• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor..

Güzelim bence neden senden bosanmak istemesinin hic bir önemi yok!

Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?

Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!

Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...

Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:

Kaç kere bu noktaya geldim haddi hesabı yok csaretsiziliğim yüzünden ne onur kaldı ne gurur ve aksine daha da tepeme cıktı hep...
Tamamen şımardı,resmen artık dalga gecer gibi konusuyor benimle...
Umrunda bile değil,evliliğimiz bitiyor ama gayet rahat hemde cok rahat...
Aklıma mukayet olamıyorum ya hep suc benim mii..
Ben bu kadar kötümüyüm soruyorum sürekli kendime arkadaşlar deliricem ya..

bazı erkekler çok üzerlerine düşülmesinden hiç hoşlanmazlar..

biraz umursamaz takıl bakalım...seninle dalga geçerse patlat bi kahkaha rahatlığınla ez bakalım..

bir erkek hali hazırdaki eşine "evleneceksek zaman kaybetmeyelim" diyorsa o erkek eşini gözden çoktan çıkarmıştır..

üzüldüm adınıza..

siz neler hissediyosunuz eşinize karşı?

Ben aslında hep düzeltme taraftarıyım ve hala eşimi seviyorum..
ama o anlaşma diye birsey yok benim istediğim sekilde davranacaksın diyor..

Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?

Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!

Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...

Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:

Amin..
Evet cok haklısın neden ne olursa olsun bu laflardan sonra hala evliliğimin düzelmesi için savaş içine girmem sanırım korkaklığın bir göstergesi..
Ama herkes güçlü olamıyor malesef..En sevmediğim yanım işte bu vazgecemiyorum anılarımdan..

Biliyorum şimdi aranızda bana çok kızanlar olacak çünkü daha öncede bu tarz bir konu actığımda yorum yapanlar oldu ama arkadaşlar zaten ben cesaret edip boşanmayı göze alabilseydim burdan yardım istemezdim zaten...
Sizden yardım beklediğim konu hangi yolu izlemem ve kendimi güçlü hissetmem için neler yapmam gerektiğiyle alakalı...
Çünkü gercekten cıkmazdayım..

gerçekten ona göre bu evlilik bitmiş:1no2: hatta ikinciyi düşünüyor bile acaba diyorum başka birimi varCADIARZU gerçi sorunlarımız vardı diyosun ama çok çabuk bitirmiş seni hiçe saymış hep o seni haketmiyor malesef:1no2: bence arkana bile bakma madem çocukda yok biraz gururlu ol sen çok şımartmışsın halada yapıyosun yapma bence kendini bişey sanmasın

Amin..
Evet cok haklısın neden ne olursa olsun bu laflardan sonra hala evliliğimin düzelmesi için savaş içine girmem sanırım korkaklığın bir göstergesi..
Ama herkes güçlü olamıyor malesef..En sevmediğim yanım işte bu vazgecemiyorum anılarımdan..

Anilar degil aslinda güzelim...aliskanliklardan vazgecmek bizi korkutuyor!:delphin:

Fakat söyle düsün...senin esinden evvelde bir hayatin vardi öyle degilmi? O zamanda mutlu olabiliyordun, yasiyordun, nefes aliyordun, yemek yiyordun.....esini hayatinin odak noktasi yaptigin icin ondan vazgecmek suan seni acitiyor....
Ona bu anlami katan sensin....inanki anlamini kaybettikce acilarinda hafifleyecek...

Gidene kal diyemem giden gider zaten....sevene sev diyemem seven sever zaten....

