• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Kendinize saygınız yok. Yazık ki kızınız da bunun doğru olduğunu benimseyecek.

Boşanmaya niyetiniz olmadığına göre gidip özür dileyin. Şu an üzgün sanmayın. Zira sizin yokluğunuz onu pişman etmiyor, memnun ediyor.

Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Yapmayın Allah askina bir tek sizin ni kızınız var.Ben 2 kızımla üstelik babaları sizin eşinizin yaptığı ahlaksızlıkların hiçbirini yapmadı,boşandım.Zaten Baban ise kızını görmeye devam eder.Bu ahlâkı yıkım içinde nasıl akıl sağlığınızı koruyup kızınızı büyüyeceksiniz? Çalışmıyorsanız zor ,aileniz destek olmuyorsa çok zor ama ben burada çocuğun için lafını duymaktan biktim.Cocugunuzun mutlu bir anneye ihtiyacı var

Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Artık bir saçmalamayın lütfen. O bebek tabi baba diyecek. Yetişkin bir genç kız olsa sapık, dayakçı bir herife baba demeye dili varmaz, midesi bulanır.
Ben de bunun fiziksel şiddeti olmayanı vardı boşadım. Kızım 11 aylıktı evi ayırdığımda oğlum 8 yaş. Kızım camda gelip geçene de baba diyordu ama artık demiyor. Hatta kendisini gördüğünde bile demiyor 2 yaş olacak.
Böyle bir mahkukatın neyini seviyorsun? Şiddet var hem psikolojik hem fiziksel, aldatma var, arsızlık var. Bir de üstüne seni istemiyorum sevmiyorum diyor eeee??
Vur tekmeyi adiye o pis hayatında boğulsun. Kızında ileride seninle gurur duyar emin ol

Bunca şey yazmışsınız, konunun sonunda sorduğunuz şey nasıl dayanabilirim? Tekrar evinize dönün ayaklarına kapanın, belki affeder sizi. Tövbe estağfurullah. Kızın baba desin, babasını tanısa adını anmaz. 1,5 yaşında bildiği kelimelerden birisi baba o yüzden söylüyor, dramatize etmeyin.

Onun icin önemli olan annesi babasi kardesleri ne kizimi nede beni düşünmüyor üzülmüyor. Aksam içiyordu iyice kafayi yedi dayanamadim daha fazla sözlerine hareketlerine iğrenç iğrenç

Valla sen akillanmiyorsun da garip bir sekilde bunlardan zevk aliyor gibi bir halin var. Senin kocan ayik kafa ile ona karsi geldin diye sana tokat atiyor sen kalkip icen adam kizlardan bahsedince rahatsiz olup tepki veriyorsun. Kizlardan bahsediyor cunku adam sarhosken bilincalti aciga cikiyor. Korkma kimse senin kocana bakmaz. Millet de sana bosan tavsiyesi veriyor. Bak burada bosanmak istemeyene kimse zorla bosan demez. Kocamla nasil daha iyi gecinirim diye sorarsan istedigin cevaplari alabilirsin. Ben sana isine yarayacak tavsiyeler verecegim ki daha fazla bu durumlari yasama. Kocanla iyi gecinmeye calis, alttan al, karsi gelme, her zaman haklisin de, gorumcelerinin denize gitmesine karisma, ustune vazife olmayan her turlu aile iliskisine karisma ki huzurunuz bozulmasin. Ailesine bos yere kinlenip kendini uzme sorun kocanda diyecek kadar aklimi peynir ekmekle yemedim beddua almaya hic niyetim yok.

Bacim sen kocani bile bile neden boyle dikine dikine gidiyorsun? Sen de biliyorsun ki senin kocan akilli adam seni kiskandirmak icin yapiyor bunlari. Bizimkiler gibi salak olsa boyle seyler yapar miydi? Uzulme demeye geldim ben kocan sana gozdagi vermek istemis. Korkma bosanmazsiniz. Sen de biliyorsun ki ailesi olmasa siz gayet mutlu bir ciftsiniz.
Ayrılmayı totom yemediğinde düşünme şeklim iç sesim :confused: :KK53:

