eşim boşanmak istiyor...

duygum9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
24
0
86
Tekirdağ
7 yıllık evliyim eşim son 6 aydır durmadan hergün devamlı hep senden boşanmak istiyorum diyor olmuyor senden soğudum diyor şaka yaptığını düşünüyordum baştan ama hep ağzında olunca artık çok moralim bozuluyor kimseye bişey diyemiyorum ne kendi ailesine nede kendi aileme 5 yaşında bi kızım var ben eşimi seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ...

Sebebini sormadan öğrenemezsiniz evliliğinizde aşamadığınız sorunlarınız mı var ? Çok yüzeysel anlatmışsınız...

son 6 aydır değişen şey ne acaba?

önce bunu öğrenmek lazım.

ayrıca boşanmak kelimesi öyle sürekli ağıza alınmaz,bir süre sonra önemini yitirir yalama olur..

boşanacak adam eşini psikolojik baskı altında tutmak için sürekli boşanacağım demez,gider dava açar.

hiç sormadın mı peki neden diye?

ya inanın aramızda öyle bağırış gürültü kavga geçmedi hep ağzında boşanma kelimesi beni çok rahatsız ediyor soruyorum nedenini senden soğudum olmuyor diyor işte en son bu gece yine ağzında ağladım bende dedim şimdi annenle babanla konuşucam sonrada gidicem dedim bi şey demedi şu an işte zaten ama aramadı ne yaptığımı sormadı bile...

valla bende biktim esim her kavgada bosanacam der bu son 1 senedir iyice artti ama bosanmasini bekliyorum bakalim :8: nedeni ise anlasamiyoruz der ama kavga bitince hic bisey yokmus gibi davranir. Kapi acik bosanmak isteyenlere arkadasim !!! cocuk oyuncagi degil bu, evlilikte bi sorun varsa karsilikli oturup konusulmali her dakka bosanacam ne demek ya ??! artik eskisi gibi takmiyorum sen de uzulme uzuldugunu belli etme ve sakin bosanmasin diye ikinci cocugu yapmayi dusunme

Nasıl bir evliiğiniz vardı altı ay öncesine kadar? Sorunlarınız var mıydı? Biraz daha anlatsanız kendinizi daha doğru yorumlarız...

7 yıllık evliyim eşim son 6 aydır durmadan hergün devamlı hep senden boşanmak istiyorum diyor olmuyor senden soğudum diyor şaka yaptığını düşünüyordum baştan ama hep ağzında olunca artık çok moralim bozuluyor kimseye bişey diyemiyorum ne kendi ailesine nede kendi aileme 5 yaşında bi kızım var ben eşimi seviyorum ne yapacağımı şaşırdım ...

sürekli böyle sözler duydugum bir adama nedenini sormam bile hatta kendım dava açarım,evlilik oyuncak değil

bune ki çocuk gibi boşanalım boşanalım ..bu erkekler evliliği oyuncak olarak görüyor ne demek boşanalım ... otur evinde karına çocuğuna sahip çık ya .. yazık sonra çolcuğu çocuğu mağdur ediyorlar ....madem bu olgunlukta değilsin evlenme kardeşim yani ...

yok öyle bi derdim boşanmaktan korkuyorum çünkü kızıma kıyamıyorum yuvam dağılsın istemiyorum evlilğimiz ilk yıllarında anlaşmazlıklarımız oldu çok sabırılı ve hep alttan aldı eşim beni bende ona zamanla uyum sağladım öyle düşünüyorum bi dediğini iki etmiyorum bi bebek gibi ilgileniyorum ama böyle konuşunca moralim bozuluyor

ya inanın aramızda öyle bağırış gürültü kavga geçmedi hep ağzında boşanma kelimesi beni çok rahatsız ediyor soruyorum nedenini senden soğudum olmuyor diyor işte en son bu gece yine ağzında ağladım bende dedim şimdi annenle babanla konuşucam sonrada gidicem dedim bi şey demedi şu an işte zaten ama aramadı ne yaptığımı sormadı bile...

peki hiç şüphelendiğin başka bir durum oldu mu? durup dururken soğumak ilginç geldi bana.

üstelik sen neden gidiyorsun,soğuyan o...

ayrıca bebek gibi baktım yazmışsın ya bir yerde,bebek gibi bakma sen onun annesi değilsin o da bakıma muhtaç 1 yaşında çocuk değil.çok fazla abartmaya,aşırı pohpohlamaya gerek yok bence.

Son düzenleme:
sebepsizce boşanmak istemesi çok ilginç evliliğinizde sizin göremediğiniz şeyler oluyor olabilir mi ?

Son düzenleme:
benim eşim işten eve evden işe bi sosyalliğimiz yok bundan şikayet etsemde yorgunum diyor bi sürü bahane buluyor bende üstüe gitmiyorum çalışıyor diye evde olduğu zaman alır önüne bilgisayarı eline çayını kahvesni kapanır bi odaya hiç çıkmaz sizde ne yapıyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz diye sormaz bilgisayardada hep film izler oyun oynar başkası olacağını sanmıyorum hiç şüphelenemdim bilemiyorum ama yapmz diyorum biz ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz onlarla bi işi olduğunda hiç yorgun değiliz o ayrı zaten artık sesimi çıkarmıyorum o konuya ama bu tarz konuşması beni çok üzüyor eşim çok sakin bi yapıya sahip öyle bağırması dövmesi hiç olmadı sadece böyle umarsamaz davranışları beni çıldırtıyor

Bence eşinizin telefonunu kurcalayın,işyerine yeni giren bayan var mı? Sorun eşinize tabi sohbet arasında konuşturun yani biraz didikleyin.işten çıkınca hemen eve mi geliyor? İzinli günlerin de dışarıdaysa kiminle görüşüyor...

bilgisayarını ve telefonunu çaktırmadan kontrol et yine de bi de fazla üstüne düşme bence

Keşke sende benimle boşanırsan kizinlada boşanmış olursun, bir gün kızımız neden ayrıldı diye sorarsa, baban sıkılmış o yüzden derim deseydin! Tövbe Allahım tövbe!

bence soğumadi, belki gercek nedenini söylerse ancak ozaman pes et;)
gitmek isterse kendisi s. Olup gitsin!

Sinir oldum ya:(nedensiz, iyi bir sebeb olmadığında, genellikle arkasında kirli şeyler çıkıyor!

yapmazmıyım bilgisayarıda telefonununa hep bakıyorum öyle gizli bi şey yok yani çalışmadığı günler evden dışarı çıkmaz öyle gizli işleri yoktur güvenim var ama davranışları bozuk

yapmazmıyım bilgisayarıda telefonununa hep bakıyorum öyle gizli bi şey yok yani çalışmadığı günler evden dışarı çıkmaz öyle gizli işleri yoktur güvenim var ama davranışları bozuk

madem şüphe edeceğiniz bir durum yok alın karşınıza benden boşanmak istiyorsan boşanalım,boşanmayacaksan oturup kalkıp beni boşamak da nedir diyebilmelisin...

o zaman evlilik hayatı zor gelmiş eşine.yalnız yaşamaktan daha mutlu gibi.ya da çok bunalmış,daralmış.

ama yine de başka bir kadın ihtimalini yabana atma derim,aklında olsun hep.

Back
X