Sahsi fikrim...:delphin:

Tatlım benim bütün eşlerin isteği odur. Ataerkil aile düzeni. Kendileri istediğini yapacak, kadın evde yemek, çocuk vs yapacak. Sanırım çalışmıyosun, ekonomik özgürlüğün olmadığı için daha da eziliyosun. Eşini sevmene saygı duyuyorum , eşinde belki seni seviyor ama saygı duymuyor. Bu lafları boşver, boşanalım falan gibi, eşler birçok kavgada söyleyebilir bunu ben bile en az 3 kere boşanmaya karar verdim. Sana destek olacak ailen varsa arkanda topla bi valiz onların yanına git, anlat onlara da. Bakalım adam arkandan gelirse veya gitmeden durdurursa blöftür, canını acıtmak için söylüyordur. Ama vazgeçme gitmekten, sen böyle yaptıkça adam seni sindirmek için habire boşanalım der. Eğer arkandan gelmiyorsa, aramıyorsa bilki bitmiştir. Ama böyle zaten mutlu olamazsın, bağrına taş basıp boşanırsın. Kadınlar çok güçlüdür, asla kendini ezik hissetme tatlım, takip edeceğim gelişmeleri, kolay gelsin sana

Çok tesekkür ederim yaklaşımına...
Canım eşime bunu yaptım yine boşanalım dediği bir zamanda(aylardır bunu yineliyor) ben ailemin yanına gidiyorum siye cıktım ve bir hafta boyunca beni ne aradı ne sordu ama ben dayanamayıp geri döndüm döndüğümdede niye geldin ben boşanmak istersin diye düsünüyordum dedi..
Ve herkesle de bunu paylasmıs zaten..
Canım durum böyle...Yani bitmiş..
Ne yapmalıyım ben :a015:

Anilar degil aslinda güzelim...aliskanliklardan vazgecmek bizi korkutuyor!:delphin:

Fakat söyle düsün...senin esinden evvelde bir hayatin vardi öyle degilmi? O zamanda mutlu olabiliyordun, yasiyordun, nefes aliyordun, yemek yiyordun.....esini hayatinin odak noktasi yaptigin icin ondan vazgecmek suan seni acitiyor....
Ona bu anlami katan sensin....inanki anlamini kaybettikce acilarinda hafifleyecek...

Gidene kal diyemem giden gider zaten....sevene sev diyemem seven sever zaten....

Çok haklısın gercekten yazdıkların içime inan su serpti..
Beni istemeyen bir insanla nereye kadar yaşayabilirim...

gülsümcüm arkadaş inatla bu evlilikten vazgeçmek istemiyor bu nekadar sağlıklıdır şu durumda bende karar veremedim doğrusu
konuyuda tam anlayabilmiş değilim zaten
ama reelde de buradada pek çok hayat gördük kimi evliliğini sürdürmeyi seçti başardı başaramadı meçhul
kimide pire için yorgan yaktı şimdi mutlu yada mutsuz o da mechul
her olay her kişiye göre göreceliğini sürdürmeye devam ediyor
hayat bir şekilde akıyor ne diyelim arkadaşın hakkında hayırlısı olsun

ayrılmaktan başka çaren yok yeteri kadar taviz vermişsin canım karşısında güçlü dur kararlı dur

ne zaman bir konu okusam gülsüm sultan yorum yapmışsa tamam diyorum doğrusunu söylemiş işte :)
konuyu açan arkadaşım, seni anlıyorum. aslında çok kişi anlıyordur. yani çoğumuz çok güçsüz hissetmişizdir hayatın bir yerinde.
nacizane fikrim, bir düşün derim. nelerden korkuyorsun. bu adam hayatından giderse seni ne üzecek? kendini sevilmemiş ve değersiz mi hissedeceksin mesela?
sağlam dur. ben varım de!! ben kendime yeterim. aslında etrafa bakıyoruz bazen, insanlar aklı başında, doğru adımlar atıyor. çok inanılmaz bir şeymiş gibi geliyor bunu başarmak. ama bir kere sağlam durdun mu gerisi gelir.
bir öğretmenim demişti ki ' kendinizin en yakını sizsiniz. lütfen kendinizin en iyi arkadaşı olun!'. ne kadar güzel söylemiş değil mi?
evlendikten sonra yapamadığın şeyleri düşün. hayatında ertelediğin konuları mesela... artık özgür olacaksın. kimseye hesap vermeden kendi kararlarını alacaksın. ben buyum diyeceksin. istersem yaparım.
bu arada eşinin kendine güvenmesinin sebebi de senin ona muhtaç olduğunu hissettirmen bence. bu rahatlığı elinden alıp onsuz da var olabileceğini gösterirsen o da bu kadar güvenli olamaz. inan kimse bu kadar güçlü değil.
çok uzattım galiba. umarım kendini toparlar ve kendinin farkına varırsın. her insan kendi olarak çok değerlidir. kendini sev!!! vereliniortak

