• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bosanmak istiyor

Gok3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
7
0
1
Öncelikle okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Ben eşimle 7 yıllık evliyim eşimin ailesi beni asla istemedi evliliğimizin ilk günü ailesiyle kavga ettim daha sonra 3 yıl sonra barıştık bu kuş olduğumuz dönemde eşim benimle çok ilgiliydi aşk dolu bakıyordu 3 yıl sonra bir cocugumuz oldu ben eşim için ailesiyle barıştım ama bana yapılanları asla unutamadim tartışmalarimizda eşime diyordum ailen böyle yaptı diye o sadece susuyordu Haziran ayında eşimin bana yalan söylediğini babasına para verdigini öğrendim daha önceleri de vermisti ama benden saklamamisti bende yalan söylediği için tartıştım cocugumu alıp ailemin yanına gittim gelmedi ben 7 gün sonra eve döndüm eşim çocuk olmasa bosanmistim dedi ben afalladim daha sonra 2 3 kere daha söyledi ben çocuk için durmamız gerektigimizi boşanmak istemediğimi söyledim yatakları ayırdı eve geç gelmelere başladı yaptığı psikolojik baskıya dayanamadim bu sefer ben dedim gidip bosanalim diye avukat bul dedim velhasıl bulduğunu söyledi ama birturlu gidip dilekçe vermedik ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum belirsizlik beni mahvediyor sizce ne yapmalıyım

İlk yanlışı çocuğunuzu alıp o evden çıkmakla yapmışsınız madem çıktınız o gelip yalvar yakar yapmadığı sürece dönmemeniz gerekirdi.
Şuan kafasında sizin onu bırakamayacağınızın rahatlığı var.
Evden çıkıyorsan her şeyi göze almalısın.

En son söylediğiniz "boşanalım" kelimesinin arkasında durun.
Eğer buradan da dönerseniz bundan sonra sizi muma çevirir..
Madem istiyor kabul edin.
Bana boşanmayacak gibi geliyor ama tabi belli de olmaz.

Bu arads babasına para vermesi neden rahatsız ediyor?

Siz.biraz bu evi terk etme işlerini oyuncak etmişsiniz gibi. Birbirinize karşı kullanıp dize getirmek istemişsiniz ters tepmiş ikinizi de hatalı buldum. Adam sizi almaya bile gelmemiş terk ettiniz eve topıllara baka baka döneceğinizi adam biliyormuş. Eş ailesiyle 3 yıl sonra barıştık demişsiniz ama her kavgada adamın başının etini yemişsiniz 3 yıl önce haklıysanız da kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz. Ya siz eş ailesi ile mesafeyi koruyup hiç barışmayacaktınız ya da eşinize karşı dilinizi biraz tutacaktınız.

Cocuk için görüntülü aradı gittiğin gibi gelmesini bileceksin dedi

Ayy bak varya o adamına çatmamış
Ben olsam varya sırf şu cumleyi söyledi diye aşkından gebersem bile dönmezdim

Eşim bu huyumu çok iyi bildiği için sinirlendiğim de üzerime gelmez sırf o kelimeleri yutmamak için yaparım.

O sizi çok iyi tanımış döneceğinizden de boşanmayacağınızdan da emin

Çocuğum kız olduğu için aşırı babaya düşkün 7 yıllık evliliğimiz de ilk defa evden gittim çünkü dayanamadim evden çıkmak istedim kızım için döndüm sürekli babasını istiyordu görüntülü konuşma yapınca ağlıyordu düğünümu komple kendimiz yaptık babası sadece bir tane hediyelik bilezik taktı kızım doğdu 6 ay sonra eşim kavgayla çocuğu görmeye getirdi hediye beklemedim zaten almadilarda asansörde kaldım benim için olsun dediler komşular kızdı kurtardı bir iki verdi birşey demedim ama benden gizli bana böyle davrandiklari için verdiğinden beni rahatsız etti

Siz.biraz bu evi terk etme işlerini oyuncak etmişsiniz gibi. Birbirinize karşı kullanıp dize getirmek istemişsiniz ters tepmiş ikinizi de hatalı buldum. Adam sizi almaya bile gelmemiş terk ettiniz eve topıllara baka baka döneceğinizi adam biliyormuş. Eş ailesiyle 3 yıl sonra barıştık demişsiniz ama her kavgada adamın başının etini yemişsiniz 3 yıl önce haklıysanız da kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz. Ya siz eş ailesi ile mesafeyi koruyup hiç barışmayacaktınız ya da eşinize karşı dilinizi biraz tutacaktınız.
7 yıllık evliliğimde ilk defa gittim çok ofkelenmistim kendimi evden uzaklaştırmak istedim gerçekten yapılanları unutamadim ailesi konusunda çenemi tutamadım hep kendime dedim ki keşke umursamasaydim

Ayy bak varya o adamına çatmamış
Ben olsam varya sırf şu cumleyi söyledi diye aşkından gebersem bile dönmezdim

Eşim bu huyumu çok iyi bildiği için sinirlendiğim de üzerime gelmez sırf o kelimeleri yutmamak için yaparım.

