- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Ablacim ne olur yapma bak. Kendime dert ettim hirsimdan deliriyorum ne demek hiç bir şey almamak. Bak bu kadar kadın sana doğru olanı gösteriyor .sen bir şey almayarak onun gözünde yucelmeyeceksin. Yapma etme. Duyguyu bırakıp mantıklı düşünme zamanı . Çekeceğin en fazla 1 senelik acı için öyle gururlu pozlarına girmeye gerek yok .hakkın olanı almak zorundasınKendi günahlarında boğulsunlar, yansınlar kendi cehennemlerinde tek isteğim bu...
Bence de totosundaki dona kadar almalıAblacim ne olur yapma bak. Kendime dert ettim hirsimdan deliriyorum ne demek hiç bir şey almamak. Bak bu kadar kadın sana doğru olanı gösteriyor .sen bir şey almayarak onun gözünde yucelmeyeceksin. Yapma etme. Duyguyu bırakıp mantıklı düşünme zamanı . Çekeceğin en fazla 1 senelik acı için öyle gururlu pozlarına girmeye gerek yok .hakkın olanı almak zorundasın
Bence de totosundaki dona kadar almalı
Valla malı mülkü bırakıp giderse adam da gider ötekilerle çatır çatır yerBence de, herifce daha dune kadar artislik yapiyordu , ben de zaten cok yakisikli degilim, sokaga cikarsan benden iyisini bulursun bilmem ne diyorduParayi duyunca sen benim icin degerlisine dondu birden??!!! G.tu tutustu tabi parayi duyunca, ben olsam paralari alirim, Paralari yerken sefasini surerken fotolarini cekip herife gonderirim.
Valla malı mülkü bırakıp giderse adam da gider ötekilerle çatır çatır yer
Bir gelişme yok aynı herşey aynı şimdi o büyük ihtimal doğum gününü kutluyor kadınla...Y yagmurlu333 nasilsin? Bir gelişme varmi? Lütfen hakkin olani birakma ona...
Herkes hemfikirse gereği düşünüldü yaz kızım BU ADAMA AÇLIKTAN NEFESİ KOKANA DEK MÜEBBET UZAKLAŞTIRMAAdam bozuntusunun istediği tam da bu zaten sessiz sedasiz çekip gitmen. Neden ekmeğine yağ suruyorsun? Yazik değilimi sana gençliğine? Lütfen mantikli davran. Bu kez iyi olan değil mantikli davranan kazanacak.
Al işte adama şimdiden laylaylom aklınızı başınıza devşirin ötekilerle yemesini bir kenara bırakın karnının doyduğu günü unutturun onaBir gelişme yok aynı herşey aynı şimdi o büyük ihtimal doğum gününü kutluyor kadınla...
Allah aşkına Yağmurlu333'ü kendine getirelim ben onun yerinde olsam ALLAHIM BENİ BAŞTAN YARAT der aldığım nafakalarla gözümü ilk güzellik salonlarında açar ona da fotoğraflarımla whatsapptan sevgilerimi yollardımY yagmurlu333 neden hala o herifi düşünüyorsun? Neden hala aklin onda? Birak o.... Dan bulur o belasini...
Sen kendini düşün geleceğini planla ondan alacaklarinin hesabini yap.
Teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz bana...varlığınız ,söyledikleriniz beni rahatlatıyor..ben güzelim zaten :)) biraz kilo almaya ihtiyacım var sadece..inşallah bir gün öyle olacak..Allah aşkına Yağmurlu333'ü kendine getirelim ben onun yerinde olsam ALLAHIM BENİ BAŞTAN YARAT der aldığım nafakalarla gözümü ilk güzellik salonlarında açar ona da fotoğraflarımla whatsapptan sevgilerimi yollardımAyağıma kadar getirip totosuna tekmeyi basardım Bunun pek çok örneği var
Ha şöyle silkelen kendine gel söyletme beni gece geceTeşekkür ederim çok destek oluyorsunuz bana...varlığınız ,söyledikleriniz beni rahatlatıyor..ben güzelim zaten :)) biraz kilo almaya ihtiyacım var sadece..inşallah bir gün öyle olacak..
Hiç bir şey almadan gitmek gibi bir şey yapmayacaksin değil mi ? Bak burada bu kadar kadın seni dusunuyor üzülüyor. Destek olmaya çalışıyor .biraz hatrimiz varsa lutfen öyle bi hata yapmaTeşekkür ederim çok destek oluyorsunuz bana...varlığınız ,söyledikleriniz beni rahatlatıyor..ben güzelim zaten :)) biraz kilo almaya ihtiyacım var sadece..inşallah bir gün öyle olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?