• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Boşan yavrum ondan adam olmaz kızının iyiliyini düşünüyorsan kızını böyle bı ortamda büyütme güçlü bir kadınsın ❤️

Merhaba kızlar. Yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan. Esimle 3 yıldır evliyim ve kızım var 1.5 yaşında. Küfür ediyor bana aileme, namusuma , dövüyor beni. Ailesiyle de konuşmuyorum hepsi bana saldırdı. Esim beni kıskandırmaya çalışıyor sürekli benim kalbimi kırıyor, eleştiriyor. Kizim icin dayandim. Bu aksam da sapık sapık konuştu kızlar hakkında bende senin söylediklerini ben söylesem zoruna gitmez mi dedim çıkistim sonra beni evden kovdu bu yağmurlu soğuk havada acımadan. Seni aldatıyorum sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi küfürler etti suan oteldeyim..
Nerdesiniz şuan hangi şehirde

Bak senin de kızın varmis senin kızına kocanin yaptiklarini yapsa biri ne yaparsın?
Sen de bir annenin evladısın
Bosan bu adamdan sanki o kızını çok mu düşünüyor? Kızın da ilerde keske bosansaydin der

Bu zamanlarda insan ancak kendisine dışarıdan bakınca durumu anlar. Çünkü olayın içindeyken ve yaşarken idrak edemiyor. Bir erkek eşini istemiyor diye ne olursa olsun küçücük çocukla dışarı yollar mı? Gidecek kişi kendi olmalıydı. En azından size her cevap yazandan birsey kapsanız. İnanın bakış açınız değişir.

BDV'de o kadar çok konu okuduk ki Katibim artık bir kelimeden bile nereye varacağını biliyoruz. Hep aynı çocuk bahanesi ama asıl gerçek rutinden çıkmama isteği.

Dün stresten sık tuvalete çıktım, uykum kaçtı, uyuyamadım, üzüldüm yakınında olsam arabayla gider alır, polise hastaneye sonra evime götürürdüm. Çocuğa endişe ettim

Kızınız baba demeyecek de ne dicek Mahmut mu? Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin boşanın gitsin sanki tek erkek o kendinize gelin

Dün stresten sık tuvalete çıktım, uykum kaçtı, uyuyamadım, üzüldüm yakınında olsam arabayla gider alır, polise hastaneye sonra evime götürürdüm. Çocuğa endişe ettim
Keşke herkes mutlu mesut yaşasa😔 Bazı insanlar burada olduğu gibi bir sonraki adıma hazır olmayabilir. Ayrılık kelimesi bile bazılarında kalp çarpıntısı yapıyor, yapacak bir şey yok. Bizler okur tavsiye verebiliriz.

Siz bunları yaşarken 1.5 yaşında ki kızınız ne yaptı peki :KK43:
Çok üzücü yaşadıklarınız ama sizde kovmasa gitmeyeckmissiniz neden bunu kendinize küçücük evladınıza yasatiyorsunuz, onun günahı he?
Umarım aileniz sahip çıkar destek olurlar
Bence bi daha sakin o eve dönmeyin

Anne babası sürekli kavganedip annesi şiddet gören kuzenleri de benzerini yaşayan bir kız yazmıştı konu açıp. Keşke konu sahibi onu okusa. Kız annesinin çilesini yaşadıklarını hem anne hem babasına nasıl kızdığını, kuzenlerinin de şiddet gördüğünü ve böyle bir ortamda hiç bir kimsenin çocuk yetiştirmemesini söylüyordu

Bacim sen kocani bile bile neden boyle dikine dikine gidiyorsun? Sen de biliyorsun ki senin kocan akilli adam seni kiskandirmak icin yapiyor bunlari. Bizimkiler gibi salak olsa boyle seyler yapar miydi? Uzulme demeye geldim ben kocan sana gozdagi vermek istemis. Korkma bosanmazsiniz. Sen de biliyorsun ki ailesi olmasa siz gayet mutlu bir ciftsiniz.

Cok üzüldüm gerçekten.boule o kadar hayat var ki..siz çalışıyor musunuz? Öncelikle iş bulun ve direk boşanma savasi açin.Aileniz arkanizdaysa , iş bulmayı da beklemeden ailenizin yanına gidin.aiknizinn yanında iş ararsınız.
Nmal değil yaşadıklarıniz bunca zaman nasıl dayandiniz

Back
X