• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Yarın kocan ayık olacak. Şimdi polis onu da götürür muayeneye rapor yazılırken ve alkollü olduğunu da rapora eklerler. Sarhoşken verdiğinifade de en azından daha avantajlı olursun. Evden kovuldun artık geri dönme. Ya çocuğunu dövse ne olacak? O çocuğun psikolojik durumu ne olacak ileride?Annesi şiddet ve hakaret ortamında olan kız çocuğu nasıl evlenecek? Kurtar kendini annenlere gitmeden bu akşam halletmen şart
P prensesannesiiiss bak dogru dıyor bu aksam halletmen sart

Cok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirim
Başınıza çok kez darbe aldınız sanırım. Aklı başında insanın edeceği laflar mı şunlar Allah aşkına Böyle biri icin ?

1.5 yasindaki bebe ne der baba anne dede der yani baba demesini bukadar dramatiklestirip bosanmama bahanesi olarak kullanmaniz cok zekice

Sizi hatirladim. Esinizin aileside hakaret etmisti, esinizde kendi babasina, size onune kim gelirse vurmustu. Adam manyagin teki. Fiziksel siddet gördüyseniz kesinlikle darp raporu alin. Ailenizle gorusup bu adamdan bir an once bosanin

Bosanmak istiyorum ama o süreci nasil atlatirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Bosanmak, ayni evde kalmaktan daha kolay. Tum zorluğu esyalari alip evden cikana kadar. Ailenizin yanina yerlestiginizde daha mutlu olacaksiniz.
Ayrica 1.5yasindaki cocugu baba alamaz.

Yaptığım fedakarlıklar, iyilikler, verdiğim değer cok zoruma gidiyor
Oy oy oooyyy... Ben evlenmedim ama bu değer verme ve verdiğim değere acıma durumu bende var. Fakat sizden farklı olarak şöyle bir şey yaptım. Beni ezmesine izin vermeyip ayrıldım. Eski sevgilimi deli gibi seviyordum ama onun tarafından sevilmediğimi anlamış olmam yetti bana. 4 aydır da asla muhatap olmuyorum.

Verdiğim emeğe içim yanıyor o ayrı mesele ama özsaygımı korumayı başardım. O kişi beni aldattı mı bilmiyorum ama böyle söyleseydi evli de olsam, çocuğum da olsa asla ama asla o herifin suratına bakmazdım. Derhal boşanma ve tazminat davası açardım.

Lütfen gururlu olun. Lütfen. Çocuğunuz, annesine değer vermeyen bir baba(!) ile büyümesin. Onu huzurlu ve kendine saygı duyan bir anne büyütsün. Siz o karaktersiz varlığa muhtaç değilsiniz. Mutlaka boşanın. Arkanıza bile bakmayın.

Birde hamileydiniz sanırım. Hamile esini, cocuguyla sokaga atan adam erkegim diye dolaşmasın. Acayip sinir oldum ya
Hadi burdan yak 😡 Bu kadınlar kendilerini döven erkeklerle hangi arada cinsellik yaşıyorlar.
Sadece 1 tane sevgilim bana şiddet uyguladı. O gün ayrıldım. Gururun inciniyor. İnanılmaz soğuyorsun. Öfkesini kontrol edemeyen erkek böcek kadar küçülüyor. Yani bana öyle oldu.

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Evet bı çocuğunuz var ama sizinde bı hayatınız var ilerde ah vah yapmayın çocuğunuz tabiki baba diyecek onun hayattaki vasfı bu başka bı yere koymayın bu söylemi bosanmakta geç bile kalmışsınız

Hadi burdan yak 😡 Bu kadınlar kendilerini döven erkeklerle hangi arada cinsellik yaşıyorlar.
Sadece 1 tane sevgilim bana şiddet uyguladı. O gün ayrıldım. Gururun inciniyor. İnanılmaz soğuyorsun. Öfkesini kontrol edemeyen erkek böcek kadar küçülüyor. Yani bana öyle oldu.
Bi konuya yorum yapmisti. Cok korkunc seyler anlatıyordu, sonra banlandi, hatta ben diger prenseslerin annesi hesabi sanmistim.

