- 3 Ağustos 2008
- 384
- 15
- 118
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Nasıl geçici bir durum hanımefendi? İş arkadaşıyla "Bir gün ilişkimizi herkese haykıracağız" diye mesajlaşmalarını görmüş kadın. Nasıl kimse yok bu adamın hayatında? Hayalî biriyle mi mesajlaşıyor?olur ozaman ayrilsinmi diyelim ne yazikki zaman cok kotu bazen erkeklerde hatalar yapabiliyor ben demiyorumki ne yaparsa yapsin sen yinede affet biraz zamana biraksin belki daha sonra cok pisman olucaklar herkes hata yapabilir belki adamin hayatinda hic kimse yoktur gecici bir durum yasiyordur olamazmi.
Sanmıyorum...yarın doğum günü bugünden gitti burda geçirmek istemiyorum dedi..git bekletme dedim niye imalı amalı konuşuyorsun dedi ima etmiyorum açık açık söylüyorum dedim...öğleden sonra çıktı onunla geçirecek doğum gününü ...oysa geçen yıl benim yanımdaydı...çok acı.. onunla beraber bende hazırlandım sen nereye dışarı çıkıcam dedim nereye yürüyeceğim biraz dedim geçen bir olay olmuştu söylemiştim ona...gittikten sonra bana mesaj atmış biri asılırsa ben evliyim de,benim için önemlisin diye yazmış yok böyle bir olay ...Hakkında hayirlisi olsun. Sanki sen kararli durunca karsisinda geri donmeyi düşünmüş gibi bir an.
Kocanız pasif-agresif tavırlar hak ediyor aslında da, dua etsin siz sakin bir kadınsınız.Sanmıyorum...yarın doğum günü bugünden gitti burda geçirmek istemiyorum dedi..git bekletme dedim niye imalı amalı konuşuyorsun dedi ima etmiyorum açık açık söylüyorum dedim...öğleden sonra çıktı onunla geçirecek doğum gününü ...oysa geçen yıl benim yanımdaydı...çok acı.. onunla beraber bende hazırlandım sen nereye dışarı çıkıcam dedim nereye yürüyeceğim biraz dedim geçen bir olay olmuştu söylemiştim ona...gittikten sonra bana mesaj atmış biri asılırsa ben evliyim de,benim için önemlisin diye yazmış yok böyle bir olay ...
Sanmıyorum...yarın doğum günü bugünden gitti burda geçirmek istemiyorum dedi..git bekletme dedim niye imalı amalı konuşuyorsun dedi ima etmiyorum açık açık söylüyorum dedim...öğleden sonra çıktı onunla geçirecek doğum gününü ...oysa geçen yıl benim yanımdaydı...çok acı.. onunla beraber bende hazırlandım sen nereye dışarı çıkıcam dedim nereye yürüyeceğim biraz dedim geçen bir olay olmuştu söylemiştim ona...gittikten sonra bana mesaj atmış biri asılırsa ben evliyim de,benim için önemlisin diye yazmış yok böyle bir olay ...
Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...Isler degismis, 50000 tl tazminati duyunca abinin g.tu tutusmus anladigim kadariyla.
Iyi yapmissiniz, yok oyle elalemin hayatiyla oynayip, metresine bir gun askimi haykiricam bilmem ne yazip sonra da tek cizik dahi almadan zararsiz bosanmak :) Pabucun pahali oldugunu anlamis beyimiz zannimca, iyi ki tazminattan bahsetmissiniz. Tazminatsiz cikip gidecektiniz, hayat ona guzel olacakti oyle yagma yok beyimiz :)
Hakkini catir catir al dostum, sana havalar yapan herif nasil parayi duyunca kuyrugunu kistirmis , cok guldum burda. Bir de kendini dusurme bilmem ne demis, eeeee sen erkeksen sen zaten hakettigi parayi cikarir kadina verirsin, bosandigin kadini daha fazla magdur etmezsin. Su serefsiz icin bir daha seviyorum yazmayin ne olur, herif kendini iyice gozunuzde sifira indermedi mi?
Muhtaçlık meselesi değil ki bu. İnsanı aldatmanın, kandırmanın bedeli. Tabii ki muhtaç değilsiniz ama söke söke alın. Sonra da gidin ihtiyaç sahibi kadın ve çocuklara bağışlayın.Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?