüyor demek ki, peki ya anneniin 13 yıl boyunca yaşadıkları, tek başına mücadele vermesi, size hissettirmemiş anlaşılan ama içinde neler yaşadı kimbilirBabam bizi terk ettiğinde 13 yıl ayrı yaşadık ama annem ne hikmetse babamdan hiç soğumadı sevdiği içinde hiç boşanmak istemedi ve sonunda birleştiler. Şuan çok mutlularo işler öyle olmuyor malesef
![]()
Ay evet evet vardı neydi adı ya prensesli bir şeydi sanki yada neydiBu üyeyi ben de hatırlıyorum. Ne saçmalıyorsunuz evlilikte tecavüz mü olur, ne zaman istese yapacaksınız gibi cümlelerle dolaşıyordu ortalıkta. Ama nickini hatırlamıyorum.
Gül geçiyordu sanki nickinde ama inan unuttumHangiydi o?![]()
Bir tanesi bu ama sanki başka biri daha vardı.Gül geçiyordu sanki nickinde ama inan unuttum![]()
Eşim bana tecavüz edebilir. İstedigini istedigi an alabilir. Ben de oyle. Birbirimizeaidiz. Tüm hayvani isteklerımızı de giderebilmeliyiz. Bence abartıyorsunuz. Aklıma bihterle adnan bey geldi![]()
Evet benim dediğim sanırım başka biri çünkü o tecavüz lafını kullanmazdı. Evlilik içi tecavüz kavramının abartıldığını savunuyordu, argüman olarak da “siz çevrenizde kaç kişinin evlilik içi tecavüze uğradığını duydunuz, ben hiç duymadım” derdi. Bir de yanlış hatırlamıyorsam kadınların evlilikte yapması gerekenler, sorumlulukları vs tarzında makale falan yazmış paylaşmıştı forumun farklı bir başlığındaBir tanesi bu ama sanki başka biri daha vardı.
Ay evet hatırlıyorum az çok.Evet benim dediğim sanırım başka biri çünkü o tecavüz lafını kullanmazdı. Evlilik içi tecavüz kavramının abartıldığını savunuyordu, argüman olarak da “siz çevrenizde kaç kişinin evlilik içi tecavüze uğradığını duydunuz, ben hiç duymadım” derdi. Bir de yanlış hatırlamıyorsam kadınların evlilikte yapması gerekenler, sorumlulukları vs tarzında makale falan yazmış paylaşmıştı forumun farklı bir başlığında![]()
Sayın çok bilmiş . Annemle babamın arasında birşey yoktu akrabalarımız sağolsun bizden soğuttular babamı..
Ya içinde bulunduğu hayal kırıklığını düşününce kıyamadım demeye ama haklısınız..Sizi sevmedigini, istemedigini soyleyen birini sevmeye nasil devam edebiliyorsunuz? Malesef evlilik iki kisinin istegiyle baslar ama tek kisinin istegi ile bitebilir.
Babam aklıni kullanamıyor, 5 yaşinda ufak bir çocuk olduğu için doğruyu yanlışi, haklıyı haksızi göremiyor ayırt edemiyor diyorsun yani.. Babam beyin yerine saman taşıyor diyorsun yaniSayın çok bilmiş . Annemle babamın arasında birşey yoktu akrabalarımız sağolsun bizden soğuttular babamı..
13 yılını rahibe olarak geçirdi yani hmm peki tamamİftira atmak o kadar kolay kibabamın öyle bir hayatı olsa o kadar gidip kaldık kardeşimle görürdük.. babalık yapmadığını mi dedim ayrı yasadilar dedim.. tamm benim annem onursuz sizinkiler onurlu arkadaşlar.. size laf anlatmak cidden zor..