Eşim boşanmak istiyor

Nasıl geçici bir durum hanımefendi? İş arkadaşıyla "Bir gün ilişkimizi herkese haykıracağız" diye mesajlaşmalarını görmüş kadın. Nasıl kimse yok bu adamın hayatında? Hayalî biriyle mi mesajlaşıyor?

arkadaslar baska bir kadin varmis ben sadece konu uzerine yorum yaptim oyleyse tabiki sizlerle hem fikirim allah kolaylik versin

haklisin arkadasim ben baska bir kadinin oldugunu bilmiyordum tabiki ayrilsin hayatini yeniden kurup yoluna baksin

bana kalırsa once bır adamı dınlesın.. yuva yıkmak okadar basıt olmamalı belkı gecıcı bır hevestır bıraz ayrı kalın belkı zamanla senın degerını anlayacak ? allahım sen buyuksun bırılerı araya gırsın boşanmadan once yapılacak bırseyler varmı son care boşanmayı dusunun

Konuştuk akşam...ben kararımı verdim..bende ayrılmak istiyorum dedim seni kararlı gördüm ,seni bu kadar kararlı yapan nedir dedi gördüğüm ve duyduğum bazı şeyler..ne gördün ,söyle dedi söylemek istemiyorum sen nasıl olsa bir kılıf bulursun dedim hem zamanı gelince öğrenirsin dedim sana bişey sorucam bana yaşattıkların ve yaptıkların için hiç vicdan azabı duydunmu dedim oda net bir şekilde hayır dedi..peki ozaman bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim dedim..ne olacakmış sen beni tehdit mi ediyorsun dedi hiç öyle algılama olurda bişey olursa gereken olur dedim..sence ben paracı birisimiyim dedim oda hayır dedi..evet paranın kıymetini bilen ama paragöz olmayan biriyim dedim..onu tavrını ölçmek içn dedimki; bu hafta başına kadar ben hiçbirşey talep etmeden çıkıp gidecektim tek kuruş almadan ama şimdi bazı şeyler değişti gördüğüm şeyler fikrimi değiştirdi sen bana iki dünyayayı bağışlasan bana yaşattıklarının acısını dindirmeyecek ama ben arabının devrini,eşyaları ve 50 binde tazminat isteyeceğim dedim...kendine biçtiğin değer bumu dedi adileşme dedim doğru konuş dedim ve özür dile dedim hemen kendini belli ettin dedim senin tavrını ölçmek içn söyledim sende kendini çok güzel adileştirdin,benim senin kirli parana ihtiyacım yok dedim merak etme dedim özür diledi sonra...ne gördün çok merak ettim dedi birini söylerim diğerinide zamanı gelince öğrenirsin dedim pantolonunun iç kısmında sarı saç teli gördüm dedim oda olabilir arabada da olabilir bizim okulda iki sarışın arkadaş var öğlen yemeklerinde bazen onların arabasıyla gittiğimiz oluyor bende üstünde değil içnde gördüm dedim olurmu ya onların ikiside evli öyle birşey yok ...sende evlisin dedim savunmaya geçti ya biliyormusun kendi söylediklerine okadar çok inandırmışsın ki kendini okadar inandırıcı konuşuyorsun kendimden emin olmasam nerdeyse söylediklerine inanıcam dedim..yine başladı kadınlardan nefret ediyorum dedi bende hı hı dedim...niye beni bu kadar küçültüyorsun dedi bişey yapmıyorum dedim ...bana dedin ya beni gözünde okadar büyütme diye sende kendini kendi ğözünde okadar büyütme dedim ...egonu çok yüksek gördüm dedi doğrudur dedim ben sana tekrar dönsem yine böyle kararlı olurmusun dedi tabiki olurum dönüşü yok okadar onursuz birimiyim dedim okadar kararlısın yani dedi oh omuzlarından bir yük mü kalktı mutlu oldun bişey itiraf edeyim mi çokta mutlu olmadım ben seni çok ararım dedi ...şişşşşş sakın benimle ilgili iyi kötü tek kelime etme dedim sakın...sonra ben avukata giderim sonra sana haber veririm dedim tamam dedi