Adamdaki cürrete bak. 1 saat sonra telefonunuzu kapatsaniz ulasamayacagi, birdaha goremeyecegi kadina siddet uyguluyor, deli mi ne. Nefret ediyorum kendinden daha güçsüz insanlara güç gösterisi yapanlardan. Ozellikle erkekler bunu yapiyor. 2 kelimeyi bir araya getirip cumle kurmayi beceremedikleri icin sinirleniyorlar, soylenenleri de anlamiyorlar. Valla gercekten anlamiyorum. Bende bosaniyorum. Surada yazilanlarin 1/10ini hatta yasamadim. Konu açsam bunun icin bosanilir mi derler herhalde. Saygı sınırının aşıldığı noktada bende ipler kopuyor. Kadinlara yüklenen "katlanma " misyonu var. Kocandir yapar, kocandir idare et. Biz insan degil miyiz, saygiyi haketmiyor muyuz?

Bende senin olayın benzerini yaşadım. Görümcelerim kucağımda bebeğim varken saldırdılar kaynanamda vurdu mu bilmiyorum o esnada 3 tane görümcem vardı orada. Eşim beni korudu onlara vurdu. Eşimin babası kahpe dedi görümcelerim oruspu dedi hepsi namusuma laf uzattı. Bebeğim ağlama krizine girdi o esnada misafirleri vardı küçük kuzenine verdim çocuğumu birşey olmasın diye. Bayramdan beri konuşmuyoruz ama eşim geçen gün babasını aradı. Yaşlı ne olur ne olmaz diyip aradı

Evet tokat attı sonra saldırdilar bana eşim onları dövdü beni korudu odaya götürdü babasına da vurdu

Hem kocası hem görümceleri hem de kayınvalidesi kayınbabası dövmüş kızı bebeği 3 aylıkken. Kızın yapacağı iyice şikayet etmek polise çünkü yapmazsa bunlar topluca iftira atacaklar. Polisten korkar bunlar böyle öirkef olduklarına bakma. Kız biraz sessiz, kandırılmaya açık, nasılsa bir şey yapmaz modundalar. Ailecek çirkef ruh hastaları.

Lütfen ya polise gidin. Polis ve avukat atanır gece size barodan sabaha kadar raporu alır uzaklaştırma çıkarır evden atıldığına dair ifade verir ve gider eşyalarını alırsın.

Sakın ifadende adamı affetme. Daha önce cezası yoktur. Adamın abisi de cezaevinde ne pis aile ya. Burunları sürtülür hemen affetmen için uğraşırlar lütfen yapma. Öldürülürsün

Cok seviyordum esimi cok degisti, kendimi cok yalniz hissediyorum cok küs gidip geldim ama yinede düzelmedi cok acı çekiyorum cok fedakarlık yaptım, hep uysal davrandim. Nasil dayanabilirim
Bu durumu sen uyumlu davranırsan değiştiremezsin!Önce bunu kabullen, bu kadar lütfen kendini aşağlatma istenmeyen yerde durulur mu kendinizi bu kadar hiç ettirmeyin boşanmak isteyen ile boşanılır eziyet çekilen yerde de kendi öz iradenle durmamalısın .Sevgi karşılıklı olur bunu da unutmayın lütfen

Yazık çok üzüldüm.En çok da 1,5 yaşında geve sokağa atılan kızıniza üzüldüm.Onun evladina sahip çıkabilecek, koruyabilecek , güçlü bir anneye ihtiyacı var.Kendinize gelin lütfen.Bu heriften.bi cacık olmaz.Bosanip yolunuza bakin.Dilerim hamile degilsinizdir.Allah yardımcınız olsun.

Bende istiyorum ama kizim baba diyor suan bile o kadar aci cekiyorum ki
Der baba diyecektir de yani bu kadar hakaret, şiddet, aldatma görüp sanki sizin boşanmayı istemeniz gerekmiyor mu?
Kusura bakmayın ama azıcık gurur sizi evden atmış boşanmak için her şeyi söylemiş yapmış daha ne yapsın kızınızda zamanla alışır destek alırsınız.
Bu noktaya gelmeden ayrılmak lazımmış.

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Sen de onu isteme.Cocugu bahane etme.Ailenin yanına git.Ailen yoksa devlete sığın.Ayaga kalk ve çalış.Aglamayi bırak inan faydası yok.Kendine acımayı bırakmazsan herkes seni bir zavallı gibi görüp iyice ezecekler

Back
X