CADIARZU canım bence yapılcak hiç bir şey yok o seni istemiyorsa sen hiç isteme sen zaten evliliğini kurtarmak için çaba sarfetmişsin o ne yapmış hiç unutma senden daha değerli hiç bir şey yok biraz cesaret oda biz kadınlarda fazlasıyla var canım önüne bak bundan sonra daha güzel günler senin olsun tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

üzgünüm ama bence aldatılıyorsunuz :1no2:
kesinlikle başka hiç bir sebeb bir erkeği bukadar kolay bir evliliği yıkmasına sebeb olamaz :kızgın:
ben olsam kesinlkle boşanmayı kabul etmem yani bu affet sevgisini kazan anlamına gelmesin sakın :olmaz: süründürrüm açıkçası ne kadar uzarsa uzasın ona bu zevki tatırmam amacı hemen sizi boşayıp yeniden evlenmek bu çok açık anlaşılıyor :oklava:
anlaşmalı boşanma istemsindeki gaye de mal paylaşımı konusunda kendi dediklerini yaptrmak ki bunada asla izin verme bırak o açsın davayı sen gitme 2-yada 3 yıl sürünür sonra zaten mahkeme ayrı yaşadığınızı kanıtlarsa adil olarak mal paylaşımınız yapar ve boşar ...
üzgünüm :teselli:

Kusura bakmayın amacım sizi merak da bırakmak değildi inanın cok kötüydüm komsuma gitmiştim...Hala kötüyüm..
Tabiki birden bire olmadı sorunlarımız vardı hep..Cocuk yok..
Ama ne bileyim benimde hatalarım var biliyorum fakat eşim asla sorun istemiyor evde..
Fakat her istediğini de yapmak istiyor...
Benim ona karısma hakkım yok,ayrıca bana cok baskıcı yemekten,herseyden sorun cıkarıyor,daha fazlası da var...
Ama önemli olan benim için bu evlilik bitti diyebiliyor halbuki o da beni üzüyor ve bende evliliğimde sorun yasıyorum ama yinede düzeltelim diyebiliyroum.
Ama o yok bosyere zaman kaybı tekrar evleneceksek zaman kaybediyoruz diyor...

pardon benım anlamadıgım son cumlenız tekrar evleneceksek zaman kaybedıyoruz ne demek:uhm::uhm:
ama sıze dusuncemı soyleyım benı ıstemeyenı asla bende ıstemem
hakedene hakettıgı kadar deger verınkı kendı degerınızı kaybetmeyesınız
bak sız de memnun degılsınız aslında sadece alıskanlık ve bosanmıs olmanın verdıgı baskı dusunce ve elalem ne derlıkle ayrılmayı dusunemıyorsunuz bence
herseye karısması sızı bu kadar bunaltması bıktırmak ıcın yapılmıs seyler sızı uzen ve ıstemedıgını soyleyen bırı ıcın cabalayıp su kısacık hayatta kendınızı heba etmeyın nacızane fıkrım
tabıkı cok zor bır durum konusmak kolay degıl ıcınde yasayan sızsınız ama ınanın ılerde sızde boyle dusuneceksınız
cocugunuzda yokmus cocuk olsaydı daha zorlanacaktınız herseyın hayırlısı olsun ınsaallah hakkınızda

belki biraz ayri kalmaniz sizin icin iyi olabilir sen biraz ailenein yaninda kalirsin bu zaman zarfinda kendini daha iyi toparlarsin;ayrilmak icin kendinde guc bulursun seni engelleyen bu ise
esiniz zaten gozden cikarmis bu evliligi zorla ne evlilik olabiliyor nede sevgi ama senin kendini toparlaman icin zamana ihtiyacin var guclu ol ,sonucta sen ne yapsan onun fikri degismeyecek nedenleri nicinleri birak guclu olmayi tercih et Rabbim yolunu acik etsin ins

Back
X