Eşim boşanmak istiyor..

pinksandoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
95
0
86
Diğer
Arkadaşlar eşim benden boşanmak istiyor..Bu evliliğin yürümediğini ve anlaşmalı boşanmak istediğini söylüyor...
Eğer anlaşmalı boşanmazsam da dava acacakmıs...
Sanırım bu saatten sonra onu döndürmem imkansız...
Ama cok zor ya bu yükü ben nasıl tasıyacağım...
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

çok üzüldüm canım yaaa..Allah yardımcın olsun..eşin neden ayrılmak istiyo..dönüşü olmayacak kadar büyükmü problem?zor bi durum..araya sözü geçen mantıklı birini koysan nasıl olur denedin mi bu yolu

ayyy cnm neden istediki blöf mü yapıyor acaba

biraz açsan konuyu.. seni ölçüyo olmasın yada başkasımı var
allah korusun anlatsana biraz hayırlısı olsun

Kusura bakmayın amacım sizi merak da bırakmak değildi inanın cok kötüydüm komsuma gitmiştim...Hala kötüyüm..
Tabiki birden bire olmadı sorunlarımız vardı hep..Cocuk yok..
Ama ne bileyim benimde hatalarım var biliyorum fakat eşim asla sorun istemiyor evde..
Fakat her istediğini de yapmak istiyor...
Benim ona karısma hakkım yok,ayrıca bana cok baskıcı yemekten,herseyden sorun cıkarıyor,daha fazlası da var...
Ama önemli olan benim için bu evlilik bitti diyebiliyor halbuki o da beni üzüyor ve bende evliliğimde sorun yasıyorum ama yinede düzeltelim diyebiliyroum.
Ama o yok bosyere zaman kaybı tekrar evleneceksek zaman kaybediyoruz diyor...

canım seni üzmek gaza getirmek filan istemem ama seni ne kadar çabuk gözden çıkarmıs bu adam. ne demek baskasıyla evleneceksek vakit kaybetmeyelim?
hiç yalvarmaz düzeltmeye çalışmazdım yerinde olsam.
yani adam senden ayrılıp yeni biriyle evlenmeyi düşünebiliyorsa bu evliliği o kafasında bitirmiş anlamına gelir bence.

Evet canım durum aynen senin dediğin gibi..
Ama ben neden bu kadar cesaretsizim,hala vazgecemiyorum,bitiremiyorum..
Artık kendimden nefret bile etmeye başladım...
Hala göze alamıyorum cok ama cok kormuyorum bosanmaktan bu acı beni öldürecekmiş gibi geliyor...
Ne yapıcam ben böyle neden güçlü olamıyorum...
Bu kadar acizlik neden neden neden...
Tek kötü insan benmiyim bu kadar evli insan var ben bu kadar nefret edilecek kadar kötümüyüm diye soruyorum kendime...Psikolojim altüst oldu...Kafam patlıyor düsünmektenn...

bence adamın başka sevgilsii var gibi geldi
yani gene günahını almim ama neden evlenceksek zaman kaybetmeyelim diyor ki

Kaç kere bu noktaya geldim haddi hesabı yok csaretsiziliğim yüzünden ne onur kaldı ne gurur ve aksine daha da tepeme cıktı hep...
Tamamen şımardı,resmen artık dalga gecer gibi konusuyor benimle...
Umrunda bile değil,evliliğimiz bitiyor ama gayet rahat hemde cok rahat...
Aklıma mukayet olamıyorum ya hep suc benim mii..
Ben bu kadar kötümüyüm soruyorum sürekli kendime arkadaşlar deliricem ya..

nasıl elendiniz severek mi yoksa görücü usulümü
kaç yıllık evlisiniz
bu sorunlar hep var mıydı
biraz daha konuyu açarsanız daha iyi anlayacağız sanıyorum

bir erkek hali hazırdaki eşine "evleneceksek zaman kaybetmeyelim" diyorsa o erkek eşini gözden çoktan çıkarmıştır..

üzüldüm adınıza..

siz neler hissediyosunuz eşinize karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…