- Konu Sahibi pinksandoz
-
Güzelim bence neden senden bosanmak istemesinin hic bir önemi yok!
Neticede bunu sana söyledimi? Agzindan ayrilik kelimleri cikardimi? Bu evlilikte gözü yokmu?
Bence, bitmistir...Neden? Nicin? diye sorgulamak yerine..kendini mahkeme etmek yerine...bagrina tas bas ve gururlu bir sekilde Allah yolunu acik etsin güle güle de!!
Tabikide zordur tabikide kolay degildir...binbir umutlarla hayallerle evleniyorsun, fedakarliklar yapiyorsun fakat zorla güzellik olmaz....demekki o sende istedigi mutlulugu bulamamis...
Hakkinda hayirlisi olsun, güclü ol ve unutma herseyde bir hayir vardir elbet:1hug:
Benim eşim yıllardır en ufak tartışmamızda boşanalım der, yemin ederim bir kez bile hayır boşanmam demedim. İstemiyorsan gidebilirsin dedim. Bu defa bir kadının söyleyeceği sözü o bana söyler ya çocuklar. İnan bu yıllardır böyle boşanmıyoruz ama eşimin bana söylediği her boşanalım kelimesi benden ve evliliğimden çok şey götürdü.
önce eşinizin öylesine ,sinirden söyledigini düşündüm..ama baskalarıyla da paylaşmış boşanma istegini o zaman şakası yok bunun..
süründür boşanma diyenlere katılmıyorum asaletini göster ayrıl tek celsede..Allah süründürsün onu sen degil..önce bi iş bul kendine canım ayakta durman ve oyalanman için..çocuk da yok ne güzel..cok sevdigini sanma öyle bi eşi seviyor olman zor..tahminimce korku bu..belki daha iyi bir eş kaderde seni bekliyordur.her serde hayır var..
her an herkesin basına gelebilir dünya hali..güçlü olman dileğiyle..
önce eşinizin öylesine ,sinirden söyledigini düşündüm..ama baskalarıyla da paylaşmış boşanma istegini o zaman şakası yok bunun..
süründür boşanma diyenlere katılmıyorum asaletini göster ayrıl tek celsede..Allah süründürsün onu sen degil..önce bi iş bul kendine canım ayakta durman ve oyalanman için..çocuk da yok ne güzel..cok sevdigini sanma öyle bi eşi seviyor olman zor..tahminimce korku bu..belki daha iyi bir eş kaderde seni bekliyordur.her serde hayır var..
her an herkesin basına gelebilir dünya hali..güçlü olman dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?