- 22 Kasım 2022
- 105
- -28
- 13
- 25
- Konu Sahibi prensesannesiiiss
-
Bunu da yapacağım çünkü herşeyi hak ediyorAyrı yeten velayet davasıda acarsın boyle birine cocuk emanet vermezler
Ayrıca netten baktım hakaret davası ıcın
Manevi tazminat davasında miktar 7.320 TL'ye kadar Sulh Ceza Mahkemeleri'nde görülecektir. Tazminat miktarı 7320 TL'den daha fazla ise dava Asliye Hukuk Mahkemeleri'nde görülür.
Eger ki tekrar yuzyuze gelırsenız konusmaları ses kaydına al onlarıda hakaret davasında sunarsın delil olarakÖnceki tehdit mesajları var ekran almıştım
Eğer boşancaksan seni aldattığına dair ekrsn görüntüsü, ses kaydı al mutlaka,yedekle. Ayrıca neden darp raporu almıyorsunuz? Alın darp raporunu, gözü korksun sizden bu adamın.Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Yap canım yap, elimizden bişey gelmiyor ama manevi olarak yanındayızBunu da yapacağım çünkü herşeyi hak ediyor
Eger ki tekrar yuzyuze gelırsenız konusmaları ses kaydına al onlarıda hakaret davasında sunarsın delil olarakesk
Bana siddet uygulandiginda keske alsaydim ama sadece sözlü şiddet uyguladi o anda direkt kizim usumesin diye otele geldimEğer boşancaksan seni aldattığına dair ekrsn görüntüsü, ses kaydı al mutlaka,yedekle. Ayrıca neden darp raporu almıyorsunuz? Alın darp raporunu, gözü korksun sizden bu adamın.
Allah razı olsun, esim biraz psikopat birsey yapar diye korkuyorum cunku hep tehdit ediyorduYap canım yap, elimizden bişey gelmiyor ama manevi olarak yanındayız
Allaha sıgın hiç bir şey yapamaz o asağılık herifAllah razı olsun, esim biraz psikopat birsey yapar diye korkuyorum cunku hep tehdit ediyordu
Onun icin önemli olan annesi babasi kardesleri ne kizimi nede beni düşünmüyor üzülmüyor. Aksam içiyordu iyice kafayi yedi dayanamadim daha fazla sözlerine hareketlerine iğrenç iğrençAllaha sıgın hiç bir şey yapamaz o asağılık herif
Kızınız baba mı diyor şu an bile bakin siz.Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Bosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorumKızınız baba mı diyor şu an bile bakin siz.
İş dolayısıyla veya ailesine ziyarete gittiği için bir sürü çocuk babasından ayrı kalabiliyor belirli zaman.
Daha ilk geceden baba da baba diye tutturmaz bebek ya.
Baba der tamam da sizin lanse ettiğiniz gibi tutturmaz bence.
Geçin o işleri boşayın bu adamı.
Zaten anlattığınıza göre iyi koca değil ama mükemmel baba belli ki.
O mükemmel baba her türkü babalığını yapar mantıken.
Canan Erçetin 'in şarkısı var ya, seni ben özlemedim kedi özledi diye. Bu konuları görünce aklıma geliyor.Kızınız baba mı diyor şu an bile bakin siz.
İş dolayısıyla veya ailesine ziyarete gittiği için bir sürü çocuk babasından ayrı kalabiliyor belirli zaman.
Daha ilk geceden baba da baba diye tutturmaz bebek ya.
Baba der tamam da sizin lanse ettiğiniz gibi tutturmaz bence.
Geçin o işleri boşayın bu adamı.
Zaten anlattığınıza göre iyi koca değil ama mükemmel baba belli ki.
O mükemmel baba her türkü babalığını yapar mantıken.
Bacım sen dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsunBosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Yarın ailemin yanına gidiyorum gidince gereken herşeyi yapacağımBacım sen dalga mı geçiyorsun adam mı seçiyorsun
kocan olacak adam seni kapının önüne koydu
bundan daha kötüsü can güvenliğin tehlikede sana saldırıp küfür etmiş
hala boşanmakta kararsız mısın
senin kocan yooook !! silkelen
aklını başına topla ne oteli direkt polise gidiyorsun
polise gidiyorsun derhal !! şimdi darp raporu talep ediyorsunYarın ailemin yanına gidiyorum gidince gereken herşeyi yapacağım
Hic bilgim yok darp raporu nasil talep edecegim hani suan vucudumda birsey yokpolise gidiyorsun derhal !! şimdi darp raporu talep ediyorsun
burasi muz cumhuriyeti degil o kadar da degil bu adamın yaptigi yanına kâr mı kalacak
kızınız için boşanmak zo run da sın
Onun icin önemli olan annesi babasi kardesleri ne kizimi nede beni düşünmüyor üzülmüyor. Aksam içiyordu iyice kafayi yedi dayanamadim daha fazla sözlerine hareketlerine iğrenç iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?