Eşim boşanmak istiyor

Keske hepsi bukadar acık olsa... arkadan iş çevirip aldatan mı dersin hayatı zindan edip evde her işe kullanıp kadının hayatını bitirenler var..
öyle valla, yemek , ütü , temizlik bide çocuk da bakar büyütür..adam ohoo..öyle birisini tanıyorum .

Benim kararımı bekliyor ben biraz süre verelim değişmesi gereken şeyleri değiştirelim hatta ilk tanıştığımız yere gidelim en başından başlayalım bize iyi gelir dedim hiçbir şey yapmak istemiyor...dediğiniz gibi bütün bunları beni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor..

bu ne yavşakça bır konusma bee !! koca olacak bi de ..cok sey yazardım da mune banlamasın benı sımdı:)

yani kendinizi ziyan etmeyin bu şekilde..yeniden evlenip çok daha mutlu olabileceğinizi unutmayın.. şimdi bu yazdıklarım sizi çok sinirlendirir belki ama böyle olan insanlar da var. daha mutlu olan..çoluk çocuğa karışan

cnm evlenirken bir ömür boyu hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye eşler bir birine söz veriyorya ;şimdi bu adam eşinin yarı yolda bırakmış olmuyormu hemde elle tutulur büyük bir neden yokken. evet bencede vefasız

bu izah yeterli olmuştur sanırım

çok üzüldüm okudukça Allah hakkınızda hayırlısını versin size güç versin. evlenmek kolay değil ayrılmak hiç kolay değildir. yaşamadığımz halde sizlere bu kadar üzülürken seni tahmin edemyorum. ama kendini avutmalısın o adam seni sevmiyor sende onu sevme başka şeylerle oyala kendini ve artık seninde onu istemediğini görsün.
hiçbişey istemiyorum diyosun ama emin ol boşanırken maddi manevi tazminat alman onun canını sıkacaktır ve bu seni bir nebzede olsa rahatlatıcaktır. ayrıca bi arkadaş yazmış evi ayır ama hemen boşanma diye bencede öyle yap canım...

Canım benim ortada ne hastalık ve ne kötü gün bende diyorum ki adam yiyip içip arkada işmi çevirseydi açıkça söylemiş sevmiyrum diye buna vefasızlık denmez canım evet çok kırıcı sevilmemek ama en azından medeni bir şekilde söylemiş illa kötü olmaları gerekmiyor ayrılmaları için yani medeni kanunla evleniliyorya bende diyorum ki medeni bir şekilde boşanılabilir de

lorin gerçekten konu sahibinin bu konuda aleviler konusunda zerre kadar yanlış bir mesajı yok.böyle konularda çok açılır kkda. sevgilim alevi ailem istemedi diye. buda bir sorundur. neyse ben sadece düşüncemi söyleyeyim dedim.
ve konu sahibi ben yakışıklı değilim sen dışarı çıksan 50 kişi sana bakar diyen adam zaten seni gözden çıkarmış demektir. ben tekrar diyorum. bu adam bulmuş geceleri kadar içen ve çılgın bir kadın. ve senden ayrılmak istiyor.

tabiiiki medeni bir şekilde boşanılabilir. kötü olsunlar demiyorum ben. hani süründürmek fln olmayacak şeyler bunlar. doğrusun arkadan iş çevirmesi daha kötü önceki msjlarımda aynına değindim bende zaten

lakin konu sahibi eşini seviyor ve karar tek taraflı verildiği içinde çok acı verici bence

Bir alevi olarak yapıyorum bu yorumu, konu sahibi başından beri Aleviler hakkında kötü bir söz yazmamış, sadece ailesinin neden bu evliliğie karşı çıktığını anlatmak istemiş cümlesinde (yani arada mezhep ayrılığının olduğunu belirtmek istemiş). Bir arkadaş neden bu kadar sert yorumlar yapmış anlamadım. Ama benim gözümde karısına dışarıya çıksan elli kişi takılır peşine (ya da buna benzer) bir laf edebiliyorsa bu insan benim gözümde mezhebi, dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan değildir.

Ne hali varsa görsün...ama sakın boşanırken hiç bişey almayacağım gibi bir saçmalık yapmayın. Tazminatınızı, ortak mallarından hakkınız olan ne varsa alın. Şu an duygusal düşünüyorsunuz. Bu yaptığınız iyiliği görüp, sizi düşünecek, biraz da olsa pişmanlık duyacak sanıyorsunuz...Yok öyle bir dünya. Şekil 1A da görüldüğü gibi küçücük beyinli bir erkek o. Ortak kazanımlarınızın sefasını başka kadınla sürecek ve zaman geçince bu da size çok dokunacak.