Valla sen akillanmiyorsun da garip bir sekilde bunlardan zevk aliyor gibi bir halin var. Senin kocan ayik kafa ile ona karsi geldin diye sana tokat atiyor sen kalkip icen adam kizlardan bahsedince rahatsiz olup tepki veriyorsun. Kizlardan bahsediyor cunku adam sarhosken bilincalti aciga cikiyor. Korkma kimse senin kocana bakmaz. Millet de sana bosan tavsiyesi veriyor. Bak burada bosanmak istemeyene kimse zorla bosan demez. Kocamla nasil daha iyi gecinirim diye sorarsan istedigin cevaplari alabilirsin. Ben sana isine yarayacak tavsiyeler verecegim ki daha fazla bu durumlari yasama. Kocanla iyi gecinmeye calis, alttan al, karsi gelme, her zaman haklisin de, gorumcelerinin denize gitmesine karisma, ustune vazife olmayan her turlu aile iliskisine karisma ki huzurunuz bozulmasin. Ailesine bos yere kinlenip kendini uzme sorun kocanda diyecek kadar aklimi peynir ekmekle yemedim beddua almaya hic niyetim yok.
Adam pislik onu bi kenara alalım da, konu sahibi de az değil şimdi. Resmen görümceyi ispiyonlamış denize gittiler diye. Kocası hoşlanmıyormuş baksen. Kendim gidemiyorum, akıllı kocam götürmüyor, millet kocamın parası ile gidiyor demiyor da. Kocası babasını arıyor diye kızıyordu en son, fazla uzattı bu konuyu galiba, herif de psikopat, dellenecek yer arıyor, kendini kovdurmuş en sonunda. Çocuk vardı arada, o napıyor acaba şu an şimdi. En çok onu merak ediyorum, gerisi fasa fiso.

Biraz kendinizi sevin gerisi zaten gelecek bir adım ya bir adım zor değil inanın kendinze ve çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik bence sizi istemeyen bu adamdan kurtulmak olur zaten mevlam o kadar güzel unutturacak ki yaşadıklarınizi siz bile şaşıracaksiniz mevlam inanın herşeyi yoluna sokuyor sonra arkanıza bakınca bn ne kadar salak misim niye bu kadar çekmişim bu adamı diyorsunuz

Kocan seni paramparca etsin, benden beter ol, ailesi sana binbir kotuluk yapsin gibi beddualar alirsaniz gorurum ben sizin o ic sesinizi. Basina gelmeyen anca bos bos konusur tabi.
Kardeşim sen niye bana kızıyorsun Allah yardımcın olsun ben sadece arkadaşın yorumuna espiri amaçlı cevap verdim Rabbim selamete çıkarsın inşallah seni 🤲

Kardeşim sen niye bana kızıyorsun Allah yardımcın olsun ben sadece arkadaşın yorumuna espiri amaçlı cevap verdim Rabbim selamete çıkarsın inşallah seni 🤲

🤣 kizmadim aslinda ama yazi dilinde oyle anlamakta haklisiniz galiba :) arkadas bana oyle demisti yasamayan bos bos konusur demisti onu yazdim aslinda :)

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Acil darp raporu al boşan, aklınız yerinde mi 🙄 adam neler yapmış hala kızım için diyorsun, akıllı kadın kızı için böyle bir pisliği çekmez...

Adam pislik onu bi kenara alalım da, konu sahibi de az değil şimdi. Resmen görümceyi ispiyonlamış denize gittiler diye. Kocası hoşlanmıyormuş baksen. Kendim gidemiyorum, akıllı kocam götürmüyor, millet kocamın parası ile gidiyor demiyor da. Kocası babasını arıyor diye kızıyordu en son, fazla uzattı bu konuyu galiba, herif de psikopat, dellenecek yer arıyor, kendini kovdurmuş en sonunda. Çocuk vardı arada, o napıyor acaba şu an şimdi. En çok onu merak ediyorum, gerisi fasa fiso.

Millet salak koca bulup parmaginda oynatiyor sen onlardansin bence.

🤣 kizmadim aslinda ama yazi dilinde oyle anlamakta haklisiniz galiba :) arkadas bana oyle demisti yasamayan bos bos konusur demisti onu yazdim aslinda :)
Jeton bende geç düştü cnm ben konu sahibinin yazdığını zannettim halbuki yorumuna cevap verdiğim yani siz yazmışsınız espiriyi yeni anladım anlayacağınız 🤣

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Yoruma açık bir durum yok ki. Burda tek çözüm bosanmak. Bırak ne hali varsa görsün. Bu huysuzlugu ile ona kimse katlanmaz

Koşa koşa boşanman gerekirken boşanmak istememen yani öldürülmeyi mi bekliyorsun senin içinde yazarız xxx için adalet diye !

Back
X