Eşim boşanmak istiyor

Rabbim yaşatmasın ama bana eşim öyle bir şeyi üstüne basa basa bir kaç kere dese boşanırım.

bence magrur bir hanim gibi bosanki neyi kaybettini anlasin
cirkeften kurtuldum demesin.
allahin adaleti er gec tecelli eder.ay nasil uzuldum bilemessin
kadinlar basit seylerden hoslanir
mesela erkeklerden de
aslında almak tazminat istememe nedenlerinden biride dediğiniz gibi olmaması,yani kendi vicdanını bu şekilde rahatlatmasını istememem...gerçi onda vicdan da yok ama

aslında almak tazminat istememe nedenlerinden biride dediğiniz gibi olmaması,yani kendi vicdanını bu şekilde rahatlatmasını istememem...gerçi onda vicdan da yok ama
inanki cok uzuluyorum bu yazilara
3 kizim var her okudugumda keskelerim artiyor
ama tazminat hakkinsa tabiki al cirkeflikten kastim o itle yuzgoz olma dememdi
canim inanki biz burdayiz yanindayiz sen guclu olup yuceldikce o nazarinda alcalacak inan bana
öpüyorum lütfen kendine iyi bak

Hiç bir şey almadan gitmek gibi bir şey yapmayacaksin değil mi ? Bak burada bu kadar kadın seni dusunuyor üzülüyor. Destek olmaya çalışıyor .biraz hatrimiz varsa lutfen öyle bi hata yapma
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum teselliyi sizlerde buluyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorum

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum teselliyi sizlerde buluyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorum
Öğretmenler günün kutlu olsun :) seneye bu zamanlar yine konuşalım .mutlu ve (tazminat dolayisiyla) zengin bir kadın olarak belki de yeni hoşlandigin kişiyle ilgili konu acacaksin :) imkansız değil bu olacak biliyorsun .her şey fani. Ben değil Allah söylüyor bunu. Bu acı da geçecek çok daha güçlü olarak hayatına devam edeceksin. ileride hayatına girecek kişi kim bilir şimdi Nerede ne yapıyor .bence seni bekliyor belki o da aynı şeyleri yaşıyor .zamanı gelince yollariniz kesisecek. Yer yüzü böyle bir sürü hikayeyle dolu.hepsinin sonu da aynı .geçiyor.

teşekkür edrim....okadar yorgun,okadar ümitsiz,okadar üzgün hissediyorum ki kendimi....ruhum okadar yaşlandıki önümü göremiyorum...bedenimse can çekişiyor...seneye bu zaman ha....görürmüyüm ben

Kadın 2 ay önce görduk demıs,senın esın kımbılır kac aylardır bu kadınla bunu bılmıyorsun kı hıcbırseye engel olamazdın unut keskelerı dedıklerı gıbı onu affetme ve bedelını de almadan gıtme..Ev sızınse evı de al..

Sen parayı ısteyıp sonra da o kadar gurursuz muyum ıhtıyacım yok demıssın..Sacmalama tabı kı alcaksın ..Adam resmen korkmus duyunca anlamıs tedbır almaya calıscak haberın olaa..Aldatan sınsı bir pislikten hersey beklenır..

o parayı alın ve de çatır çatır yiyin.
sakın ona üzüldüğünüzü belli etmeyin.

ayrıca madde bağımlılığını da şikayet edin lütfen.

hem işinden olsun, tepetaklak olsun bakalım dünyası. o kadın hala onunla olacak mı işsiz güçsüz,
hem de yazık günah o çocuklara ne eğitim verecek, ne öğretecek.

avukat yokla dedi bakalıkm ne diyecek avukatn fikriydi o yüzden öyle dedim

Canım Öğretmenler günün kutlu olsunkaç gündür giremedim internete ve seni çok merak ediyordum aklımdaydın hep. Ve sevindim eşinle konuşurken kendini bırakma mana kararlı olduğunu göstermene ve her zaman böyle ol.. Seni doğuran bi annen ve baban var onlar çocuklarını böyle görmek istemezler demi kendini onların yerine koyduğun zaman anlarsın. O adam seni haketmiyor zaten. Bu saatten sonra sen kendi hayatına bakmaya başla. Hayat karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor ama ben inanıyorum birkaç ay sonra güzel şeyler konuşmaya başlayacağız burada.

Çok teşekkür ederim sağolun inşallah dediğiniz gibi olur

teşekkür edrim....okadar yorgun,okadar ümitsiz,okadar üzgün hissediyorum ki kendimi....ruhum okadar yaşlandıki önümü göremiyorum...bedenimse can çekişiyor...seneye bu zaman ha....görürmüyüm ben
tabiki goreceksin. Ailen biliyor mu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…