Eşim boşanmak istiyor

Dua edin boşanmak istiyor, daha ne istiyorsunuz, her gün dayak yiyip üstelik sadece kendisi değil evlatları da dayak yiyen, aldatılan, ama tehdit edildiği için boşanamayan kadınla tanıyorum, tehditle 2. 3. Çocuğa hamile bırakılan.. adam boşanmak istiyorsa şanslısınız, biraz gururlu olun söylemek kolay size zor anlıyorum ama kuyruğunuzu dik tutun lütfen herşey geçer hayat bu, bırakın ne hali varsa görsün

Aldatma,Küfür, hem piskolijik hem fiziksel siddet var, yok ya bosanmayin en iyisi bi cocuk daha yapin.

Konfor alaninizdan cikmayip bosanmayacaksaniz hiic burdaki arkadaslari yormayin.

Ya tüm bu anlattıklarınızdan sonra başlık “ boşanmak istiyorum, bana yol gösterir misiniz “ olmalıydı, ama siz hala eşiniz sizden boşanmak istiyor diye üzülüyorsunuz, yanlış mı anlıyorum??

Başka bir konuda yazdığınız yorumları hatırlıyorum :

Her ay cezaevindeki abisine 2bin ₺ ye yakın para göndermesi, size ve evinize harcamayıp kız kardeşlerinin iğnesine kadar yardımcı olması, sizin her şeyinizi eleştirmesi, sizi zorla tesettüre sokması, kp niz size saldırırken engel olmaması…

Üstüne üstlük, para kazanacağım diyip rusyaya gitmek istemiş ve siz özlerim diye yollamamışsınız falan…

Yapmayın Allah aşkına, siz buna mı layıksınız? Nefes almaya, mutlu yaşamaya hakkınız yok mu?

Aldatma,Küfür, hem piskolijik hem fiziksel siddet var, yok ya bosanmayin en iyisi bi cocuk daha yapin.

Konfor alaninizdan cikmayip bosanmayacaksaniz hiic burdaki arkadaslari yormayin.
Bana aldatıyorum diyor sonrada bir zaman geçince seni sinir etmek icin söyledim telefonuma bakabilirsin bilmem ne iste evden cikarken esylarimi alır giderim dedim yarin

Ahlaksız herif srfsiz, p.c boyle ne oldugu belirsiz karaktersiz erkeklerın Allah her turlu belasını versın, baslarından musallat eksık olmasın, kızın ne kadar baba da dese o kişiliksiz tam bir....... Neyse boyle birinin kocalıgından gelmeyen hayır kızına gelmez, Allah askına bosan bacım kadınlık gururun da mı yok o kadar konustu fılan agzını acıp tek kelıme etmemişşin, yemin ediyorum ki gücüm yetse boyle erkeklerin kökünü kuruturdum o c(bir feminist olarak gozum döndü k bakmayın saydım baya)

Çok haklısınız kendime yazık ediyorum benimde kızımın da mutlu olmaya gülmeye hakkı var çocuğum olduktan sonra daha da değişti ailesiyle kavga ettik ondan sonra yine bir değişim gösterdi cok yalnız hissediyorum kendimi tek basimayim

Bak güzelim güçlü oluyorsun hemen. Ne işin var otelde git polise uzaklaştırma al o herife. Sonra da aç davani 1-2 aya da nafakan bağlanır bak keyfine. Defolsun gitsin evden. Yaşın gencken kurtul yoksa hayatın antidepresanlarla gecer. Sevgi mevgi hikaye. Babalık onun sorumluluğu sanane sen anneligini düşün kızın için iyi ol

Bana aldatıyorum diyor sonrada bir zaman geçince seni sinir etmek icin söyledim telefonuma bakabilirsin bilmem ne iste evden cikarken esylarimi alır giderim dedim yarin
Benim kocam beni sinir etmek icin böLe bisey dese dkapi disari ederim akli basina gelsin diye nedir bu ya cocuk oyuncagi mi bu? Kendinize verdiginiz deger bu mu ya. Ki bal gibi de aldatiyor bence zeytinyag gibi üste cikiyor bide

Yoo cok haklısınız tamda öyle bir insan benimde gücüm yetse bana nasil vurduysa ona da vurmak isterdim. Cok bakımlı temiz ve guzel birisiyim herseyiyle ilgilenirim ama onun gözü dışarıda sadece pubg oynar kızlarla beni kiskandirir degisir diye çok bekledim ama olmadi

Yarın ailemin yanina gideceğim evden birkaç esyalrimi alip onada söyledim zaten. Sizden destek almak için yazdim suan ailemin haberi yok üzülürler diye söyleyemedim

Sizinkinin de sevgi olduğunu düşünmüyorum, yani eşinizin bunca şey yapmasına rağmen seviyor musunuz?
Sizin ki bağımlılık üzgünüm...
Üzülmeyin, biran önce bosanin bence...
Kendi hayatinizi kurun

Karakteri saglam olmayan biri degısmez canım benım, ne b.k yıyorsa yesın bosanma davasını ac ayrıca bildigim kadarıyla bu hakaretlerden ötürü de ayrı bir dava acılıyor onuda arastır bak hakimin önüne ser bütün bunları, elinde ne varsa al o gereksiz oksıjen israfından, acıma sakınn

Kesinlikle hepsini alacağım çocuğum için. Onun ailesi vicdansız torunlarını yigenlerini dövüyorlar küfür herşey var acimasiz insanlar kizimi alirsa ölürüm ben aklım hep onda kalir

Kesinlikle hepsini alacağım çocuğum için. Onun ailesi vicdansız torunlarını yigenlerini dövüyorlar küfür herşey var acimasiz insanlar kizimi alirsa ölürüm ben aklım hep onda kalir
Ayrı yeten velayet davasıda acarsın boyle birine cocuk emanet vermezler
Ayrıca netten baktım hakaret davası ıcın
Manevi tazminat davasında miktar 7.320 TL'ye kadar Sulh Ceza Mahkemeleri'nde görülecektir. Tazminat miktarı 7320 TL'den daha fazla ise dava Asliye Hukuk Mahkemeleri'nde görülür.

Ses kaydı mesajlasma gibi belgenin olması lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…