• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bosanmak istiyor

Ev hanımı olduğum için gelirim yok çocukta küçük 4 yaşında ailemin maddi durumu yok beni desteleyecek kadar gerçekten mecbur olduğumu biliyordu ama bu süreçte bende kendime geldim ne kadar zorlansamda yapabilirim herhalde dedim gidip davayı açalım bu evden git dedim 2 hafta olacak daha avukata gidemedik surekli davası var diyor ucreti o ödeyeceği için bekliyorum aslinda
Ee ne olacak sanıyorsunuz adam evden gidince, kendi kendine mi ödenecek masraflar , zorlansam da yaparım yapabilirim herhalde dediğiniz şey nedir, iş yok güç yok para pul yok destek olacak aile yok , eteğinizde dört yaşında kız çocuğu ile neyi nasıl yapacaksınız, ne planladınız bunlarla ilgili?

Maddi gücüm yok aile destek olamaz yazmışsınız kapıyı çarpıp giderkende yoktu bunlar siz blöf yapmak için gidip sonra peşinizden gelmeyince tükürdüğünüzü yalayıp geri dönmüşsünüz en büyük hatanız . Aileyle barıştınız ne demeye durmadan başına kalktınız burası da kötü .
Şok olacağınız biseyde yok aslında siz yaptıklarınızla adama kendınız boşanalım diyecek konuma getırmıssınız para verme konusunu oturup konuşup halleyseydiniz belki oda para için Benı terk etti die düşünüyordur

Çocuk olmasa boşanırdık kelimesini ya yutacaksınız yada boşanacaksınız

Aslında evi terkederken eşimi yola getirme yada herhangi bir sebepten değildi tamamen öfkeyle bir anlık sinirle gitmem di geri dönmem ise cocugumun çok aglamasiydi yanima hiç eşya almamistim dönmem tamamen çocuktan kaynakliydi çocuk olmasa donmezdim okulu vardı oradan gidip gelmek zor oldu bunlar etken oldu aslında ama gerçek şu isterdim eşimin az birşey çaba gostermesine 7 yıllık evlilikte hiç ayrılmayı dile getirmiştik bir anda soyleyince bende şok etkisi yaratti
Ben seni elestiremiyorum. Kendimi tamamen senin konumunda düşününce ben de evi terk ederdim. Tek fark ne çocuk için arardım ne de geri donerdim. Adam senin çaresizliğine oynuyor. Babasına para verme konusuna gelince de yüzde yüz haklısın. Sana bilgi vermeden evin bütçesinden kimseye bir kuruş veremez.

Ailesiyle ne sorun yaşadınız bilmiyorum ama daha bismillah ilk günden aileyle kavga edip üzerine 3 yıl küs kalmışsınız sonrasında barışıncada sürekli şikayet etmişsiniz üzerine adam babasına para verdiği için evleri terk etmişsiniz. Kusura bakmayında bu adamda ağaç kavuğundan çıkmamış. Bende eşinizin yerinde olsam boşanmak isterdim. Ailemi bu kadar yok Sayan babama para gönderdim diye evi terk eden sürekli sorun çıkartan eşi istemezdim hayatımda. Birazdan bu pencereden bakın

Bu hikayede yine üzüldüğüm bir tek çocuk. Çünkü şuan bilinçaltı kayıtta.
Arkasını getiremeyeceginiz fevri çıkışlarınızı bir kenara bırakın.
Her ikinizde tansiyonu düşürün adam akıllı bir konuşun.
Sırf babasına para verdi diye bu raddeye gelmiş olamazsınız.
Ya blöf yapmıyorsa bir B planınız var mı.
Yoksa da bunu düşünseniz iyi olur.

Ailesiyle ne sorun yaşadınız bilmiyorum ama daha bismillah ilk günden aileyle kavga edip üzerine 3 yıl küs kalmışsınız sonrasında barışıncada sürekli şikayet etmişsiniz üzerine adam babasına para verdiği için evleri terk etmişsiniz. Kusura bakmayında bu adamda ağaç kavuğundan çıkmamış. Bende eşinizin yerinde olsam boşanmak isterdim. Ailemi bu kadar yok Sayan babama para gönderdim diye evi terk eden sürekli sorun çıkartan eşi istemezdim hayatımda. Birazdan bu pencereden bakın
Konu sahibin davranışları kadar saçma şu yorumunuz.Karısından habersiz Evin bütçesinden babasına para gönderiyor,karısını yok saymıyor mu??

