- Konu Sahibi pinksandoz
-
Kaç kere bu noktaya geldim haddi hesabı yok csaretsiziliğim yüzünden ne onur kaldı ne gurur ve aksine daha da tepeme cıktı hep...
Tamamen şımardı,resmen artık dalga gecer gibi konusuyor benimle...
Umrunda bile değil,evliliğimiz bitiyor ama gayet rahat hemde cok rahat...
Aklıma mukayet olamıyorum ya hep suc benim mii..
Ben bu kadar kötümüyüm soruyorum sürekli kendime arkadaşlar deliricem ya..
bir erkek hali hazırdaki eşine "evleneceksek zaman kaybetmeyelim" diyorsa o erkek eşini gözden çoktan çıkarmıştır..
üzüldüm adınıza..
siz neler hissediyosunuz eşinize karşı?
çok sinirlendim inat et boşanma bide şeini sallama
Güzelim bence neden senden bosanmak istemesinin hic bir önemi yok!
Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?
Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!
Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...
Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:
kaç yıllık evlisiniz
Amin..
Evet cok haklısın neden ne olursa olsun bu laflardan sonra hala evliliğimin düzelmesi için savaş içine girmem sanırım korkaklığın bir göstergesi..
Ama herkes güçlü olamıyor malesef..En sevmediğim yanım işte bu vazgecemiyorum anılarımdan..
Tatlım benim bütün eşlerin isteği odur. Ataerkil aile düzeni. Kendileri istediğini yapacak, kadın evde yemek, çocuk vs yapacak. Sanırım çalışmıyosun, ekonomik özgürlüğün olmadığı için daha da eziliyosun. Eşini sevmene saygı duyuyorum , eşinde belki seni seviyor ama saygı duymuyor. Bu lafları boşver, boşanalım falan gibi, eşler birçok kavgada söyleyebilir bunu ben bile en az 3 kere boşanmaya karar verdim. Sana destek olacak ailen varsa arkanda topla bi valiz onların yanına git, anlat onlara da. Bakalım adam arkandan gelirse veya gitmeden durdurursa blöftür, canını acıtmak için söylüyordur. Ama vazgeçme gitmekten, sen böyle yaptıkça adam seni sindirmek için habire boşanalım der. Eğer arkandan gelmiyorsa, aramıyorsa bilki bitmiştir. Ama böyle zaten mutlu olamazsın, bağrına taş basıp boşanırsın. Kadınlar çok güçlüdür, asla kendini ezik hissetme tatlım, takip edeceğim gelişmeleri, kolay gelsin sana
Anilar degil aslinda güzelim...aliskanliklardan vazgecmek bizi korkutuyor!
Fakat söyle düsün...senin esinden evvelde bir hayatin vardi öyle degilmi? O zamanda mutlu olabiliyordun, yasiyordun, nefes aliyordun, yemek yiyordun.....esini hayatinin odak noktasi yaptigin icin ondan vazgecmek suan seni acitiyor....
Ona bu anlami katan sensin....inanki anlamini kaybettikce acilarinda hafifleyecek...
Gidene kal diyemem giden gider zaten....sevene sev diyemem seven sever zaten....
Sahsi fikrim...
Anilar degil aslinda güzelim...aliskanliklardan vazgecmek bizi korkutuyor!
Fakat söyle düsün...senin esinden evvelde bir hayatin vardi öyle degilmi? O zamanda mutlu olabiliyordun, yasiyordun, nefes aliyordun, yemek yiyordun.....esini hayatinin odak noktasi yaptigin icin ondan vazgecmek suan seni acitiyor....
Ona bu anlami katan sensin....inanki anlamini kaybettikce acilarinda hafifleyecek...
Gidene kal diyemem giden gider zaten....sevene sev diyemem seven sever zaten....
Sahsi fikrim...
Güzelim bence neden senden bosanmak istemesinin hic bir önemi yok!
Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?
Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!
Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...
Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:
Kusura bakmayın amacım sizi merak da bırakmak değildi inanın cok kötüydüm komsuma gitmiştim...Hala kötüyüm..
Tabiki birden bire olmadı sorunlarımız vardı hep..Cocuk yok..
Ama ne bileyim benimde hatalarım var biliyorum fakat eşim asla sorun istemiyor evde..
Fakat her istediğini de yapmak istiyor...
Benim ona karısma hakkım yok,ayrıca bana cok baskıcı yemekten,herseyden sorun cıkarıyor,daha fazlası da var...
Ama önemli olan benim için bu evlilik bitti diyebiliyor halbuki o da beni üzüyor ve bende evliliğimde sorun yasıyorum ama yinede düzeltelim diyebiliyroum.
Ama o yok bosyere zaman kaybı tekrar evleneceksek zaman kaybediyoruz diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?