Haklısınız belki ama...şuan için hiçbir şeyini istemiyorum

Evlenirken omur boyu ayrilmamaya soz vermek bana cok itici gelir hep. Evet iki taraf da bigun sevmekten vazgecebilir. Artik bir seyler onun icin cekilmez olabilir. Arkada kalan icin cok aci biliyorum. Ama sevmiyosa artik yapacak bir sey yok. Iliskiler baslar ve bitebilir. Evlenmis olmak adamin vazgecmeyecegi anlamina da gelmiyor gordugumuz gibi.

Konu sahibi birak gitsin. Kaybedecegin hicbir sey yok sana karsi sevgisi kalmamis bir adamdan baska.

6yıllık evliyim ve onu çok seviyorum çocuk yok..baştan beri sorunlarımız vardı ama sevmediğini kabullenemiyorum
Seni sevmeyen bir adamı bağlayan durmaz.
Ve sevdiğin için onun seni sevmiyor oluşu bunu ondan duyman insanının içini parça parça koparır.
Ama geçecek canım, hepsi geçecek.
Çok zor ve dayanılmaz gelebilir ama zamn ilaç derler ya cidden öyle.
Yapman gereken nedir biliyor musun?
Sevdiğini belli etmeyeceksin, ve umrunda değilmiş gibi davranacaksın.
Üstüne düşmeyeceksin.
Çok zor ama başarabilirsin gardını düşürme kimseye karşı bu en sevdiğin bile olsa.

Çocuklar bana diyorlarki artık Gülün hocam ... Teog sınavları var çocukların Kasım sonunda..yarı yolda bırakmak istemiyorum onları sonra okulu bırakmak istiyorum
ay dayanamadım yazim dedim..Sen niye gidiyosun ki o gitsin zaten adam gözüne görünmüyor dik dur biraz güçlü ol böyle yaparsan daha da küçülürsün onun gözünde..Davayı git aç dilekçeyi tutuştur eline gururlu ol mesleğin var ailen var öğrencilerin var olanlara şükret ve yoluna bak..Karşına daha iyisi çıkacak belki ne biliyosun..Rabbim haksızlık olduğunu gördü belki..Bunları düşün ben olsam asla arkama bakmazdım..Bekledikçe kaybedeceksin onuda onurunu da gururunuda...

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
Canım yazdıklarını çok üzülerek okudum. Rabbim kimseyi bu tür acılarla sınamasın. Bir kaç sayfa okudum. Anladım ki adam bir başkasını seviyor. Yol yakınken bitsin bence. Eşini seviyor olabilirsin ama inan bir müddet sonra sen de onu sevmekten vazgeçeceksin. Onun hiç bişeyini istemiyorum demişsin. O da ne demek oluyor? Yeniden birini sevsen, tekrar ev araba almak için uğraşıp maddi sıkıntı mı çekeceksin? Benim teyzemin eşi şehit oldu. Evliliklerine gıpta ederdim. Ama eniştem vefat etti. Onca mal kaldı. Onca imkan, ev araba, maaş. Milyarlarca lira... 2 sene olmadan teyzem kendi yaşıtı bekar bir beyle evlendi. İki de çocuğu vardı. Bu hoş bişey değil. Biliyorum. Ama bazı insanlar çok sevdiklerine rağmen bunları yapıp hayatın tadını çıkarabiliyorsa, bence sen de yapabilmelisin. Hiç birşey için geç değil. Gerçekten seni seven, iyi birini bulduğunda, aman bu gerizekalı için ne üzülmüşüm diye şu anki haline gülecek ve çok mutlu olacaksın. Sende şöyle bir durum da var bence. Ailem ne der korkusu. Laf sokacaklar, bizi dinlemedin de ne oldu diyecekler. Ama inan bana yeni biriyle mutlu olduğunda, bu günleri unutup hiç açmayacaklar. Annemin ailesi çok muhafazakar olmasına rağmen, kimse teyzemşn bu yaptığını hata olarak görmesine rağmen sesini çıkarmadı. Sonuçta aileler için önemli olan kızlarının mutluluğudur. Boşan. Ve hiç muhatap olma onunla. Güçlü olmak böyle bişeydir. Onu umursamadığını, keyfine baktığını görünce ona en büyük ceza olur bu. Dik dur. Gururlu ol. Gurur sevgiden bile önde gelmeli böyle durumlarda. Zavallı gibi mi görünmek istersin? Yoksa güçlü bir kadın gibi mi? İnsanlar ne acılar yaşıyor. Ama herşeye rağmen güçlü kalmaları onları yüceltiyor. Sen de güçlü ol. İnan bunun verdiği hazzı hiç bir şey veremez. Acı çeksen bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…