Madem ailesiyle barıştınız,daha niye halen bana şunu bunu yapmışlardı kavgası yapıyorsunuz adama? Adan ne yapsın ailesiyle kavga mı etsin?çocuğunuz da varmış,bazen eski aile konularını artık geçmişte bırakmak gerek..gönderdiği para ne kadardı mesela?

Sizde isyemelisiniz
ÇOCUK İÇİN deyip mutsuzluk içinde ne kendinizi nede kızınızı buna mahkum edin.
Cünkü cocuk için değil ekonomik ve sosyal kaygılarla evliliğe devam ediyorsunuz. Sevgi bağı yok.
Koca için evde işler tıkırında isterse yemek var cocuk güvende maddi kaynak sağlıyor keyfine göre dışarda gezip tozuyor belki sevgilisi bile var
Sizde ev hanımıyım dediniz calışmanıza gerek kalmadan hayatınızı idame ediyorsunuz
Yani çocuk için değil

Konu sahibin davranışları kadar saçma şu yorumunuz.Karısından habersiz Evin bütçesinden babasına para gönderiyor,karısını yok saymıyor mu??
Kadın en başından beri sürekli sorun çıkartıyor ailesi konusunda. Demek ki babasının ihtiyacı olmuş adam göndermiş. Kadında öğrendiği gibi evleri terk etmiş yine. Normal bir durumda olsa adam haber vermese evet fakat kadın sürekli aile konusunda zaten sorun çıkartan biri. Adamın söylemeye çekinmesi normal. Normal bir ilişki mi varda kadınınyoksaydı felan diyorsunuz? Benimde babamın ihtiyacı olsa ben gönderirim kocam sürekli ilk evlendiğinizden beri sorun çıkartsa ailem konusunda 3 yıl küs kalsa barışınca da sürekli bana şikayetlerde para gönderdim diye evi terk etse ee yeter be derim boşanırım. Bana görede ailemi bu şekilde yok saymak beni yoksaymak demek.

Kiziniz 4 yasinda
O okuldayken part time da olsa is bulabilirsiniz
Evi terkediyorsaniz da karsi tarafla sorunu cozmeden neden dondunuz?
Yanima esya almadim diyorsunuz o zaman 2 gun kalip donecektiniz "biraz sakinlesmek icin gittim otur simdi konusalim" diyecektiniz
Siz adam yalvarsin istediniz
Cocugu bahane etmeyin
Bosanmak icin illa avukat mi tutmak gerekiyor
Gidip dilekce yazin adliyede
Bosanirsaniz da girer ise calisirsiniz
Ailenize de destek olursunuz
Kocaniz da nafaka odeyecek
Ev hanimlari da bosaniyor sadece calisanlara ozgu degil bu durum
Ama sizin bahaneniz cok niyetiniz yok adam da bunu biliyor gittigin gibi geleceksin demesinden belli
Bundan sonra daha da kafasina gore davranir nasilsa net sekilde rest cekip gidemediniz

İlk yanlışı çocuğunuzu alıp o evden çıkmakla yapmışsınız madem çıktınız o gelip yalvar yakar yapmadığı sürece dönmemeniz gerekirdi.
Şuan kafasında sizin onu bırakamayacağınızın rahatlığı var.
Evden çıkıyorsan her şeyi göze almalısın.

En son söylediğiniz "boşanalım" kelimesinin arkasında durun.
Eğer buradan da dönerseniz bundan sonra sizi muma çevirir..
Madem istiyor kabul edin.
Bana boşanmayacak gibi geliyor ama tabi belli de olmaz.

Bu arads babasına para vermesi neden rahatsız ediyor?
Babasına para vermesi neden rahatsız etmesin ki? Beni de ederdi evlenmiş barklanmışsın bir zahmet ayırsın evinin bütçesini kök ailesinden

Babasına para vermesi neden rahatsız etmesin ki? Beni de ederdi evlenmiş barklanmışsın bir zahmet ayırsın evinin bütçesini kök ailesinden

Her ailenin dinamiği farklı
Beni etmez mesela kayınpederim benden para istesin seve seve veririm geri vermese bile olur. Bilirim ki gerçekten ihtiyaç duymuştur..
Aynı şekilde benim ailemde istese veririm eşime dahi sormam çünkü bilirim ki eşim asla rahatsız olmaz
Çünkü ailelerimiz bizi kullanan bir aile değiller
Hatta kendi babama vermezsem eşim kızar bana..
Bende aynı şekilde..