O sizi çok iyi tanımış döneceğinizden de boşanmayacağınızdan da e

Ev hanımı olduğum için gelirim yok çocukta küçük 4 yaşında ailemin maddi durumu yok beni desteleyecek kadar gerçekten mecbur olduğumu biliyordu ama bu süreçte bende kendime geldim ne kadar zorlansamda yapabilirim herhalde dedim gidip davayı açalım bu evden git dedim 2 hafta olacak daha avukata gidemedik surekli davası var diyor ucreti o ödeyeceği için bekliyorum aslinda

Ben eşimle 7 yıllık evliyim eşimin ailesi beni asla istemedi evliliğimizin ilk günü ailesiyle kavga ettim daha sonra 3 yıl sonra barıştık bu kuş olduğumuz dönemde eşim benimle çok ilgiliydi aşk dolu bakıyordu 3 yıl sonra bir cocugumuz oldu ben eşim için ailesiyle barıştım ama bana yapılanları asla unutamadim tartışmalarimizda eşime diyordum ailen böyle yaptı diye o sadece susuyordu Haziran ayında eşimin bana yalan söylediğini babasına para verdigini öğrendim daha önceleri de vermisti ama benden saklamamisti bende yalan söylediği için tartıştım cocugumu alıp ailemin yanına gittim gelmedi ben 7 gün sonra eve döndüm eşim çocuk olmasa bosanmistim dedi ben afalladim daha sonra 2 3 kere daha söyledi ben çocuk için durmamız gerektigimizi boşanmak istemediğimi söyledim yatakları ayırdı eve geç gelmelere başladı yaptığı psikolojik baskıya dayanamadim bu sefer ben dedim gidip bosanalim diye avukat bul dedim velhasıl bulduğunu söyledi ama birturlu gidip dilekçe vermedik ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum belirsizlik beni mahvediyor sizce ne yapmalıyım
iki yetişkin oturup konuşup mevzuyu çözmek yerine cocugu da alıp baba evine gitmek niye?hem de 7 gün.Hadi gittin madem,eşin pişmanlığa dair hiç birşey yapmadan geri neden döndün?

İlk yanlışı çocuğunuzu alıp o evden çıkmakla yapmışsınız madem çıktınız o gelip yalvar yakar yapmadığı sürece dönmemeniz gerekirdi.
Şuan kafasında sizin onu bırakamayacağınızın rahatlığı var.
Evden çıkıyorsan her şeyi göze almalısın.

En son söylediğiniz "boşanalım" kelimesinin arkasında durun.
Eğer buradan da dönerseniz bundan sonra sizi muma çevirir..
Madem istiyor kabul edin.
Bana boşanmayacak gibi geliyor ama tabi belli de olmaz.

Bu arads babasına para vermesi neden rahatsız ediyor?
Evet küsme konusu çok önemli bir terbiye etme meselesi bencede. Küsmenin aşamaları ve yaptırımları olmalı.

bende yalan söylediği için tartıştım cocugumu alıp ailemin yanına gittim gelmedi ben 7 gün sonra eve döndüm eşim çocuk olmasa bosanmistim dedi ben afalladim daha sonra 2 3 kere daha söyledi ben çocuk için durmamız gerektigimizi boşanmak istemediğimi söyledim yatakları ayırdı eve geç gelmelere başladı
madem boşanmak istemiyorsun neden evi terkediyorsun? blöf icin mi?
adsmin bosanmak istemesine sasirmadim. senin de kocan haksiz oldugun bir konuda evi terk etse 7 gün dönmese sen de bitirirdin bu evliliği içinde
sarsilmis bir kere evlilik birligi
bir de vurdun kapiyi ciktin madem neden dönüyorsun adam yalvarıp yakarip seni ikna etmedikce?
madem dönecektin "gerçekten büyük bir hayal kirikligina uğradım, bana yalan soyleyecegini tahmin etmezdim. bir sure annemlere gidip kafa dinleyeceğim, sakinlesecegim. dönünce sakin kafayla bu konuyi tartisalim" deseydiniz öyle triplenip gitseydiniz.

Evi terkederken ne niyetle terk ettiniz? Ve ne için eve döndünüz orasını anlayamadım

7 yıllık evliliğimde ilk defa gittim çok ofkelenmistim kendimi evden uzaklaştırmak istedim gerçekten yapılanları unutamadim ailesi konusunda çenemi tutamadım hep kendime dedim ki keşke umursamasaydim
Halbuki biz her yıl düzenli olarak evimizi terkedip baba evine gideriz.

Kendi kendinize çalıp oynamışsınız.Gitmişsiniz baktınız olmadı geri dönmüşsünüz.Sonrasında siz uğraşmışsınız iyice havalara girmiş.

Evi terk etme sebebiniz saçma değil mi? Eşinizle neden doğru düzgün konuşmuyosunuz, mesela hem ailesinin yaptıklarını unutmadım diyip hemde barışmışsınız ya barışmayacaktınız yada barışıp konuyu kapatacaktınız ikisinden biri olmalı, her kavgada ısıtıp ısıtıp ortaya koymak anlamsız.
Çocuk olmasa çekin gidin ama çocuk varken bi orda bi burda anlamsız hareketlere girmeyin adamda peşinize düşmemiş yani çocuk ağladığı üzüldüğüyle kaldı. Bi karar alırsın arkasında durursun bence sizin sorununuz bu.
Eşiniz bence döneceğinizi yada mecbur olduğunuzu bildiğinden aklınca hırsını çıkartıyor. Önce işe girin ayaklarınızın üstünde bi durun sonra çekin restinizi.

Aslında evi terkederken eşimi yola getirme yada herhangi bir sebepten değildi tamamen öfkeyle bir anlık sinirle gitmem di geri dönmem ise cocugumun çok aglamasiydi yanima hiç eşya almamistim dönmem tamamen çocuktan kaynakliydi çocuk olmasa donmezdim okulu vardı oradan gidip gelmek zor oldu bunlar etken oldu aslında ama gerçek şu isterdim eşimin az birşey çaba gostermesine 7 yıllık evlilikte hiç ayrılmayı dile getirmiştik bir anda soyleyince bende şok etkisi yaratti

İlişkiniz oldukça laçkalaşmış. Bu saatten sonra düzelmez. Boşanacağınızı düşünmüyorum o yüzde bu böyle gider.

Back
X