- 22 Kasım 2022
- 105
- -28
- 13
- 25
- Konu Sahibi prensesannesiiiss
-
Peki ya siz?Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Cok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirimEe boşanmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz?
Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum kiPeki ya siz?
Kızınızın baba demesi,eşinizin bir şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bence pek gönlünüz yok gibi boşanmaya.Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Pislik adam seni soğutmak için herşeyi yapıyor arkana bile bakmadan boşan kadınlık gururnu bu kadar da ezdirme kızına gelecek olursak ta boşanan ilk çift siz degilsiniz siz evliyken o çocuk daha zor bir şartta büyüyecek emin olMerhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler, verdiğim değer cok zoruma gidiyorKızınızın baba demesi,eşinizin bir şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bence pek gönlünüz yok gibi boşanmaya.
Dayanamazsınız, dayanmayın da. Sizin canınız kıymetsiz mi?Cok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirim
HaklısınızPislik adam seni soğutmak için herşeyi yapıyor arkana bile bakmadan boşan kadınlık gururnu bu kadar da ezdirme kızına gelecek olursak ta boşanan ilk çift siz degilsiniz siz evliyken o çocuk daha zor bir şartta büyüyecek emin ol
Hiç zorunuza gitmesin,onurlu bir kadın gibi bosanin ve kızınızı sağlıklı bir ortamda büyütün.Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler, verdiğim değer cok zoruma gidiyor
Dayanamıyorum hep o mutlu olsun diye davrandım hep mutsuz etti beni herşeye sustum ama susmamaliymisimEe boşanmak i
Dayanamazsınız, dayanmayın da. Sizin canınız kıymetsiz mi?
Ailemle tertemiz bir aile bakarlar banada kizimadaHiç zorunuza gitmesin,onurlu bir kadın gibi bosanin ve kızınızı sağlıklı bir ortamda büyütün.
O zaman,bahane aramayın ve biran önce boşanın.Ailemle tertemiz bir aile bakarlar banada kizimada
Yarın eşyalarımı alır giderim dedim evden çıkarkenO zaman,bahane aramayın ve biran önce boşanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?