7 kat ellere yardım ediyoruz.. annelerimize babalarımıza vermişiz gözüm görmez.

Ama dediğim gibi öyle aileler de var ki evlat kullanan vermek zorundaymış gibi davranan bu yüzden sordum

Böyle kaçıncı konudur açıklıyor bilmiyorum. Kocası ailesine bir kaç kuruş para verince delirip evi terk eden, olayı boşanmaya kadar götüren kadınların sonu bazı istisnalar hariç hep aynı oluyor. O birkaç kuruş parayı elde tutayım derken evlilikten oluyor. Sadece evlilikte de değil çocukla beraber peş parasız ortada kalıyorlarla.

Yani sizin karakteriniz biseyi tutturmak herhalde. Önünü arkasını düşünmeden tutturuyorsunuz sonra pişman oluyorsunuz gibi anladim iki haftadir bisey olmadıysa oturun evinizde niye sorup duruyorsunuz? Bisey yokmuş gibi devam edin

Her ailenin dinamiği farklı
Beni etmez mesela kayınpederim benden para istesin seve seve veririm geri vermese bile olur. Bilirim ki gerçekten ihtiyaç duymuştur..
Aynı şekilde benim ailemde istese veririm eşime dahi sormam çünkü bilirim ki eşim asla rahatsız olmaz
Çünkü ailelerimiz bizi kullanan bir aile değiller
Hatta kendi babama vermezsem eşim kızar bana..
Bende aynı şekilde..

7 kat ellere yardım ediyoruz.. annelerimize babalarımıza vermişiz gözüm görmez.

Ama dediğim gibi öyle aileler de var ki evlat kullanan vermek zorundaymış gibi davranan bu yüzden sordum
Evet büyük oranda size katılıyorum ihtiyaç varsa ben de aileme yardım ederim eşim de aynı şekilde ancak bunlar gizli saklı olmamalı, konu sahibinin tepkisi biraz da ona diye düşünüyorum

Bosanmayi yerlere atmayin bu denli.
bosanmak isteyen gider avukati kendi bulur, baba evine gitmez göz dagi icin .sen bul ben bulim tiyatrolarina gerek uok.
Böyle oluncada inanmaz adam tabi

Öncelikle okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Ben eşimle 7 yıllık evliyim eşimin ailesi beni asla istemedi evliliğimizin ilk günü ailesiyle kavga ettim daha sonra 3 yıl sonra barıştık bu kuş olduğumuz dönemde eşim benimle çok ilgiliydi aşk dolu bakıyordu 3 yıl sonra bir cocugumuz oldu ben eşim için ailesiyle barıştım ama bana yapılanları asla unutamadim tartışmalarimizda eşime diyordum ailen böyle yaptı diye o sadece susuyordu Haziran ayında eşimin bana yalan söylediğini babasına para verdigini öğrendim daha önceleri de vermisti ama benden saklamamisti bende yalan söylediği için tartıştım cocugumu alıp ailemin yanına gittim gelmedi ben 7 gün sonra eve döndüm eşim çocuk olmasa bosanmistim dedi ben afalladim daha sonra 2 3 kere daha söyledi ben çocuk için durmamız gerektigimizi boşanmak istemediğimi söyledim yatakları ayırdı eve geç gelmelere başladı yaptığı psikolojik baskıya dayanamadim bu sefer ben dedim gidip bosanalim diye avukat bul dedim velhasıl bulduğunu söyledi ama birturlu gidip dilekçe vermedik ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum belirsizlik beni mahvediyor sizce ne yapmalıyım
Pimi siz cekmissiniz ama. Sirf cocuk icin birarada oldugunuzu hissettirmissiniz..adam olan zaten evliligi bitirme noktasina gelirdi bu konusmadan sonra. Her sorun yasandiginda evi terketmek de yanlis
Evi terketme noktasina geldiysen hir daha donmceksin mesela. Siz hakli olablirsiniz fakat ust uste cok yanlis davranmissiniz.

Back
X