- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
aslında almak tazminat istememe nedenlerinden biride dediğiniz gibi olmaması,yani kendi vicdanını bu şekilde rahatlatmasını istememem...gerçi onda vicdan da yok amabence magrur bir hanim gibi bosanki neyi kaybettini anlasin
cirkeften kurtuldum demesin.
allahin adaleti er gec tecelli eder.ay nasil uzuldum bilemessin
kadinlar basit seylerden hoslanir
mesela erkeklerden de
inanki cok uzuluyorum bu yazilaraaslında almak tazminat istememe nedenlerinden biride dediğiniz gibi olmaması,yani kendi vicdanını bu şekilde rahatlatmasını istememem...gerçi onda vicdan da yok ama
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum teselliyi sizlerde buluyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorumHiç bir şey almadan gitmek gibi bir şey yapmayacaksin değil mi ? Bak burada bu kadar kadın seni dusunuyor üzülüyor. Destek olmaya çalışıyor .biraz hatrimiz varsa lutfen öyle bi hata yapma
Öğretmenler günün kutlu olsun :) seneye bu zamanlar yine konuşalım .mutlu ve (tazminat dolayisiyla) zengin bir kadın olarak belki de yeni hoşlandigin kişiyle ilgili konu acacaksin :) imkansız değil bu olacak biliyorsun .her şey fani. Ben değil Allah söylüyor bunu. Bu acı da geçecek çok daha güçlü olarak hayatına devam edeceksin. ileride hayatına girecek kişi kim bilir şimdi Nerede ne yapıyor .bence seni bekliyor belki o da aynı şeyleri yaşıyor .zamanı gelince yollariniz kesisecek. Yer yüzü böyle bir sürü hikayeyle dolu.hepsinin sonu da aynı .geçiyor.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum teselliyi sizlerde buluyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorum
teşekkür edrim....okadar yorgun,okadar ümitsiz,okadar üzgün hissediyorum ki kendimi....ruhum okadar yaşlandıki önümü göremiyorum...bedenimse can çekişiyor...seneye bu zaman ha....görürmüyüm benÖğretmenler günün kutlu olsun :) seneye bu zamanlar yine konuşalım .mutlu ve (tazminat dolayisiyla) zengin bir kadın olarak belki de yeni hoşlandigin kişiyle ilgili konu acacaksin :) imkansız değil bu olacak biliyorsun .her şey fani. Ben değil Allah söylüyor bunu. Bu acı da geçecek çok daha güçlü olarak hayatına devam edeceksin. ileride hayatına girecek kişi kim bilir şimdi Nerede ne yapıyor .bence seni bekliyor belki o da aynı şeyleri yaşıyor .zamanı gelince yollariniz kesisecek. Yer yüzü böyle bir sürü hikayeyle dolu.hepsinin sonu da aynı .geçiyor.
..avukattan dönüyordumki bizim karşı komşu beni gördü ne olmuş sana böyle dedi...eve gelmiyor eşin ,farkındayım dedi 2ay önce benim eşim senin eşini bir Kafe'de bir bayanla görmüş dedi..abla bana bunu şimdi mi söylüyorsun dedim iş işten geçtikten sonra bunları söylemenin hiçbir anlamı yok dedim keşke o zaman söyleseydin üzülmeyesin diye söylemedim dedi şimdi çok mu mutlu oldum dedim...belki ozaman bişeylere engel olabilirdim...şimdi onda bir aşk bir tutku haline geldi..bir anlamı yok beni birkez daha acıtmasından başka...
avukat yokla dedi bakalıkm ne diyecek avukatn fikriydi o yüzden öyle dedimSen parayı ısteyıp sonra da o kadar gurursuz muyum ıhtıyacım yok demıssın..Sacmalama tabı kı alcaksın ..Adam resmen korkmus duyunca anlamıs tedbır almaya calıscak haberın olaa..Aldatan sınsı bir pislikten hersey beklenır..
Çok teşekkür ederim sağolun inşallah dediğiniz gibi olurCanım Öğretmenler günün kutlu olsunkaç gündür giremedim internete ve seni çok merak ediyordum aklımdaydın hep. Ve sevindim eşinle konuşurken kendini bırakma mana kararlı olduğunu göstermene ve her zaman böyle ol.. Seni doğuran bi annen ve baban var onlar çocuklarını böyle görmek istemezler demi kendini onların yerine koyduğun zaman anlarsın. O adam seni haketmiyor zaten. Bu saatten sonra sen kendi hayatına bakmaya başla. Hayat karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor ama ben inanıyorum birkaç ay sonra güzel şeyler konuşmaya başlayacağız burada.
tabiki goreceksin. Ailen biliyor mu durumuteşekkür edrim....okadar yorgun,okadar ümitsiz,okadar üzgün hissediyorum ki kendimi....ruhum okadar yaşlandıki önümü göremiyorum...bedenimse can çekişiyor...seneye bu zaman ha....görürmüyüm ben
Ailem bilmiyor...kardeşime söyledim sadece..tabiki goreceksin. Ailen biliyor mu durumu
Bilsinler artık .tek başına yüklenme bunu.izin ver ailen yükün birazini alsınlar sendenAilem bilmiyor...kardeşime söyledim sadece..
Dava açılınca söyleyeceğim...onun ailesinden birine bu kadın meselesini söylemelimiyim sizceBilsinler artık .tek başına yüklenme bunu.izin ver ailen yükün birazini alsınlar senden
heraldeDava açılınca söyleyeceğim...onun ailesinden birine bu kadın meselesini söylemelimiyim sizce
TabikiiiDava açılınca söyleyeceğim...onun ailesinden birine bu kadın meselesini söylemelimiyim sizce
Bence soylemeyn davada delillerle gidinki bsey yapamasn. Bilmediginizi sansin davaya kdr kimseye soylemeyn.Dava açılınca söyleyeceğim...onun ailesinden birine bu kadın meselesini söylemelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?