Hakkında hayirlisi olsun. Sanki sen kararli durunca karsisinda geri donmeyi düşünmüş gibi bir an.
Sanmıyorum...yarın doğum günü bugünden gitti burda geçirmek istemiyorum dedi..git bekletme dedim niye imalı amalı konuşuyorsun dedi ima etmiyorum açık açık söylüyorum dedim...öğleden sonra çıktı onunla geçirecek doğum gününü ...oysa geçen yıl benim yanımdaydı...çok acı.. onunla beraber bende hazırlandım sen nereye dışarı çıkıcam dedim nereye yürüyeceğim biraz dedim geçen bir olay olmuştu söylemiştim ona...gittikten sonra bana mesaj atmış biri asılırsa ben evliyim de,benim için önemlisin diye yazmış yok böyle bir olay ...

Kocanız pasif-agresif tavırlar hak ediyor aslında da, dua etsin siz sakin bir kadınsınız.

Isler degismis, 50000 tl tazminati duyunca abinin g.tu tutusmus anladigim kadariyla.

Iyi yapmissiniz, yok oyle elalemin hayatiyla oynayip, metresine bir gun askimi haykiricam bilmem ne yazip sonra da tek cizik dahi almadan zararsiz bosanmak :) Pabucun pahali oldugunu anlamis beyimiz zannimca, iyi ki tazminattan bahsetmissiniz. Tazminatsiz cikip gidecektiniz, hayat ona guzel olacakti oyle yagma yok beyimiz :)

Hakkini catir catir al dostum, sana havalar yapan herif nasil parayi duyunca kuyrugunu kistirmis , cok guldum burda. Artislik tavirlarindan eser kalmamis serefsiz beyin. Bir de kendini dusurme bilmem ne demis, eeeee sen erkeksen sen zaten hakettigi parayi cikarir kadina verirsin, bosandigin kadini daha fazla magdur etmezsin. Erkek adam karsisindaki kadina hakkini almadan git der mi hic ?

Su serefsiz icin bir daha seviyorum yazmayin ne olur, herif kendini iyice gozunuzde sifira indirmedi mi?

Son düzenleme:

Karşısında salya sümük ağlayan bir kadın göreceğini zannetti herhalde... benim için önemlisin mi hah hah hah... şimdiden kürkçü dükkanını özlemeye başladı...

Okurken gözlerim doldu çok üzüldüm ben ya Allah yardımcın olsun ablacım valla bana pisman olacak gibi geliyor ya davaya gelmeyecek ya da ne bileyim bosandıktan sonra sanki pişman olacak bence ,siz ima etmissiniz pek inkar etmemiş büyük ihtimal anladı zaten bildiginizi,sizi hala önemsemesi bana normal geldi onca yıl gecırılmıs sonucta ana cok dengesiz konusmus bi öyle bi böyle yani ,inşallah senin için hayırlısı budur gelişmelerden bizi haberdar et ,kendine dikkat et

Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...

Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...
Muhtaçlık meselesi değil ki bu. İnsanı aldatmanın, kandırmanın bedeli. Tabii ki muhtaç değilsiniz ama söke söke alın. Sonra da gidin ihtiyaç sahibi kadın ve çocuklara bağışlayın.

İster limon satsın, isterse başka şeyleri satsın. Sizin sorununuz değil ki bu

Aslında takip edebilseniz gerçekten o kadinlami diye kadin evli olduğu için zirt pirt bununla bulusamaz gibi geliyor bana kocasi da salak değildir heralde . yarin d. Günü olduğu için mutlaka o kadinsa eğer hayatındaki buluşurlar kocasinida haberdar edip yakalatmak lazim bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…