• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor..

Çok tesekkür ederim yaklaşımına...
Canım eşime bunu yaptım yine boşanalım dediği bir zamanda(aylardır bunu yineliyor) ben ailemin yanına gidiyorum siye cıktım ve bir hafta boyunca beni ne aradı ne sordu ama ben dayanamayıp geri döndüm döndüğümdede niye geldin ben boşanmak istersin diye düsünüyordum dedi..
Ve herkesle de bunu paylasmıs zaten..
Canım durum böyle...Yani bitmiş..
Ne yapmalıyım ben :a015:

aaaaa,terbiyesiz.....elbet boşanacaksın,ne kadar yara olsa da içinde kapanmayan yara var mı ki,,imkanların ne durumda bilmiyorum ama bi iş bul kendine,ona onsuz da hayata aslanlar gibi devam edeceğini göster...ben inanıyorum yaparsına.s.

Üzgünüm ama eşiniz kafasında bu olayı çoktan bitirmiş. Sanırım sizi kırmadan ayrılmak istiyor. Bence olayı fazla kurcalamayın. Tahminimce eşiniz konuştukça altından hoş şeyler çıkmayacak.
Çocukda yokmuş zaten. Kafanızdan eşinizi silin.

ah canım ya ''tekrar evleneceksek daha fazla zaman kaybetmeyelim''den daha fazla insanı incitebilecek bir cümle var mı acaba:çok üzgünüm:

Ben onsuz nasıl nefes alırım.Ben onsuz nasıl yaşarım.Hep bunlar geçiyor insanın aklından.
Sonra zamanla o sizi sevmedikçe,ilgi göstermedikçe Peygamber değiliz ya sabır da bitiyor aşkta sevgide.
Bırgün arkana dönüp baktığında DEYMEZMıŞ diyeceksin.
Bu kadar değersiz bir insan için kendimi üzmeye DEYMEZMıŞ.

canım benim seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin
tamam esindir anlarım cok seviyosan üzülürsün
ama en nihayetinde onun gözünde bazı seyler bitmiş ne kadar uğraşsanda nafile
gecmiş olsun
hayırlısı olur insallah

Back
X